7 senelik ilişki bu kadar kolay bitermiş..

arkadasım senı anlıyorum ,7 yıllık ılıskıyı bı kalemde sılıp atmak elbette kolay

olmayacaktır ama,bu konuyu ılk 17-01-2012 tarıhınde acmıssınız

2012 yılının ılk ayında acılmıs bı konu ve bız 2013e gırecegız ama sız hala

gıt gellerı yasıyorsunuz .coktan hayatınıza bı yön verıp hayatınıza bakmanız

gerekmıyormuydu sızce? elbette kolay degıldır bı kalemde sılıp atmanız ama

bıle bılede kendınıze bu gıt geller sayesınde tam 1 yıl boyunca acı cektırmıssınız

uzuldum gercekten .o adamın degısmeyecegı zaten bellıymıs daha neden bu kadar

bekledınız kı .adamın derdı aslında bellı ; hem karnım doysun hem pastam dursun mantıgını

yasıyor beyımız bu cok bellı zaten .1 yıl ıcınde onu hala bekledıgınızı o adama bellı

etmeyıp hayatınıza baksaydınız belkı de adam evlılık teklıfıyle bıle gelırdı valla .

erkekler boyle cnm,bekleyenı oldugunu bıldıgı zaman asla donmezler

sız ne zaman vazgecersınız ıste o zaman tıpış tıpıs donerler .degısık varlıklar bunlar

baska gezegenın varlıkları :) kacmadan asla degere bınmıyorsun .valla gercekten cok uzuldum

1 yıl boyunca sıze, ortada bı ılıskı bıle yokken resmen acı cektırmıs hem de bencılce.keske

bu adama bu tavızı vermeseydın tatlım .bundan sonra ınsallah hersey dıledıgın gıbı olur .

gecmiş olsun diyelim,7 yılın bi alıskanlıgı var kolay deil. fakat karsındaki de adam deil,ne seninle ne de sensiz durumları, bu anca insanı yıpratır hayır getirmez...kendin için bi karar verip arkasında durursan dimdik daha hayırlı olur senin için... Allah iyilerle karsılastırsın

konu o zaman açıldı ama biz yeni ayrıldık :)
o zamandan sonra tekrar bir araya geldik ve sonra ayrıldık.
Sonrasını okumamışsın:)
Ama mesajın ve iyi dileklerin için teşekkür ederim:)

Son düzenleme:

En gıcık olduğum şeydir kararsızlık..Bir de bu tür meselede..Kararın arkasında durabiliriz inş..

7 yılım gitmiş gibi düşünme. Sen bir sonuca bağlanacağını düşünerek hareket etmişsin. Kafasındaki evlilik modeline uydurduğu tarzda bir kadın değilsin belki onun için. Kötü demiyorum senin tarzına ama ona uygun düşmüyordur belki yeterince sevmiyordur. Bir sürü sebebi olabilir tabi, benim de kafam karıştı :26:

8 sene oldu canım..(son yazdıklarımı okudun mu?)
8 senede anlayamadı mı onun kafasındaki evlilik modeline uymadığımı?
Biz birlikte çok eğlenirdik. Aynı zamanda en yakın arkadaşıydım onun. Muhabbetimiz çok güzeldi.
Aileler çok uygundu.
Eğitim düzeyimiz aynıydı.
Konuştuğumuz konular, düşünce yapımız, kızdıklarımız, sevdiklerimiz aynıydı.
Ve ben onu çok seviyordum. Çok.

Ne deyim.. nasip değilmiş işte.

Hayırlısı olsun .. 7 yıl boşa gitti diye düşünmeyin 7 yıl sizi büyüttü olgunlaştırdı.Ama çok da şanslısınız 7 yıl boyunca bir açıdan baktınız hayata şimdi inşallah hayırlı güzel bir insan çıkar karşınıza ve sizin hiç bakmadığınız yanlarını gösterir size hayatın, sizin aşık olmanız yeniden hiç zor değil inanın bu yüzden:) Dilerim bir an evvel karşınıza çıkar o güzel kişi

Son düzenleme:

Amin..
Öyle birine ihtiyacım var gerçekten..
İnş biran önce çıkar..

Hangi son yazdıkların canım? Konularına bir göz attım 2012dekilere. O konuda da haklısın ama belki de kopamamıştır, bunu anlasa bile. İlk aşık olduğum kişiyi deli gibi seviyordum, biliyordum uygun değildi ama yine beklemiştim 3 yıl onu. Son uğraştığım da uygun değildi (biliyorsundur belki, yaşı falan) ama ondan da kopamamıştım. İnsan bazen bir şeyi sürdürüyor ama neden sürdürdüğünü anlayamıyor. Olmayacak, olamayacak biliyorsun ama inatla onunla kalmaya devam ediyorsun. Sonunu bile bile. Belki erkek arkadaşın buna cesaret etti. Cesaret olarak mı adlandırmalıyız bilemiyorum tabi. 7 yıllık ilişkim bitmiş olsa senin kadar dirayetli duramazdım sanırım, iyi idare ediyor gibi görünüyorsun her şeye rağmen.

Bahsettiğim bu canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/497808-7-senelik-iliski-kadar-kolay-bitermis-4.html#post27150159

Evet canım senin konunu hatırlıyorum. Ucuz atlatmıştın.

Benim erkek arkadaşım kararsızdı Beni çok üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…