- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
arkadasım senı anlıyorum ,7 yıllık ılıskıyı bı kalemde sılıp atmak elbette kolay
olmayacaktır ama,bu konuyu ılk 17-01-2012 tarıhınde acmıssınız
2012 yılının ılk ayında acılmıs bı konu ve bız 2013e gırecegız ama sız hala
gıt gellerı yasıyorsunuz .coktan hayatınıza bı yön verıp hayatınıza bakmanız
gerekmıyormuydu sızce? elbette kolay degıldır bı kalemde sılıp atmanız ama
bıle bılede kendınıze bu gıt geller sayesınde tam 1 yıl boyunca acı cektırmıssınız
uzuldum gercekten .o adamın degısmeyecegı zaten bellıymıs daha neden bu kadar
bekledınız kı .adamın derdı aslında bellı ; hem karnım doysun hem pastam dursun mantıgını
yasıyor beyımız bu cok bellı zaten .1 yıl ıcınde onu hala bekledıgınızı o adama bellı
etmeyıp hayatınıza baksaydınız belkı de adam evlılık teklıfıyle bıle gelırdı valla .
erkekler boyle cnm,bekleyenı oldugunu bıldıgı zaman asla donmezler
sız ne zaman vazgecersınız ıste o zaman tıpış tıpıs donerler .degısık varlıklar bunlar
baska gezegenın varlıkları :) kacmadan asla degere bınmıyorsun .valla gercekten cok uzuldum
1 yıl boyunca sıze, ortada bı ılıskı bıle yokken resmen acı cektırmıs hem de bencılce.keske
bu adama bu tavızı vermeseydın tatlım .bundan sonra ınsallah hersey dıledıgın gıbı olur .
olmayacaktır ama,bu konuyu ılk 17-01-2012 tarıhınde acmıssınız
2012 yılının ılk ayında acılmıs bı konu ve bız 2013e gırecegız ama sız hala
gıt gellerı yasıyorsunuz .coktan hayatınıza bı yön verıp hayatınıza bakmanız
gerekmıyormuydu sızce? elbette kolay degıldır bı kalemde sılıp atmanız ama
bıle bılede kendınıze bu gıt geller sayesınde tam 1 yıl boyunca acı cektırmıssınız
uzuldum gercekten .o adamın degısmeyecegı zaten bellıymıs daha neden bu kadar
bekledınız kı .adamın derdı aslında bellı ; hem karnım doysun hem pastam dursun mantıgını
yasıyor beyımız bu cok bellı zaten .1 yıl ıcınde onu hala bekledıgınızı o adama bellı
etmeyıp hayatınıza baksaydınız belkı de adam evlılık teklıfıyle bıle gelırdı valla .
erkekler boyle cnm,bekleyenı oldugunu bıldıgı zaman asla donmezler
sız ne zaman vazgecersınız ıste o zaman tıpış tıpıs donerler .degısık varlıklar bunlar
baska gezegenın varlıkları :) kacmadan asla degere bınmıyorsun .valla gercekten cok uzuldum
1 yıl boyunca sıze, ortada bı ılıskı bıle yokken resmen acı cektırmıs hem de bencılce.keske
bu adama bu tavızı vermeseydın tatlım .bundan sonra ınsallah hersey dıledıgın gıbı olur .