daha beteri var tatlım merak etme 9 yıl bekledim okudu asker oldu ... ben salak gibi ona adadım kendimi...sonra nişanlandık ve bana dediği ben aslında emin değiliim evlenmekten.sen başkasıyla evlenme diye evlenmeye karar verdim dedi .... beraberinde kadın evden kovulumuş canı sıkılırsa,kadın ağlarsa boşanırmış,ailemle mesfe olmalıymış........ve tahmin edeceğin üzere attım nişanı
ve 6 ay oldu 08/02/2003 tarihinde ilk seni sevirom senden başkasıyla olamam dediği yere gittim 08/02/12 tarihinde arabada başka bi kızla ............
bunları sana anlatıyorum çünkü emin ol şansımız mı şanssılıkmı bilmyorum karektersiz neyaptığını bilmeyenler denk gelmiş bize yerinde olsam şimdiki aklım olsa ben hiç düşünmeden hayatımdan siler bidaha üşünmezdim
çünkü böyleleri insanı çıldırtır.paronoyak eder benmi yannış anladım,kullanıldım mı,hak etmedim mi ,düzelirmi.acaba beni seviyoda bi engel mi var..ben onun için herşeyi yaparım .aslında oda beni seviyoduda ben mi bu hale getirmim ...
dahada bulabilirim kendimizi kandırdığım bahaneleri ..
işin özü şu bi adam seviyosa istiyosa,amacı kesin niyeti art değilse herşeyi yapar.hiç bişey yapamıyosada böyle bahane bulur hazır değilim emin değilim diye...inanmamaklazım bunlara .bdurmlarda yol verecen gidecek,gitti yerde kalacak hiç bişey düzelmez ,herşey bozulur.....