7 senelik ilişki bu kadar kolay bitermiş..

sen böyle kararlı olduktan sonra 8 senenin önemi yok.. başının gözünün sadakası olsun :) onunla olmayacağından eminsende kararlı durmalısın :)

Yıllarca onunla evleneceğim diye düşündüm. Başka birini hiç düşünmedim. Şuanda ise onunla evlenmek bana ürkütücü geliyor. Ama alışmışım bir kere bu düşünceye. Kolayca söküp atamıyorum malesef. Ama aklım olmaz diyor. Bana yaptıklarından ötürü de istemiyorum.

Hem aklım hem duygularım istemiyor.. O zaman beni böyle tereddüte düşüren nedir yahu? Neden tekrar karşıma çıkmasından korkuyorum?

alışkanlık olabilir.. ayrıca başkasını bulup ona uyum sağlama sürecinden korkuyor olabilirsin.. yoksa hem aklın hem kalbin istemediği biri neden istenir ki??

alışkanlık olabilir.. ayrıca başkasını bulup ona uyum sağlama sürecinden korkuyor olabilirsin.. yoksa hem aklın hem kalbin istemediği biri neden istenir ki??

haklısın..
onunla olabilseydi kolay olurdu benim için..yılların alışkanlığı var.

Bakalım o ne yapacak? Nasıl birini bulacak :)
Mutlu olacak mı? Geçmişi düşünecek mi acaba?
Pişman olacak mı?

Aslında nasip ya..
Ona kızdığım tek nokta beni oyalaması.
Bana olan duyguları da onun elinde değil sonuçta.
Bir insan istemiyorsa istemiyordur.

Ama adam gibi davranmalıydı!

Son düzenleme:
sen de o cagirmadan ne diye arabasina biniyorsun
soylediklerini haketmissin
kusura bakma ben biraz dobrayimdir
sinirlenince o da ben mi? cagirdim kendin geldin demesi gayet normal
sen bu cevabi kendin istemissin

adam gibi davranmamaları daha çok canımızı acıtıyorr....
zamanımızı boşa harcamaları canımız sıkıyor.. yoksa sevmek zorunda degil hisleri değişşebilir ama adam gibi dile getirmeyip oyalamaları sinir bozucu..
ama etme bulma dünyası...
ne yaparsa yapsın o sen yoluna bak canım hakkında hayırlı şekilde güzel insanlar çıkar karşına inş.

sen de o cagirmadan ne diye arabasina biniyorsun
soylediklerini haketmissin
kusura bakma ben biraz dobrayimdir
sinirlenince o da ben mi? cagirdim kendin geldin demesi gayet normal
sen bu cevabi kendin istemissin

Şaka mı yapıyorsun arkadaşım.
Günlerce takip ediyor özelden arıyor. Başka numaralardan arıyor.
Sonra iş yerimin onüne iş çıkışımda park ediyor. Ne demek bu?
Herkes böyle anlar...

"Kaç kere ayrıldı benden, hep dönen o oldu.."

9 ay önce yazdığınız kilit cümle bu işte.
İzin vermeseydiniz gelgit yapmasına.
Sizin hatanız tamamıyla.
Hala da karşınızdaki insan için niye böyle yaptı gibi laflar söylüyorsunuz.
Biraz kendinize dönüp bakın bence.

Umarım bundan sonra sizin duygularınızı sömüren adamlara boyun eğmez, bu kadar iyimser olmazsınız.
Yazık olmuş.

Sağol :)
Bunu biraz da terkedilen arkadaşlar için yazdım..Çok üzülenler için..Geri dönmelerini dört gözle bekleyenler için..
Biliyorum herkes yaşayınca anlıyor. Ama en azından acının geçebileceğini görsünler..

Ne demişler.. Büyük lokma ye büyük söz söyleme..Kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş..
Ben normalde o kadar iyimser ve salak biri değilimdir arkadaşım. Ama aşk insana bunları yaptırıyor.
Birgün yaşarsan anlarsın beni. Sen de dönüp kendine bakarsın o zaman.

kesinlikle öyle.. sorumsuzluk yapmış, kendini düşünmüş sadece ama nasip bu işler belkide olmaması hayırlı..

kesinlikle öyle.. sorumsuzluk yapmış, kendini düşünmüş sadece ama nasip bu işler belkide olmaması hayırlı..

Hayırlısı olduğuna inanıyorum anzer_bali ...
Çok dua ettim çünkü.. Son birlikteliğimizde de çok ettim hayırlısı değilse olmasın diye. Hala ediyorum:)

aynı duayı bende çok ederim ve benim ilişkimde bir türlü doğrulamadı.. :) elimizden geleni yaptığımıza inanıyorsak sanırım gerisi dualarımızın karşılığı :)

aynı duayı bende çok ederim ve benim ilişkimde bir türlü doğrulamadı.. :) elimizden geleni yaptığımıza inanıyorsak sanırım gerisi dualarımızın karşılığı :)

Elimden geleni yaptığıma inanıyorum. o yüzden içim rahat :) Sen de öyle yaptığına inanıyorsan düşünmemeye çalış.. Ne yaşadığını bilmiyorum ama umarım hayırlısı olur :)

Anzer sözleri çok iyi açıklamışssın canım katılıyorum sana. Sizi kırmak istemem ama çok güzel vakit geçirdikten sonra evlilik gibi bir sorumluluğu kaldıramıyacağından sizden ayrılmak istemiş. Şuanda belki de çok pişman onu görmenizi ve eski hislerinizi ortaya çıkarmak istiyor olabilir. Yani kendini unutturmamak istiyo, özelden kapatarak çok iyi yapmışsın varsa yüzü karşına çıkmalı.

:) sndz94 sonrasını okumadınız sanırım:)

Elimden geleni yaptığıma inanıyorum. o yüzden içim rahat :) Sen de öyle yaptığına inanıyorsan düşünmemeye çalış.. Ne yaşadığını bilmiyorum ama umarım hayırlısı olur :)

ben normalde herşeyi yaptığıma da inansam olmuyorsa üzgün olurdum, ama 2-3 gündür bana bir rahatlama geldi :) ayrılmadık şu an beraberiz mesela yanıma gelecek 12 kasımda (ayrı şehirlerdeyiz) ve ben ondan vazgeçmiş gibiyim.. o günün sonunda hadi sana iyi akşamlar diyip eve gelip bi daha onunla görüşmicem gibi geliyor
bakalım hayırlısı..

ben de öyle.. önceden çektiğim acıları bir Allah bir ben bilirim.. Ama üst üste olunca bu sıkıntılar "noluyo kardeşim" diyorsun belli bir süre sonra.. ben ne yaptım ki sana diyorsun. sinirlenmeye başlıyorsun ve haksızlıkları görüyorsun. Bir süre sonra da yapılanları kaldırmak istemiyorsun.
Aklınla duyguların arasına sıkışıyorsun. Alışmışlığın var bırakamıyorsun ama affedemiyorsun da. En sonunda sen de bırakıyorsun.

Son düzenleme:

aynen öyleyim şu an.. o "noluyo kardeşim" kısmını yakın zamanda yaşadım :) inan "sen şunu yaptın bunu yaptın, bana böyle davrandın" diye hesap sorasım bile yok :)

aynen öyleyim şu an.. o "noluyo kardeşim" kısmını yakın zamanda yaşadım :) inan "sen şunu yaptın bunu yaptın, bana böyle davrandın" diye hesap sorasım bile yok :)

Anlıyorum..Sen de benim gibisin:)
Gitse..bitti dese önce biraz üzülecek ama sonra rahatlayacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…