7 senelik ilişki bu kadar kolay bitermiş..

Umarım en doğru kararı verirsiniz. Sevmek ne kadar güzelse sevilmekte bi o kadar güzel bir duygu ve seven insan bunu söylemekten çekinmez sanırım ama tabi karakteride böyle olabilir bunu en iyi siz bilirsiniz..

herkeste biraz kendimi buluyorum.benimde 6 yıllıkken bitti 1 ay önce..aynı sebepler benimle evlenmeyi düşünmüyormuş..ben tam olarak istediği insan değil mişim..evlensejte anlaşamaz ayrılırmışız vs vs..yazdıklarını yaşadım biliyorum ne demek olduğunu..evlilik hayalleri kurarken nasıl yerle bir edilir biliyorum...şimdi düşündümde bu durum erkeklerin senden sıkıldım deme şeklimi acaba

sıkılma mı daha iyisini bulurum düşüncesi mi?
sıkıldığı için olmadığını düşünüyorum, hissediyorum. Bahsettiğiniz gibi "tam olarak istediği insan değil mişim".

Bence artık olanları irdelemek yerine,kabullenin ayrılığı.O kabullenmeyip ararsa diye tüm iletişiminizi kesin,hattınızı değiştirebilrsiniz..
Herşeyi bu kadar kolay olarak görmesin,ne demek özelden aramak?Liseli ergen modu!
Ayrıldıysa adam gibi tüm bağını koparacak,acısını içinde yaşayacak,
istiyorsa adam gibi çıkacak karşınıza.Kendinize bunu yaptırmayın.Bir an önce hattınızı değiştirin derim ben..

Son düzenleme:
sıkılma mı daha iyisini bulurum düşüncesi mi?
sıkıldığı için olmadığını düşünüyorum, hissediyorum. Bahsettiğiniz gibi "tam olarak istediği insan değil mişim".

haklısın nisan belkide zamanla yeterli gelmiyoruzdur onlara kim bilir..daha iyisini bulurum düşünceside olabilir...tam olarak istediği insan nasıl bu konuda bi bildiğin var mı? ne istiyormuş yani sende olmayan yada göremediği diyim..

daha beteri var tatlım merak etme 9 yıl bekledim okudu asker oldu ... ben salak gibi ona adadım kendimi...sonra nişanlandık ve bana dediği ben aslında emin değiliim evlenmekten.sen başkasıyla evlenme diye evlenmeye karar verdim dedi .... beraberinde kadın evden kovulumuş canı sıkılırsa,kadın ağlarsa boşanırmış,ailemle mesfe olmalıymış........ve tahmin edeceğin üzere attım nişanı
ve 6 ay oldu 08/02/2003 tarihinde ilk seni sevirom senden başkasıyla olamam dediği yere gittim 08/02/12 tarihinde arabada başka bi kızla ............
bunları sana anlatıyorum çünkü emin ol şansımız mı şanssılıkmı bilmyorum karektersiz neyaptığını bilmeyenler denk gelmiş bize yerinde olsam şimdiki aklım olsa ben hiç düşünmeden hayatımdan siler bidaha üşünmezdim

çünkü böyleleri insanı çıldırtır.paronoyak eder benmi yannış anladım,kullanıldım mı,hak etmedim mi ,düzelirmi.acaba beni seviyoda bi engel mi var..ben onun için herşeyi yaparım .aslında oda beni seviyoduda ben mi bu hale getirmim ...
dahada bulabilirim kendimizi kandırdığım bahaneleri ..
işin özü şu bi adam seviyosa istiyosa,amacı kesin niyeti art değilse herşeyi yapar.hiç bişey yapamıyosada böyle bahane bulur hazır değilim emin değilim diye...inanmamaklazım bunlara .bdurmlarda yol verecen gidecek,gitti yerde kalacak hiç bişey düzelmez ,herşey bozulur.....

Canım benim de 7 yıldır süren bir ilişkim var ve şaşkınlıkla okudum yazdıklarını.Ne demek 7 senede bir kere bile "seni seviyorum" diyememek ya.İnsan aşık olunca,sevince aşkını haykırmak ister.Bu 2 kelimeyi söylemek bu kadar zor geldiyse sevgisinden şüphe et.Bu erkekleri anlamak mümkün değil.7 sene sonra mı kafasına dank etmiş evlilik için seninle olamayacağı.Bu sözler bana sadece bahane gibi geldi.Benim erkek arkadaşım 20 yaşındaydı biz çıkarken ve daha ilk gün bana ben 2,3 günlük ilişki istemiyorum,ciddi düşünüyorum dedi.Şimdi okulumun bitmesini bekliyoruz.Günde en az 20,30 kere seni seviyorum demeden duramaz.Bence kendini ne üz ne harap et.7 yılı kayıp olarak görme,zararın neresinden dönersem kardır diye düşün.Şimdi başkasını öpemem,sarılamam,sevemem diye düşünüyorsun ama kendine zaman tanı.Ben ilk aşkımdan ayrıldığımda tam 2 sene acı çektim.İlk 1 yıl sürekli ağladım.Biri beni sever mi diyordum ya da ben nasıl başkasının elini tutarım diye düşünüyordum.Ama hayat karşıma umduğumdan daha güzelini verdi.Sen de buna inan lütfen.Başta zor gelecek ama bu dönemi atlatırsan karşına seni hak eden biri çıkacaktır mutlaka.

Prenses bekliyor o..
Yani aşık olacağı insanı bence..(bunun farkında da değil aslında) "Ben de bilmiyorum" diyor. "İçimde seninle evlenme isteği yok.."

Kendisi aşık olmasa da bir insan evlenir mutlu olur diyor.(doğru olabilir bazı insanlar için..ama kendisi o çeşit bir insan değil daha da kötüsü bunun da farkında değil)

Bana aşık değil (ki bunu son zamanlarda söyledi üst üste) dolayısıyla -ben asla lafını açmasam da- vicdanı onu evlenmek için zorluyor. O da hırçınlaşıyor ve benden uzaklaşmak istiyor.

Toparlayabildin mi kendini peki? Yazdıklarından toparlamışsın gibi anlaşılıyor

Maşallah ya ne diyeyim Allah bozmasın.. İnş tamamına erersiniz.. ve hiç bitmez sevginiz..
Bize de nasip olur belki böyle bir birliktelik

o kadar doğru yazmışsın ki..aynı şeyi bende yaşadım.vicdanen benimle evlenmek istiyordu ama kalbi yada aklı istemiyordu..uzun zaman bocalayıp durdu sonrada ayrıldı..ayrılınca herşey düzelecek mutlu olacağm sandı ama sanmıyorum..evlensede hep aklı bende kalıcak..kalsında unutamasın bir ömür boyu..tatlım bütün erkeklerin beyni aynı çalışıyor..uzun zaman biriyle beraber olamıyorlar..kadınların ortak derdi sanırım bu..aç gözlü ayran gönünlü erkeklerle uğraşmak..

Tabiki il zamnlardaki gibi canım acımıyor.bazen iyiki bitmiş iyiki evelenmemişim diyorum.iyiki gerçek yüzünü bana nişanlanınca gösterdi de evlenip boşanmak zorrunda kalmadım diyorum.tamammen geçmiş değil tabi yine insan hırslanıyor neden böyle oldu diyorum nden ben bunları hak edecek ne yaptım diyorum 9 yıl bekle sonra böyle sebebi ben olmayan adamın kendi karaktersizliğinden kaynaklanan sorunlar yaşa.bunlar çok zor ve ağır şeyler.
Ama şunuda söylemeliyimki
biz hata yapıyoruz ....ilk aşkım ilk elimi tutan sonumuz olsun aman boşver şu hatasını görmeyeyim aman gemiyi terk eden ben olmayayım diyerek hayatayı biz yapıyoruz...
şimdi akıllandım hiç kimseye birdaha kendimden çok değer vermeyecem hatalar varsa ,uyumsuzluk varsa,göz yummayacam çünkü sonuçları daha ağır oluyor.
Sende öyle yap adamı hayatından çıkar ve sana değer verecek ,seninle bi ömürü paylaşacağından emin olcak ve seni sen olduğun için sevecek birini bulana kadar da kimseye bulaşma ...
Rabbim doğru zamnda doğru insanlarla karşılaştırsın

Seveceğimiz ve sevileceğimiz insanla karşılaştırsın inş.

Yine inş bu kararlar lafta kalmaz.
Çünkü insan asla hayatta yapmam dediğim şeyleri yapıyor.(tecrübe ile sabit)
Yine aşık olacağın biri çıkarsa elinde olmadan zayıf olabilirsin.
Bu sefer aldığın kararı hatırlayıp bu kadar mı zayıfım diye kendini suçlayabilirsin.

Öyle bir adam var mıdır? Böyle bir beklentiye girmek insanı hayal kırıklığına uğratır mı?
Süper mutlu bir evlilik görmedim hiç. Etrafımdaki her çift birbirinden bıkmış durumda (yeni evlenen arkadaşlarım hariç:))
Umutsuz da olmak istemiyorum ama öyle bir adam şuanda benim için mucize..

Denecek tek laf var aslında "nasip"

Dün yine geldi..
Servisimi takip etiğini gördüm. Servisten indim apartmana girdiğimde arabasını farkettim. Yukarı doğru bakıyordu.
Eve girdim. 10 dakika sonra dayanamayıp camdan baktım.Arabayı uzağa parketmiş..
Yarım saat sonra baktığımda gitmişti.

Ne yapıyor bu adam? neden yapıyor

bekliyorsa,sizi takip ediyorsa ve kapıda bekliyorsa sizi özlemiştir.insan sevdiğini özlediğini görmek ister.

ben ne yapacağım..
arabayı apartmanda farkettiğim için yukarı çıktım.
yanına gitmedim.
gitmezdim herhalde..
gider miydim:106:

tekrar gelir mi?
yoruldum artık

Merhaba arkadaşlar:)

Son yazımın üzerinden yaklaşık 9 ay geçmiş..Bu sürede ne olduğunu anlatayım da ibret alın

Arabayla evimin önüne gelmesinden birkaç gün sonra iş çıkışıma geldi arabayı tam çıkışa koymuş görmemek imkansız. Ben de zannettim ki duyguları değişmiş. yanına gittim. arabaya bindim.
Arabasına binmekle hata yaptığımı söyledi. Duyguları değişmemiş. Ne halt yemeye geldiğini sorunca beni özlediğini ve uzaktan görmek istediğini söyledi. Ben de bir daha gelmemesini, kendisini görmek istemediğimi söyledim. O kadar sinirliydim ki anlatamam Açıklamaya çalışmaya başladı. Daha da sinirlendim. O da konuştukça batıyorum dedi ve ağlamaya başladı. Yol boyunca ağladı. "Komedinin farkında mısın?" dedim kendisine. Evlenmek için yeterli duygum yok diyorsun. Benden "bilmiyorum" deyip ayrılıyorsun, birkaç ay sonra takip etmeye başlıyorsun, önüme çıkıyorsun ben de salak gibi duygularının değiştiğini düşünüp yanına geliyorum ve sen duygularının hala aynı olduğunu söylüyorsun.Komik!!
Bir daha gelme!
Bir de diyor ki başta "kapının önüne gelsem de sen arabaya binmek zorunda değildin".

Neyse o kadar çok ağlayınca yumuşadım biraz dedim ki gelme bak beni yıpratıyorsun. Tamam dedi.

İki gün sonra tekrar iş yerimde.. bu sefer önünden geçip servise bindim. bakmadım bile. aradı. (duygularım o kadar karmaşıktı ki, o kadar özlemiştim ki) açtım (açmamam gerekiyordu.) ciddi düşünüyormuş artık!
belli bir süre sonra tekrar beraberdik.

180 derece değişmişti. Gayet iyiydik. İlk zamanlar eşya baktık. ama evlilik teklifi gelmiyordu..
Birkaç ay sonra evlilik konusunu gündeme getirdim. Ben onu çok sinirlendiriyormuşum bu onu çok yıpratıyormuş bu sebeple benimle evlilik konusunda tereddütleri varmış. Mantıksız davranıyormuşum. O katlanamıyormuş. kronik bir sorun olmuş artık. bu şekilde hem o hem de ben üzülürmüşüz. karakterlerimiz farklıymış. "sorun bendeymiş". mantıksızım ya. beni bu şekilde kaldırabilecek ve bunları sorun etmeyecek erkekler de varmış. (arkadaşlar çift diplomalıyım ve doktora yapıyorum!!)
tamam dedim bence de bu evlilik olmaz..ben seninle arkadaş kalamam o yüzden arama.

10 gün sonra doğum günümde aradı. açmadım. mesaj atmış doğum günümü kutluyor.

Rahatlamış hissediyorum arkadaşlar:)
Arada aklıma geliyor tabi ama genel olarak mutluyum şuanda..
Bu arada ayrılık konuşmasında 7 sene boyunca duymadığım "seni seviyorum" sözünü de duydum:)sonunda

Artık mutlu olacağım birileri karşıma çıksın istiyorum..

Son düzenleme:
ohh "hem karnım doysun hem pastam dursun" istemiş beyfendi.. sende çok kararlı ve dirençli olmuşsun tebrikler ve mutluluklar bundan sonraki hayatında :)

ohh "hem karnım doysun hem pastam dursun" istemiş beyfendi.. sende çok kararlı ve dirençli olmuşsun tebrikler ve mutluluklar bundan sonraki hayatında :)

Çok sağol:9 ama pek kararlı duramadım baksana neredeyse 8 senem gitti Daha fazla gidermi diye de korkuyorum:18:
Artık aramasın ya

Çok sağol:9 ama pek kararlı duramadım baksana neredeyse 8 senem gitti Daha fazla gidermi diye de korkuyorum:18:
Artık aramasın ya

sen böyle kararlı olduktan sonra 8 senenin önemi yok.. başının gözünün sadakası olsun :) onunla olmayacağından eminsende kararlı durmalısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…