7 senem gitti diye düşünmek yerine, 7 senemi renklendirdi diye de düşünebilirsin. Sevmek, aşık olmak çok güzel bir şey. Bu duyguyu onun sayesinde yaşamış oldun. Hiç aşık olmayan çok insan var.
Evet seninle evlenmeye hala niyeti yok, adam gibi karşına çıkamadığına göre. Sen de onun yaşantısını renklendirmişsin, sevilmek de çok güzel bir şey, bunu kaybetmek istemiyor anlaşılan.
Devam etseydiniz, acı çeken sen olacaktın.
Karşına dürüst, oynamayan insan veya insanlar çıkacak tabii. Aşık olur musun, olmaz mısın, bunu kimse bilemez.
Ama onunla geçirdiğin 7 sene senin de kazancın diye düşünüyorum. İlerde yaşın ilerlediğinde bunu daha iyi anlarsın.
kararlı olup kendine inan.7 senede anca mı tanımış seni.bu zamana kadar uygun olmayacağını anlıyabilirdi.belki duyguları değişti.yavaştan yavaştan seni ayrılmaya hazırlamış.bir şey düzelir mi bilmiyorum .tanımadan etmeden kimseyi yargılamak istemiyorum.da öyle ya da böyle sonuçta ayrılığı seçmiş.bu 7 sene içinde sevgilini aile yapısını vs öğrenmiş olmalısın.sizinki ters miydi.yapabileceğine inandığın bir şey varsa yap.
7 senem gitti diye düşünmek yerine, 7 senemi renklendirdi diye de düşünebilirsin. Sevmek, aşık olmak çok güzel bir şey. Bu duyguyu onun sayesinde yaşamış oldun. Hiç aşık olmayan çok insan var.
Evet seninle evlenmeye hala niyeti yok, adam gibi karşına çıkamadığına göre. Sen de onun yaşantısını renklendirmişsin, sevilmek de çok güzel bir şey, bunu kaybetmek istemiyor anlaşılan.
Devam etseydiniz, acı çeken sen olacaktın.
Karşına dürüst, oynamayan insan veya insanlar çıkacak tabii. Aşık olur musun, olmaz mısın, bunu kimse bilemez.
Ama onunla geçirdiğin 7 sene senin de kazancın diye düşünüyorum. İlerde yaşın ilerlediğinde bunu daha iyi anlarsın.
7 sene mi? Allah sabır versin çok zor olmalı hele ki seviyorsan.. İnsanın iliklerine kadar işliyo aşk bağlılık alışkanlık adı artık her neyse... ama nedir bu erkeklerdeki kararsızlık ve doyumsuzluk sevildikce daha fazlasını isteyip şımarmak niye. bence cevap vermeyin görmemezlikten gelmeye devam edin, sizi kaybetmemek istediğini anladığında ki eğer anlayabilirse istediğiniz şekilde çıkacaktır karşınıza... inşAllah..
tabi çıkmayadabilir hayatınızı buna bağlamak olmaz elbette sabretmek şart her ne olursa olsun her acının azalacağı gerçektir kimse aşkından ölmez... Davulun sesi uzaktan hoş gelir diyebilirsiniz belki ama bende terkedildim daha yeni hemde hiç ummadığım anda ve zamana bırakmayı ilaç biliyorum her acının ilacı...
Sinirlenme aşamasındayım.
Bana yaptığı haksızlıkları hatırlıyorum nedense.
Bazen küçük iyi hatıralarda geliyor ama genelde haksızlıklarını hatırlıyorum...
Sevdiğini hiç söylemedi mesela. 7 sene boyunca bu kelimeyi duymak istediğimi söylediğimde geçiştirmeyi başarabildi..
Sinirlenme aşamasındayım.
Bana yaptığı haksızlıkları hatırlıyorum nedense.
Bazen küçük iyi hatıralarda geliyor ama genelde haksızlıklarını hatırlıyorum...
Sevdiğini hiç söylemedi mesela. 7 sene boyunca bu kelimeyi duymak istediğimi söylediğimde geçiştirmeyi başarabildi..
7 sene size içten bir şekilde seviyorum bile diyemeyen bir insanla nasıl onca şey paylaşabildiniz ki?
Kendinize bu haksızlığı yapmayın, nasıl anlayamadım ama size sevdini bile söylemedimi yani ... Derin bi nefes alıp sevdiğiniz içinmi yoksa alışkanlık içinmi bu ilişkinin bitmediğini düşünmelisiniz. 7 yıl süren ve evlilikle sonuçlanmayan bir ilişki var ortada seven 2 insan bir an önce bi yuva sahibi olmak ister kanımca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?