-
- Konu Sahibi HuzurumKalmadi
Allah Allah silik görüp kanda görmemek ilginç olmuş yArın kaçıncı gününüzYaaaaa öyle mi sayayım ama 4.gün normal kaset testte silik çizgi çıktı ertesi gün çıkmadı sonra beta 0.85 bugün 8.gün yine silik …aklımla oynuyor birileri
9.günAllah Allah silik görüp kanda görmemek ilginç olmuş yArın kaçıncı gününüz
Güzel sonuçlar inşallahİnşallah rabbim yüzümüzü güldürür benim yarın 10. Gün olmuş olacak çünkü hayırlısı olsun
Bugün test verdiniz mi vermediyseniz yarın verin derim yani yine erken de ben duramazdım sanırım
Ya da durabilirseniz bir kereden 10. Gün gidin daha garanti olurBugün test verdiniz mi vermediyseniz yarın verin derim yani yine erken de ben duramazdım sanırım
Bende bugün biri zayi olunca erken gebelik testinin bıraktım sabah idrarı ile erken gebelik yapayım diyorum silik bişeyler çıkarsa koşarım zaten dayanamam …ben zaten olmayacaksa da kendimi alıştırmaktan yanayımBugün test verdiniz mi vermediyseniz yarın verin derim yani yine erken de ben duramazdım sanırım
Evet en güzeli her fikre insanın kendini hazırlaması.. yarın test yapınca bize de yazınBende bugün biri zayi olunca erken gebelik testinin bıraktım sabah idrarı ile erken gebelik yapayım diyorum silik bişeyler çıkarsa koşarım zaten dayanamam …ben zaten olmayacaksa da kendimi alıştırmaktan yanayım