• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 7 aylık kızım 2 aydır kilo almıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar yavrum 1 hafta sonra 7 aylık olcak 2 aydır 8 kiloda 100 gr almış bu ay,iştahı çok güzel ne verirsem yiyo,ama niye kilo almıyo anlamıyorum,bugün doktorumuza gittik,kilosu gayet iyi,normalin üstünde,kilo çok mu iyi bişey,sağlığı gayet iyi gelişimide güzel rahat ol falan dedi ama bende anlamıyorum iştahı bu kadar güzelken niye kilo almıyo..sıcaklardan almıyodur falan diyolar ama pek bilgim yok bu konuda sizin fikirlerinizi almak istedim kızlar

Canım artık azalıyor bizimkininde iştahı çok iyi ama iki ayda 800 gr almış.Şu an 11. ayında 10 kilo doktor gayet güzel dedi.Sende takma kafana artık fazla almıyorlar.Sağlığı yerinde olsun yeter.

Canım artık azalıyor bizimkininde iştahı çok iyi ama iki ayda 800 gr almış.Şu an 11. ayında 10 kilo doktor gayet güzel dedi.Sende takma kafana artık fazla almıyorlar.Sağlığı yerinde olsun yeter.

saol cnm cvp için ,ya benm kızımında maşallah iştahı çok güzel ,ama 2 ayda nerdeyse 200 gr almış,sıcaktan mıdır nedir anlamadım,iştahsız bebekler daha güzel kilo alıyo,sağlıklı olsunlarda artık ne diyelim,çok hareketli bizim bıcır hiç yerinde durmuyo,biraz ondan da az kilo alıyo galiba

Benımde bebegım 2 aydır kılo almadı ve ıdrarında onemlı mıktarda azalma oldu yaparsada cok sarı yapıyordu ve bezınde arada pembelıkler vardı gıttıgım doktorlar sıcaktan falan dedı bol su ver falan ama hala gecmeyınce tam ıdrar kulturu yapıldı ve enfeksıyon cıktı suan antıbıyotık tedavısı goruyoruz bu durumdada bebekler kılo alamıyor.umarım sızınkınde boyle bı durum yoktur ama ıdrarını bı takıp edın bence

Idrarında onemlı mıktarda azalma yada renk degısıklıgı yoksa korkmanada gerek yok bence.bızımkınde bu bahsettıklerım vardı ve kılo alamıyodu dr kılosu ıyı vucut kendını frenlıyordur falan desede ben ısrarla tam ıdrar kulturu ıstedım sonuc enfeksıyon umarım sızde boyle bısey yoktur. Ama bence takıp edın bı ıdrarını.

Idrarında onemlı mıktarda azalma yada renk degısıklıgı yoksa korkmanada gerek yok bence.bızımkınde bu bahsettıklerım vardı ve kılo alamıyodu dr kılosu ıyı vucut kendını frenlıyordur falan desede ben ısrarla tam ıdrar kulturu ıstedım sonuc enfeksıyon umarım sızde boyle bısey yoktur. Ama bence takıp edın bı ıdrarını.

idrarı normal cnm ya,bide enfeksiyon olsa ateş yapmaz mı,gayet keyfi yerinde ,bi sıkıntısı var gibi durmuyo,sizin belirti vermiş miydi ateş yada bi sıkıntısı olmuş muydu,eğer bu ayda aynı olursa bende söylerim doktora yaptırırız tahlil

idrarı normal cnm ya,bide enfeksiyon olsa ateş yapmaz mı,gayet keyfi yerinde ,bi sıkıntısı var gibi durmuyo,sizin belirti vermiş miydi ateş yada bi sıkıntısı olmuş muydu,eğer bu ayda aynı olursa bende söylerim doktora yaptırırız tahlil

hıc bı problem yoktu sadece kılo alımı azalmıstı.normal tahlılde cıkmıyo sanırım kulturde cıktı bızım.

Back