Doğumdan sonra eşimle ikinci ilişkimizde moral bozukluğuma ilaç olur musunuz kızlar???

images

Kız bu yaaa içine kaçarsa tövbe daha neler göreceğiz 🙄😳😱

Eşimin kilosu yok sporcu zaten.40 günü boşver 5 aydır ilişki yoktu
Canım peki ilişki de ağrın oluyo mu ? Bizim 8 ay oldu doğum yapalı ağrı geçmedi bir türlü ya 😔 yeni ilişkiye giricekmiş gibi korka korka oluyo hep acıcak diye rahat olamıyorum kasıyorum kendimi ve zevk alamıyorum bu yüzden

Bence bu yeniden kafa ve beden olarak tanımlamada yaşanan zorlukla ilgili bir durum. 5 aydır bir olmadınız ve ne kadar özlesenizde bir yabancılaşma kaçınılmaz. Zamanla aşarsınız bu durumu. Göbek kişiden kişiye değişir. Kimisi iyi beslenir egzersiz yapar bebeği de vakit veren sakin bebeklerdendir gayet fit vücuduna geri döner. Kimi de benim gibi 😭 yemekle haşır neşir olur ve şişman göbekli de kendini sever öyle yaşamaya devam eder. Lanet olsun içimdeki yemek sevgisine 🤣🤣🤣Abur cubur yememeye dikkat edin ve bol su içtiğinizden emin olun. Su vücuda esneklik ve sıkılık kazandıran yegane şey. Bir de şimdilik kamuflaj size ve kocanıza kendini daha iyi hissettirebilir. Siz rahat olursunuz karşınızdaki de sizi Üzüyor muyum? kaygısıyla şeyi şey olmaz mutlu mesut yaşarsınız. Sizdeki İsteksizlik ise birkaç sebepten bebek yorar, uykusuzluk arzuları köreltir, fiziksel deformasyon da cabası, hormonların daha eski haline dönmemiş olması da var. Ama merak etmeyin yakında arzular şeyler ve diğer şeyler oyuna geri dönecek 😁

Doğru olabilir.Eşim geceleri bebeğimle ilgilendiğimde benle de ilgilensene,beni de koynuna alsana,bana da şefkat göstersene,kokun ne güzel anne gibi şeyler söylüyor.benim de annem olsana vs vs.Ben de tersliyorum ben senin karınım niye annen olayım diye.Doğru da olabilir
:KK43: sağolasın

Erkekler böyle şeylere takılmıyor bence kendini boşuna üzüyorsun canım. Hele kendine güvenmeyecek hiçbir şey yok.
Sen en azından çocuk doğurdun ondan göbeğin var.
Ben evleneli 4 ay oldu. Delice kilo da aldım maşallah ama özgüveni anlatamam. 😄
Tam diyete giriyorum herif diyet yapmim diye en sevdiğim şeyleri alıyor :KK70:Şişkoyum ve diyetteyim. Ama göbekti kiloydu popoda çıkan sivilceydi hiçbir şeyi den de çekinmem. Çünkü ne olursa olsun kadınım ve güzelim :rapci::KK68:

Bence bu yeniden kafa ve beden olarak tanımlamada yaşanan zorlukla ilgili bir durum. 5 aydır bir olmadınız ve ne kadar özlesenizde bir yabancılaşma kaçınılmaz. Zamanla aşarsınız bu durumu. Göbek kişiden kişiye değişir. Kimisi iyi beslenir egzersiz yapar bebeği de vakit veren sakin bebeklerdendir gayet fit vücuduna geri döner. Kimi de benim gibi 😭 yemekle haşır neşir olur ve şişman göbekli de kendini sever öyle yaşamaya devam eder. Lanet olsun içimdeki yemek sevgisine 🤣🤣🤣Abur cubur yememeye dikkat edin ve bol su içtiğinizden emin olun. Su vücuda esneklik ve sıkılık kazandıran yegane şey. Bir de şimdilik kamuflaj size ve kocanıza kendini daha iyi hissettirebilir. Siz rahat olursunuz karşınızdaki de sizi Üzüyor muyum? kaygısıyla şeyi şey olmaz mutlu mesut yaşarsınız. Sizdeki İsteksizlik ise birkaç sebepten bebek yorar, uykusuzluk arzuları köreltir, fiziksel deformasyon da cabası, hormonların daha eski haline dönmemiş olması da var. Ama merak etmeyin yakında arzular şeyler ve diğer şeyler oyuna geri dönecek 😁
Canımmm valla çok sağ olll moralimin şeysi şey oldu sayende❤️❤️❤️

Mrb anne olunca eşimiz niye farklı bakıyor, anlayamadım cidden, ? Mazur görün. Eşimle aramdaki cinsellik niye değişiyor? Soramadım🤔
Yani erkek sizi anne olarak görüyor, kadın kimliğiniz anne kimliğinizin gerisinde kalıyor. Herkes için geçerli değil ama erkeklerim bazıları bi süre bunu yaşayabilir. Kötü birşey değil aslında erkek içinde geçiş süreci sayılır.

Adamın şeyi indi göbeğimi görünce diye yazan sizsiniz. Adamın elinde değil tüm suç göbeğinizde yazmamızımı bekliyorsunuz? İnsanı yorum yaptığına pişman eden tiplerdensiniz gerçekten.
Ne alakası var ya göbeğimi öptü dedim.Adam göbeğimden iğrendi demedim.Sen saydırmışsın sanki adam vücudumla ilgili bir şey demiş gibi.Suç göbeğinizde yazmazsın normal insanlar gibi geçecek bu dönem vücudun toparlanır diyebilirsin en azından mantıklı bir cevap olur.

O kat kat göbek de kilolar da gidiyor spor yaparsanız ama çatlaklar mümkün değil asla gitmiyor. Barışın vücudunuzla, siz barışırsanız eşiniz de barışır:KK53: uzun süredir ilişkiye girmemekte ereksiyon durumunu etkiliyor, kendinize yormayın hemen:)

O kat kat göbek de kilolar da gidiyor spor yaparsanız ama çatlaklar mümkün değil asla gitmiyor. Barışın vücudunuzla, siz barışırsanız eşiniz de barışır:KK53: uzun süredir ilişkiye girmemekte ereksiyon durumunu etkiliyor, kendinize yormayın hemen:)
Çatlaklar gitmez de böyle kırmızı olmazlar dimi?Beyazlaşsın da razıyım.Bu vücudumla barışmak istemiyorum göbeğim böyle kalmamalı😂Uzun süre ilişkiye girmemek gerçekten etkiler mi?Biz tayin işlemleri için nikahı düğünden önce yapmıştık ve nikahlıyken ayrı şehirlerdeydik o zaman da uzak kalıyorduk böyle olmuyordu.Bir de eşim göreve gider 15 gün falan döndüğünde yine böyle olmuyordu.O yüzden ilk defa olunca şaşırdım

X