- 12 Ekim 2008
- 6.507
- 14.445
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
zor zamandan geciyorsunuz. esinize de cok geçmiş olsun. cocuklar kucukken anne icin hep gonulde bir yük oluyor. hersey ne kadar iyi olursa olsun yetersiz hissediyordum. kendinizi uzmeyin. hepimiz geciyoruz o yollardan.Suan çok moralim bozuk evet cok küçük emziģi bıraktirmak cok zor denedim ama dayanamiyorum onunla o kadar mutlu ki . Beni emmiyor ve suan agliyorum ac oldugu icin uyumuyorda . Canim sikkin saat 11 den beri agliyorum . Cok yoruldum pes etmek istemiyorum . Biberonu biraktim . Az once mama vermek zorunda kaldim uyumadigi icin ac oldugu icin . Mama olmasaydi sabaha kadar oturacakti benimle . Esimin bugun covid olduguju ogrendik baska oda da mama verde uyusun ne kadar abartiyorsun dedi bende verdim .Salliyorum suan emzikle kendi kendine uyuyordu aslinda kolaylik ama emmemesi beni yaşlandirdi . Humana cay almistim 4 tane bebegim emsin diye sutum olsun diye ama onun yuzunden azaldi sutum ne kadar sagsamda icsemde
emmemesi ile ilgili internette pek cok kaynak vardir okuyabileceginiz. su an sizi yanlis yonlendormek istemiyorum. tek soylemek istedigim kendinize cok yuklenmeyin. bol bol okuyun ve size uygun gelen bilgileri uygulayin. mama zehir degil, mutsuz olmaktansa ara sira mama vermekten imtina etmeyin. anne sütünü en cok arttiran şey mutluluk.