Erkek arkadaşım yeni mezun çalışıyo ama maddiyatı çok iyi değil zaten şuan evlilik düşünmüyoruz ilerisi için onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba sürmeyi bilmiyo abimle kredi çekip araba aldık
Ben sürmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice öğrendim
Bizim araba gelmeden önce sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada çocukluk arkadaşım sayılır daha önce beni çok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz çay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hiç kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kötü vermiyo fln diyo önceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin önüne iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim içimde rahatsız olan bişey var gönül istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya götürüyüm hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde çok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip geçici
Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kaç gün babamın işi varmış diyip bi kaç buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?
konuyu çok yanlış anlayanlar olmuş . Problem sürekli benim arabamla gezmemiz değil , buluşma konusu açıldıgında tamam iniyorum ben diyo direk sanki benim görevimmiş onların evinde araba yokmuş gibi önceden alıyodu gayette kendiside kullanıyodu özel işleri için . Ve problem ben yemek ısmarlarım ama ertesi gün o kendiliğinden hadi bişeyler yiyelim demez . Ya da ben çay yaptım yanına yemelik bişeyler alalım demez . Geçen gün arabanın aynası düştü onla birlikteyken eve gittikten sonra noldu baban bişey dedimi yaptırdınız mı diye konuyu bile açmadı ? Okadar birlikte geziyoruz benzin bitcek oluyo benim paramın olmadıgı oluyo dur ben 20 lira benzin atıyım demez