• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim .İşte çok sevdiğim evimden bazı kareler

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
misafir odam :21:
6953.jpg

6992.jpg

6999.jpg

bence çok hoş güle güle otur mutfak resimlerini koyarmısın ben dolap bakıyorumda fikir edinmek istiyorum

bence çok hoş güle güle otur mutfak resimlerini koyarmısın ben dolap bakıyorumda fikir edinmek istiyorum

tşk ederim 5 dk.ya kadar koyuyorum mutfağımı müteahhit yaptı benim zevkim değildi ama yinede idare eder şimdilik mutfağımın bir resmi var şuan daha yarın falan tekrar eklerim

evet canım çok beğeniyorum o taşları görenler bayılıyor :54:

ben bu tarz şeyler satıorum cnm yapı malzemeleri aynısı bnm dükkanımda da var ama döşemişini ilk kez gördüm bişiy söleyeyim sana tek kelime ile MUH TE ŞEM olmuş :61: bayıldım müşterilerime şiddetle tavsiye etcm

ben bu tarz şeyler satıorum cnm yapı malzemeleri aynısı bnm dükkanımda da var ama döşemişini ilk kez gördüm bişiy söleyeyim sana tek kelime ile MUH TE ŞEM olmuş :61: bayıldım müşterilerime şiddetle tavsiye etcm

çok teşekkür ederim çok saol her gelen çok beğeniyor bende çok seviyorum allah şükür evimi çok seviyorum darısı olmayanların başına inşallah :71:

Cnm bnm cok guzelbı evın var sıyah beyaz cok asıl bı renk benımkı de bole :64::64::64::64:

Back
X