E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tatlimseval
-
evet simdi biraz daha zamanim var ve daha ayrintili anlatabilirim...
cumartesi günü geldim berline babami kardeslerimi gördüm dünya benim oldu..
pazar günü annem bagirmaya basladi ya 3 hafta sonra gideceksin yada esini unutucaksin dedi varmi böyle birsey beni istemiyor..
sonra pazartesi annemi esimle telefonda konusurken duydum ve ne kadar ayip olsada dinledim..
annem aynen söyle diyordu : bak oglum ben bunu burda barindirmam burda kalamaz ya 3 hafta burda kalir döner istanbula yada koyarim onu kapinin önüne agzimiz bir olsun ne sen beni ele ver nede ben seni, sen ona ask mesajlari yaz dayanamasin dönsün oraya ben bunu burda kesinlikle istemiyorum beni evlat katili edicek ben sizi madur etmem parasiz birakmam dedi senin gibi bir damada sahib oldugum icin cok memnum oldum evladimdan ayrin yok falan ay kudurdum ya sinirimden..
bugün esim msnde konusuyoruz bana kalkmis mutlumusun falan diyor bende dedim evet ona dedim hic utanmadin dimi arkamdan is cevirmeye dimi dedim ben dedi is cevirmedim annen beni telde ikna etmeye calisiyordu dedi o kadar nankör iki yüzlü bir insan yalanci ben ikisininde dediklerini harfi harfine duydum herkes beni salak yerine koyuyor arkamdan is ceviriyor ama ALLAH büyük onlar birlik olsun benim önce ALLAHIm sonra dag gibi babam var arkamda heyyyy gidi heyyyyyyyyyyy...
neyse bu arada sultan ablacigim sana bu yazacaklarim pasaportumu nüfus cüzdanimi pazartesi yeniledim sali günü arbeitsamta bas vurumu yaptim sigortamida isleme sokdum bugünde almanvatandasligi icin formlari gittim aldim realabschlussum oldugu icin einbürgerungstesti yapmak zorunda degilmisim cok mutlu oldum cok iyi hissediyorum kendimi ALLAHima cok sükür ama yukarda okudugun gibi yine baska sorunlar cikdi isde ahhh ah...
bu yazida fatosdan uzak dur diyenlere ben esim olucak adam varyaaaaaa o fatosu begenmeyen isde o evveli aksam gitmis fatosa ve esine dert yanmis derman aramis hani onlar kötüydü insan degildi beni kullaniyordu neden kendi o zaman onlara gidiyor derdine derman aramak icin fatosdan yüz bulamayinca esinle meyhaneye gitmis dertlesmeye hee gitmis ama asil sorunlari yaptiklarini anlatmamis sadece eskilerden anlatmis isde yemek yapmiyor temizlik yapmiyor diye eee abimde tabii ona bir erkek olarak hak vermis o kendini egosunu aklamak icin böyle yapmis buyrun yorum sizin...
tekrar ilk firsatda gelip olaylardan bahsedecem insallah güzel haberlerle gelirim birdahaki sefere foruma simdilik sevgiler saygilar...
canım sana tek tavsiyem eşine zaman ayırmalısın
eşinin konuşmadığı kişilerlede ne olursa olsun bu kadar içli dışlı olmamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?