7 aylık evliliğin sonuna geldik

bilmiyorum burda yazan bütün yorumlari da okumadim sadece konuyu.
ikinizdede kabahat var. Evli ile bekar hayati ayni degil. gece gec saatlerine kadar baskalarin yaninda olman pek iyi degil. tamam esin isteyken ok ama esinin mesaisi bitikten sonra seni evde bulmasi gerek. Sen güler yüzlü kapida karsilsan belki de böyle olmazdi. Esinin sana davranmasi ama cok cirkin ne o pis pis konusmalar küfürler. Sen öyle pis laflar söyleme ki esinde sana söylemesin saygi cok önemli. saygi olmadiktan sonra sevgi zaten olmaz. evlilinize bir sans verebilirsin belki bi zaman ayri kalip toparlanmak iyi gelir.. bunlar hep tahmin tabi cünki erkek kismi basi bos birakilmaya gelmiyor... Insallah tez zamanda iyilesirsin ve en saglikli karari verirsin.

Çok üzgünüm çoook ay bacim öncelikle gecmis olsun insallah saglina kavusursun
varya afedersin ama senin koca tam bir odun yontuncak odun insanliktan alakasi yok herhalde. Bana sorarsan ailen almanyadan para gönderip durmasin kendi cabalasin dursun. para gönderiyorlarda hayra mi geciyor. hani sanki ailen gönderiyor yeterki siz kavga etmeyin gibisinden biz yemeyiz icmeyiz artirir sana yediririz damat bey yeterki kizimla iyi gecin gibisinden cok sacma bence bukadari fazla. iyi alistirmislar damatlarini valla ekmek elden su gölden.

En önemlisi suan saglina kavusman... sonra taze evlinini onarmaya calisirin ama tek tarafli olmaz esinle konus ne düsünüyor niyeti ney. evlil sürdürmek mi noktalamakmi bunu bilmek gerek. Kocana cok sinirlendim :dilcikar: üzme tatli canini hersey düzelir önce saglik

Senin icin gercekten zor bir durum.Almanya'dan Türkiye'ye gelin gitmissin.
Ne beklerken ne görmüssün.Ama yinede hemen bitireyim diye bakma.Belki
biraz ayri kalirsaniz özler seni ve kiymetin artar.
Bir konuda arkadaslara kesinlikle katiliyorum.Gec saatlere kadar diarilarda kalma.
Hic bir erkek bunu kaldiramaz.Nereye gideceksen git ama esin gelmeden eve dön.Kesin esin buna cok bozuluyor.

ya canım şu yazdıklarını hayretler içinde okudum senin annen nasıl bir anne nasıl sana böyle şeyler söyleye bilir ben şaştım kaldım çok kınıyorum anneni şimdi ister bana yangına körükle gidiyosun desinler ama canım sen daha ne bekliyosun sağlığın bozulmuş bu adam yüzünden hem arkadaşlarada katılmıyorum şu eve giriş çıkış saatin hakkında sen haftanın 7günü gitmiyosunki fatoş ablana hafta sonu bunu nasıl sorun eder kaldıki daha öncede yazdım çok yeni evliliğiniz olabilir ama balık baştan kopar diye bir laf var bu böyle gider eşin değişmez sana küfür ediyo vurmaya kalkıyo bence baban seni destekliyo bak ne güzel daha fazla kendini tüketme derim ben yazık sana sağlığın eşinden daha önemli

hmmm,

1. hafta içi tum hafta o net bakıyor sen cay demleyıp yanında oturuyorsun adam mutlu oluyor

2. sen haplar içip uyuyup yatıyorsun o sacını fönlüyor senı sevmeye calısıyor

3. içki içince sapıtıp kufurler yagdırıyor kendını kaybedıyor

4. annen gelme kızım yuva kurdum mutlu olmaya bak dıyor agır konusuyor ama ıyılıgını düşünüp boyle dıyor olabılır, baban cok uzuluyor gel kızım dıyor, sen üzgünsun

5.aılen yok ama bılmemne ablana tum cuma cumartesı gıtmene gerek de yok açıkçası bu cok yanlış, sımdı sana dogru gelıyor rahatlıyorum dıyorsun ama o sevdıgın ablan yuzunden yuvan bozulacak haberı n yok.
sonra o ablan sana baska koca bulacak o zaman senın aklın basına gelecek bana bunu bulmak ıcın ayırmıs ayrılmama göz yummus dıyecen ruhun duymıycak o zamana kadar, turkıyede cok görduk bız bunları . abla mabla deme eşim kızıyo kavga etmek ıstemıyom daha gelmıcem de. bu yaptıgın yanlış senın tek yanlışın o ablana gıtmen.

anan yanlıs demıo o da yuvanı devam ettırmenı ıstıyordur ondan agır kötu konusuyo,
baban baba yuregı kıyamıo uzuluon dıye gel dıyo
kocan evınde otur benle mutlu ol dıyo maço bı erkek ama kötu gıbı degıl cunku senın basında sacını kurutuyo evde dvd seyredınce bıle sacma sapan fılmlerı ızletınce dızın dıbınde oturunce ssen ondan bıle mutlu oluyo .
kocan senı sevıyo aılen senı sevıyo, ablan da belkı sevıyo ama oınun yuzunden ayrılcaksın haberın yok

bana sorarsan, hsonu ya da aksamları gıtme kımseye, esın senı ordan burdan toplamak durmunda degıl daha 7 aylık evlısın 40 yıllık kocan degıl kı komsu kadınlara gıdesın geece gec gelesın?
adam gıbı otur dvd ızle pop corn yap evde baska puzzle oyna oyun getır dvd den baska seyler bul ona,
nette bısey buldum gel bakalım de ac goster...

sen yuvanı bozmak ıstıoyosun baskalasına kendını alet ettırıyosun gıbı geldı bana.

adam kredı cekmıs sana ev kurmus bence aklını basına devsır bozma yuvanı.
yuva bozmak kolay kurmak zor. :1closedeyes:

Merhaba canım . . .hata sadece eşinde değil sendede war elbette. insan sinir anında ağzndan ne çktığına hiçmi hiç dikkat etmiyor. sen ateşe körükle gitmişsn hayatım . ne demişler iki deli bi ipte oynamazmş .biriniz sakin biriniz deli dolu olabilr.birinden biri dengeler . ama siz ikinizde ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmeden salmışsınız herşeyi bayıra. daha çok yeni evlisin . iyice düşünmeni temenni ederim .yuva kolay kurulmuo. birde bir bayanın akşam geç saate kadar komşusununn evinde olması gerçktn hoş değil .herşeyin bi yeri zamanı var. elbette gidiceksn ama belli zmanlarda ve aralıklarda. . .bence bi süre kendinize zaman verip düşünün . berline gidicekmişsn tedavin içn . bu zaman ikiniz içinde faydalı olacaktır eminim .ayrıca çok ama çok geçmiş olsn. nacizane fikrim eşin işten geldiğinde sen kapıyı aç ona. sevgiyle yap herşeyi . yemeğini temzliğini eşine gösterdiğin ilgiyi. ilaçlarn üzerindeki ağır etkisinide doktorunla paylaş.çok uzun süre daha ilaç kullanıcakmısın. . .

annenin söylediği söz ne kadar acı .o cvabını sonradan okudum ve şok oldm resmen . bii insan nasıl olurda kızına o. . . .olucan başıma diyebilr. Allah' ım aklıma mukayyet ol sen.bi insanın destekçisi babası anası olmıcaksa başka kim olucak. . . ((( hala bu düşüncemde kararlıyuım . ben ilk başta baban sölemiş sanmıştm ama annen sölemiş. yinede ne farkeder. bi insan öle bi kelimeyi kızına konduramaz bence

Son düzenleme:

babası degıl anası demıs onu, o da kendıne gore haklı kızı yuvasını bozmasın dıye öle kötu konusuo CADIARZU

canım sizin evliliğiniz daha çok yeni,daha oturacak çok şey var zamanla.

eşin seni seviyor belli ama bencilce davranıyor konuşularak çözülecek sorunlar bunlar bence.

zaten gidiyormuşsun bir süre belki iyi gelir bu özlersiniz birbirinizi düşünürsünüz kararlarınızı verip döndüğünde konuşursunuz ama inan düzelir zamanla

bende 1 buçuk senelik evliyim her evde tartışmalar oluyor ve herkes senin benim gibi aynı tepkiyi vermiyor mantıklı düşünemiyor doğal olarak. o anda eşinin yaptığı en büyük hata tabiki küfürlü konuşması.ama anladığım kadarıyla sizde hiç bir zaman 7 aydır rayına oturmayan şeyler var boşanmak bazı çok hassas konular olmadığı sürece çözüm değil bana göre diğer arkadaşlarında dediği gibi yuva kolay kurulmuyor.yanlış anlama amaa bence mücadele edip bazı şeyleri düzeltmek için 7 ay çok kısa bi süre ve zaaten birbirinize alışma dönemindesiniz.(rahatsızmışsın ayrıca onada çok üzüldüm allah şifa versin en kısa zamanda)bence siz ilk önce bi başbaşa yemeğe çıkın güzel güzel problemin ne oldugunu bulun konusun ve neler yapabilirsiniz çözüm arayın.ha sonra baktınız halledemediniz tabiki o saatte zorlamanın manası yok o zaman boşanırsınız ama ona bile karar werdiğinizde onuda konusarak saygılı bir şekilde yapın.ayrıca türkiyeden almanyaya aileni arayıp çözülebilecek sorunlar için üzmeyin.annen anlattığına göre üzülmese bile baban kardeşlerin hep akılları sende kalır.bu alışkanlık haline gelirse en sonunda artık onlarda patlar ve iş daha kötü boyutlara gelir.hakkında hayırlısı olsun inşallah ama bence bir kere daha oturun düşünün.

cnm öncelikle çok geçmiş olsun.yaşadıkların hiç ama hiç güsel şeyler değil kimse böyle duruma düşmek böyle şeyler yaşamak istems. bence ikinisde de hata var iinizde haksızsınız.insan sinirle ağzından çıkan laflafra dikkat etmiyor kırıcı laflar kulanıyor. eşinin sana söylediği sözler karşılığında ona verdiğin cevap yangına körükle gitmenize neden olmuş.sen onu kıracak küçük düşürecek şeyler söyledikçe o daha da üzerine gidecektir seni hiç düşünmes o anda onun düşmanı durumuna geçersin resmen o yüsden ben ne seni nede onu haklı görüyorum ikinizde de hata var cnm. biraz uzaklaş belki o zamn kıymetini anlar da yaptıklarından çok pişman olur düzelir herşey.yuva kurmak çok zor doğru ama geçinemedikten anlaşamdıktan sonrada bir anlamı yok sadece kendii üsersin eğer hreşeyin düzeleeğine inanıyosan zaman bırak zamnla herşey rayına oturur .hakknda hayrlısı neyse o olsun güselim...

ya çok merak ediyorum evlemedn önce ne kadar süre nişanlı kaldınız flört ediniz?

canim öncelikle gecmis olsun.
InsAllah en kisa zamanda iyilesirsin, Allah acil sifalar versin.
Yasadiklarini yakinimdan biri yasasa inan cok üzülürdüm, senin icinde üzüldüm.
Cözüm olarak ayrilin demezdim, cünkü evliliginiz daha cok yeni.
Belliki esin evle ilgili islerini tam anlamiyla yapmadigin icin sorun yaratiyor.
Elbette seninde esine dostuna gitme hakkin var, birde tek basinasin orda ailende yok.
Ama erkek milleti iste, bir gidersin, iki gidersin ücüncüde köpürür, iyi insanlarda olsa gitme der.
Ev islerini tamamlayip, öyle cikmaya calis. Hastayken zor biliyorum ama gezmeye cikabilen bir hasta ev islerinide yapabilir bence.

Hatta en güzel cözüm; bir is bul calis.
Ozaman yarim kalan ev islerinide kafasinda büyütmez esin, kadin calisiyor der.
Ama gezmeye gidip, ev islerini yarim birakirsan, haklida olsan bazi noktalarda, haksiz duruma düsersin.
Haftasonlari vaktini esinle gecir, disari cikin, gezin dolasin.

Sakin ol canim, kendini ve sagligini düsün.
Kendine bir is bul, esinle oturun bunu konusun, onunda fikirlerini al.
Biraz huyuna gitmeye calis. Eminim toparlanacaktir evliliginiz.
Ayrilik karari icin biraz erken bence.

Rabbim sana mutluluklarin en güzelini yasatsin canim, insAllah esinle birlikte cok daha mutlu günlere adim atarsin.

oof off saygıdır evliliğin temel taşı..
ve saygı tükendiği anda sarsılır yuva dediğimiz o kutsal mekan..
ah be güzelim siz saygıyı çoktan yitirmişsiniz ki sevgi zaten saygının ikizi...
üzgünüm bu evlilik toparlanamaz gibi geliyor bana..
ama bence bir aile terapistine danışın sorunlarınıza çözüm yolu arayın....

hastalığın için geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum Allah acil şifalar versin.a.s.

başlangıç olarak neden ailen size bakıyor ona taktım. evlenirken ailesi yardımcı olmamış senin ailen eşya almış olabilir ama devamında gelen parayı eşin nasıl kabul etmiş nasıl eder anlamış değilim. bence yardım almayı bırakmalısın annenede söyle göndermesin geçim kaygısı çekmiyen adam tabi oturup pc başında motor resimlerine bakar.
sonrasında şu abla olayını bitirmelisin sana yardım etmiş olabilirler kızım demiş yada öyle davranmış olabilirler illede gitmek istiyosan gündüz git akşam olmadan dön. ayrıca bu kurşun olayları çok popüler olmakla birlikte bişeye çözüm olmaz olsa hepimiz bi kurşun döker kurtuluruz böyle şeylere bel bağlamayı bırak.
dvd izlemekten bıktıysan kitap okumaya başla çık yürü bende sıkılıyorum çıkıp yüriycem birazdan.
ailene güvenip ilaç içip yatmak yerine ruh sağlığın için bi iş bul çalış kendi paranı kazan.
küfür olayı benide çileden çıkarttı ama senin yazdıklarından birazda sen cesaret vermişsin gibi geldi. eşine msj yazıp bende gidiyorum demişsin sonra gecenin bi yarısı dönüyosun kim olsa gümbürtü çıkar evde böyle şeyler yapma. yapıcaksanda aç konuş rızasını al anlaş öyle git.
seni kavgalı olduğu halde almaya gelen adamada patladınmı ne çağrı atıyosun ben sana gelme demedimki denmez. eşin o saatte gelmiş sağol canım özür dilerim beklettim demen gerekir verdiğin tepkiyi abes karşılıyorum ki sonrasında olanlarda malum.
küfür olayı benide çileden çıkarmakla birlikte senin verdiğin cevaplarıda olumsuz buldum ama piskolojinin bozuk olmasına veriyorum sanırım sağlıklı düşünemiyorsun. merak ediyorum acaba oturup konuştunmu neden küfrediyosun beni çok kırıyosun lütfen böyle sözler söyleme gibi ifadeler söyleyip konuştunmu onunla. konuştunsa ne dedi konuşmadınsa niye konuşmadın.
ilaç alıp uyuyorum diyosun o ilaçlar ne bilmiyorum ama güçlülerse fön sesi falan duymana imkan yok duyuyosan bile erkekler okadar ince düşünceli değil güzelim herkesin eşi diyer odaya gidip aman eşim uyanmasın demiyo böyle düşünüyosan yanılıyosun.
eşin yemek yapmadığından şikayet etmiş niye yapmadığını anlamış değilim dvd seyretmeye vaktin var ablana gitmeye halin var yada çağırmaya onları ağırlamaya. eşine yemek yapmaya niye yok ki çalışmıyosun mazeretin yok.
tedavi amaçlı yurt dışına çıkacakmışsın umarım bu süreyi iyi düşünmek için kullanırsın ve umarım seni incitmemişimdir. eyer kırdıysam şimdiden özür dilerim. ama ben iletişim probleminizin olduğunu düşünüyorum büyük ihtimalle oturup konuşmak yerine kavga ederek uzlaşmaya çalışmışsınız yada eşin çalışmış sende devam etmesine göz yummuşsun.
herkes kendi yaşadığını bilir ne söylesek boş biliyorum ama bunlar benim düşüncelerim en doğrusunu yine sen bilirsin. sağlıcakla kal herşey gönlüne göre olsuna.s.

canım okurken çok gerildim gözyaşlarımı tutamadım zok zor günler geçirmişsin ve anladığım kadarıyla bu sevgi bitmiştir eşin sanrım psikolojik sıkıntıları olan bi insan herhalde küfürle içkile halledeblio bazı şeleri bide evin eşyasını kırmak ne demek yaa + ailesinin sana yaptığı şeyleri nasıl unutur onlardan yana olur sen karısısın sana toz kondurmaması lasım ve üstelik hastasın ve türkiyede kimsen yok çok üzüldüm hayatım ama dön ababnların yanına bak baban destekmiş sana ne güsel annene gelince elalem laf yapıcak die kızından olurmu insan yaa

senin ile hemen hemen aynı problemleri yaşayan bir arkadaşımın evliliği şu anda süper gidiyor daha dün akşam konuştum arkadaşımla ve geriye baktığında eşinin de haklı çok haklı olduğunu gördüğünü ve kendisine gerçekten iyi sabraettiğini söylüyor. şu anda da ufak tefek problemleri var ama 20 gün sonra doğum yapacak bebişleri olacak. Arkadaşım artık eşinin kurallarına riayet etmeyi ve ondan duygusal hiç bir şey beklemediğini öğrendiğini söyledi ve bu yolla hem kendisi mutlu oluyor hem de eşi daha çok üstüne düşüyor. Kız herşeyini kendisi yapıyor hiç kimsesi yok onunda ama o kadar kendine güvenli ki. Evin bütün herşeyiyle o ilgileniyor tamirat yemek vs. Ayrıca çalışıyor hamile hamile ve bebeğinin bütün eşyalarını da ailesi aldı. Bak kız her konuda tek başına eşi çok az ilgileniyor bu işlerle onunda problemleri var ve arkadaşım onun canını sıkmak ve inatlaşmak yerine kendi işini kendi görüyor. Hem bundan çok mutlu oluyor kendisine güvendiği için hem de eşi canını sıkmadığı için çok mutlu. Sana tavsiyem boşanmaman çünkü karışanın yok danışanın yok bir başına evine bak işine bak kcana bak. Bence bu akşam şöle güzel bir sofra kur ve en güzel kıyaftelerinle karşıla onu ve barışın. Evet küfür etmesi çok çok kötü bir şey ama düşün ki döven dayak atan içen adamlarda var bak o da ne kadar sinirlenmiş ki bunları yapmış. Evlilik bu sinir anında neler söylenmiyor ki.önemli olan aşabilmek öle her problemde kaçılmamalı.benimde eşim beni istemiyor açık açık söyledi ama öle evlenirken iyi alıyorsun sonra canım sıkıldı git olmaz.ben bekliyorum bence sende bekle.eşşekliklerini anlayacaklar. Anlamıyorlarsa da nasıl aldılarsa öyle bırakırlar babamıza. Yok ya alırken iyi sonra sen git.

yazdıklarınızı okudumda .. çok üzüldüm kardeşim..

öncelikle: fatoşun evinden gelin çıktınız, iyilikler yapmış size.. allah razı olsun onlardan..

ama eşinizle sorunları olmuş..eşinize kırgın, kızgınlarmış..

her ne sebep olursa olsun aile dışındaki insanlara karşı eşinizi tutmalıydınız..mesela ben eşimin kavgalı yada küs olduğu insanlarla görüşmem..çünkü eşime saygısızlık olarak algılarım..ama o da benim kavga ettiğim yada konuşmadığım insanlarla görüşmeyecek..

çünkü eşin onlarla görüşmende şöyle düşünecektir
karım beni hiçe sayıyor.. benim anlaşamadığım insanlarla görüşüyor hala...
bu düşünceye bağlı olarak eşin farkında olmadan sana içten içe kinleniyor..ve bu yüzden küfürler yağdırıyor ki, bu küfürleri de hiç hoş değil..siniri geçtikten sonra: bana küfür ettiğin zaman kendimi değersiz görüyorum.. ben sana küfürler yağdırsam tepkin ne olurdu diye sor ona..

evde sehpa kırmış.. belki sinirlerine hakim olamadı.. sana saldırmak yerine eşya parçalayıp rahatladı( normal bir davranış değil ama bazı insanların huyudur)

fatoşun annesi sana kurşun dökmüş.. güzelim takılma bu kurşun olayına felan.. eğer nazar göz var bende diyorsan aç bir ayet kitabını . al abdestini oku nazar surelerinden..allah seni korur.. bu gibi konularda böyle medet umacağına allahtan bekle medetini..

ev esyalarımı hep ailem aldı diyorsun.. burda yanlışsın.. eğer onun ailesi alsaydı o zamanda eşin : sen evde birşey kırıp dökünce : *hooppp ne oluyor benim ailem aldı bunları, döküp kıramazsın** deseydi ne olurdu tepkin? bunları başında biliyordun ailenin aldığını..yada yardım ettiğni..önce kabul edip şimdide benim ailem yaptı demen çok büyük hata.. tam başa kakmak olayı olmş yaptığın..

. hasta olduğun için biraz ilgi şefkat bekliyor olabilirsin.. eşinle konuşup ** bana destek olmanı beklerdim senden..** akşama kadar seni bekliyorum ama sen pc başındasın.. seni özlüyorum.. konuşmaya seninle iki çift laf etmeye, seninle elele dolaşmaya, gezmeye, birşeyler yapmaya hasret kaldım** gibi cümleler kurarak güzel bir şekilde konuşup derdini anlatmalısın..

ve kavga gürültülerinizi hemen ailene anlatma.. çünkü ne olursa olsun o senin eşin.. sen eşin ve sevdiğin olduğu için unutursun.. ama ailen asla unutmaz..seni dövüyor yada aldatıyorsa tabi ailene anlatırsın ama küçük tartışmaları ailenin bilmesine gerek yok canım..

bence biraz daha bu evlilğin nasıl yol aldığına bak.. çabala birşeyler için.. baktın ki değişen birşey yok.. yine kendi kararını kendin vereceksin..

sevgiler..a.s.

içimde sevgi saygı ona karşı hiç birşey kalmadı sizce ?? bu sözün ne kadar doğru?berline git bir kafanı dinle oda dinlesin belki uzaklık her şeyi çözer

canım yasadıkların cok zor ben 7 aylık evliyken misafir ağırlıyorve eşimle hiç ayrılmuyordum
bence eşini bırakıp gitme bir yere tamam sende haklısın bunalmıssın ama gitme gece 10 da ne işin var eşini bekle evinde berline git dinlen ve eşini sık sık ara birileride aynı sekilde eşinle konussun oda az seyler yapmams ne o camı kırıp dökmeler

sabırlı ol canım, eşinide birileri dolduruyor olabilir.

Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Ama evde yavaş yavaş da olsa eşin işten gelene kadar işlerini yetiştirmeye çalış onu memnun et, bu bizim görevimiz çünkü. Eşinde ilgisizlikten yakınıyor gibi. Ettiği laflar hoş değil ama herkesin sinirini gösteriş tarzı farklı olabiliyor. Eşine ilgisiz davranma bence barışın ve bir süre onun suyuna git. Sen de darıldığın kısımları huyuna gittikten bir kaç gün sonra tatlı bir dille anlat o zman seni anlayacağına inanıyorum.

Ve ne kadar yakının da olsa gece 10'lara 11'lere kadar yanında eşin olmadan hiçbir yerde durma.

Umuyorum ki herşey güzel olur canım.

ah güzelim çok üzüldüm senin için, hem rahatsızlığın var hem mutsuzluğun.
Bu sorunların sorun olmasının bir başlangıcı olmalı diye düşünüyorum ben. Bu adam niye böyle oldukifisfisfis

haklı demiyorum ama senin de haksızlıkların var bence. Şahsen benim eşim cuma ve cumartesi akşamlarını arkadaşlarına ayırsa kıyameti koparırım çünkü cuma ve c.tesi akşamları en güzel akşamlardır haftasonları çünkü. Bu konuda haksızsın. Çalışamıyor olabilirsin ama gün içinde 1-2 saatlik kurslara gidebilirsin, madem annenler para gönderiyor madem maddi sıkıntınız yok, oyalanmak için böyle bişey yapabilirsin eşin sorun yapmassa tabi.
Ve bence sen eşini rahata çok alıştırmışsın, hem bütün eşyayı almışsın hemde her ay babanlardan para alıyorsun borçlar ödeniyor faturalara ödeniyor. Kuzum yanlış anlamassan bişey soracağım sana bu adam neişe yarıyor pekii???? Olmaz kuzum madem erkek her yönde erkek olacak, erkekliğini yaşamak istiyorsa o evede bakmasını bilecek, kayınvalidesinden para almayı kendine yakıştıramamaıs lazım. Ama o gayet memnun anladığım kadarı ile. Birde yüzsüz sana birton laf ediyor. İnsan haklıysa bile utanır bence. Ve ne olursa olsun saygı gitmişse geriye dönüşüde olmuyor.

Allah yar ve yardımcın olsun. Rabbine sığın bence en başta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…