7 aylık bebekle boşanıyorum yardım...

dertlibayan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
141
37
36
Evet boşanıyorum.... çok tanımadan evlenmeye karar verdik hemen çocuk oldu olan zaten çocuk olduktan sonra oldu evliliği toplayamadık... eşimin benden önce ciddi ilişkisi yoktu tanıştık aşık olduk aşkın verdiği gazla evlendik istenmeyen hamilelik oldu çocuk olmadan önce eşimle kavgalarımız oluyordu hakaretler bağırmalar şiddet en ufak şeylerden biraz sinir ve öfke sorunu olan birisi Doğum yaptım lohusalık depresyonuna girdim kayınvalidem bebek 1buçuk aylıkken benden hizmet bekledi sürekli her şeye karıştı klasik kayınvalideler çocuklarına karşı beni doldurdular hep benim eşimde sokma akıllı hemen onların arkasında oldu beni yanlız bıraktı ufak şeylerden telefonu fırlattı saçımı çekti benim tek sorumum eşimin öfkesi ve bana hakaret etmemesi aşağılamamasıydı hep yaptı değişmedi sinirlerini kontrol edemedi ... her konuda çok fevri kararlar veren biri bugün seni sevmiyorum istemiyorum dedi anlaşmalı boşanma davası açtık 7 aylık bebeğim var hayata nasıl tutunacağım varmı benim gibi konuşalım dertlerimizi paylaşalım ona görevde Benin hatalarım varmış evet var kabul ediyorum bi şans daha ver dedim kabul etmedi... çok iyi bir baba bana da çok fedakarlık yaptı evine sahip çıktı ama zamanla bendeki aşkı bitmiş şu anda nefret ediyor benden sevmiyorum seni diyor ama o hatalarını kabul etmiyor eskisi gibi olamayız diyor

Ekleme: son süreçte ailesi geldi ben kendimi açıklama fırsatı vermeden onların yanında bağırdı çağırdı hakaretler inşallah ölürsün şu tipine bak sevmiyorum seni hiç bir şey diyemedim ailesine diyemedi ama onun nasıl kendini kaybettiğini gördüler.... benim bi sebep dolayısıyla şehir dışına gitmem gerekiyordu cuma gittim sabah vardım işlerimi hallettim cumartesi gecesi bindim pazar sabahı geldim uyudum uyandım yine bağırdı Yok kahve içiyormuşum hadi iş yapacakmışım dedim yol yorgunuyum dinleneyim nolacak bende gidiyorum yola dün cluba gitmiş eğlenmiş gece 4 de gelmiş onu diyor sürekli hakaretler aşağılamalar bana karşı bütün gün ben de bi süre sonra sabredemiyorum bağırıyorum bende ailesi arayı yapmayı çalışıyor ama oğullarını gördüler onlarda söz geçiremiyor ... dün yatarken konuşmak istedi .... isteklerini saydı evi satacakmış son model araba alacakmış bütün parayı harcayacakmış lükslerini düşünecekmiş artık tamam dedim benimde şartlarım var bana bağırmayıp aşağılamayacaksın, sen beni sinirlendirme ben bağırmam dedi hata yapma dedi .... peki dedim sen hatalarının farkında mısın benim hiçbir hatam Yok dedi resmen şaka gibi.....evi dağıtmayacaksın toplu olacaksın dedim evin hanımı sensin sen toplucan benim annem topluyor dedi ben senin annen değilim dedi... aşırı dağınıktır kendisi annesine şikayet eder.....ben evde kral gibi yaşıcam hizmet edeceksin bana dedi.... dedim benim isteklerim peki dedim benim kazancım ne barışmamın anlamı var mı ? O zaman temizlikçi gelsin bende rahatımı düşüneyim dedim olmaz sen temizliğini yapacaksın dedi ikimizde çalışıyoruz maaşlarımız aynı .... yani kısaca anlaşamıyoruz şimdide eve takmış evi satınca mutlu olacakmış önceden de başka şeyleri bana yaptırınca mutlu oluyordu hep bir koşul bana karşı.... bu adamla ömür geçer mi elde tutacak hiçbir yanı Yok.... hem bağır çağır hakaret dayak hem hiç yardım etme hiçbir konuda ne bebek bakımı ne evin sorumluluğu şimdi bide lüksleri çıktı pars harcayacakmış rahatını düşünecekmiş... yine benim isteklerim Yok

Son düzenleme:
Geri dönüşü yok gibi duruyor bundan sonrasında kendi ayaklarının üzerinde durup çocuğuna bakmak kalıyor esin cok net konusmus ailen ne diyor bu konuda arkandalarmi ?

Evet boşanıyorum.... çok tanımadan evlenmeye karar verdik hemen çocuk oldu olan zaten çocuk olduktan sonra oldu evliliği toplayamadık... eşimin benden önce ciddi ilişkisi yoktu tanıştık aşık olduk aşkın verdiği gazla evlendik istenmeyen hamilelik oldu çocuk olmadan önce eşimle kavgalarımız oluyordu hakaretler bağırmalar şiddet en ufak şeylerden biraz sinir ve öfke sorunu olan birisi Doğum yaptım lohusalık depresyonuna girdim kayınvalidem bebek 1buçuk aylıkken benden hizmet bekledi sürekli her şeye karıştı klasik kayınvalideler çocuklarına karşı beni doldurdular hep benim eşimde sokma akıllı hemen onların arkasında oldu beni yanlız bıraktı ufak şeylerden telefonu fırlattı saçımı çekti benim tek sorumum eşimin öfkesi ve bana hakaret etmemesi aşağılamamasıydı hep yaptı değişmedi sinirlerini kontrol edemedi ... her konuda çok fevri kararlar veren biri bugün seni sevmiyorum istemiyorum dedi anlaşmalı boşanma davası açtık 7 aylık bebeğim var hayata nasıl tutunacağım varmı benim gibi konuşalım dertlerimizi paylaşalım ona görevde Benin hatalarım varmış evet var kabul ediyorum bi şans daha ver dedim kabul etmedi... çok iyi bir baba bana da çok fedakarlık yaptı evine sahip çıktı ama zamanla bendeki aşkı bitmiş şu anda nefret ediyor benden sevmiyorum seni diyor ama o hatalarını kabul etmiyor eskisi gibi olamayız diyor
Zaman zaman zaman. Tek ilaci zaman. Gecmeyen aci yok. İstemiyorsa hadi baş baş de gec bak hayatina. Farz et ki esin öldu. Ona gore onune bak

Siz de barışmak için tüyo mu istiyorsunuz.
Sevmiyorum diyor,daha ne diyecek.Ayrılmamak için bebeği bahane etmeyin.
Aileniz vardır,bu aşamada destek olur,iş bulursanız da kolaylık olur sonrasında size.,
Aynen sevmiyorum diyor ama sinirle mi söylüyor ani kararlamı söylüyor bilmiyorum

Dayakçı adamın neyini afedecesin?
Daha o bir kaç kadın hamile bırakır ve boşar sonrada hep kadınlar suçlu olur , bırak ne hali varda görsün ama sakın anlaşmalı boşanma , çünkü çocuğun var ,mutlaka avukatınla iş birliği yap, akıl , adamada acıma ,
acırsan acınacak hale düşersin
amada şıp sevdiymişsin ,insan bu zamanda erkekten korkar , 2 ,evliikye ince ele sıkı doku

Ne diye yalvarıyorsun ki anasının doğum kordonundan ayrılamamış sözde adam olacak kocana?? Dua et kabul etmemiş barışmayı, kabul etseydi asıl o zaman görürdün zulmün kralını. Bebeğin küçük olması avantaj, çok çabuk toparlanırsın merak etme.​

Zaten ciddi bir öfke kontrolü varmış. Sizi sevmediğini söylemiş. Düzelmek için hiçbir çaba yok. Neden hala diretiyorsunuz ailenizde arkanızdaysa. Evet zor ama böyle bir adamla yaşlanmak daha zor.
Çabuk evlenmiş olabilirsiniz de birden böyle çocuk nasıl oluyor anlamıyorum. Hiç mi korunmayı bilmiyorsunuz.
Bebek en azından daha hiçbir şeyin farkında değil. Şimdiden boşanmak daha iyi.

Dayakçı adamın neyini afedecesin?
Daha o bir kaç kadın hamile bırakır ve boşar sonrada hep kadınlar suçlu olur , bırak ne hali varda görsün ama sakın anlaşmalı boşanma , çünkü çocuğun var ,mutlaka avukatınla iş birliği yap, akıl , adamada acıma ,
acırsan acınacak hale düşersin
amada şıp sevdiymişsin ,insan bu zamanda erkekten korkar , 2 ,evliikye ince ele sıkı doku
Benden önceki ilişkilerşnde de hep kötü davranmış kızlara değer vermemiş hiç bana değer vermişti sevmişti ama bitmiş sevgisi ikincisi Yok zaten tekrardan aynı korkular aynı sorunlar ailesi de diyor sinirini biliyordun niye evlendin düzelir diye evlendim çünkü iyi yanları çok iyi ama onun tahammülü kalmamış artık

Zaten ciddi bir öfke kontrolü varmış. Sizi sevmediğini söylemiş. Düzelmek için hiçbir çaba yok. Neden hala diretiyorsunuz ailenizde arkanızdaysa. Evet zor ama böyle bir adamla yaşlanmak daha zor.
Çabuk evlenmiş olabilirsiniz de birden böyle çocuk nasıl oluyor anlamıyorum. Hiç mi korunmayı bilmiyorsunuz.
Bebek en azından daha hiçbir şeyin farkında değil. Şimdiden boşanmak daha iyi.
Ona dedim ben sevmiyorum prezarvatifi dedi bende bazı sebeplerden kullanamıyordum hap geri çekilme yöntemiyle oldu

Canim ya okurken bana sinir geldi. Ailende arkandaymis. Tamam yuva yikmak bu kadar kolay olmamali amaa.. Sen son sansi da istemissin, elinden gelen bisey yok artik.
Bence senin her turlu barisacagini biliyor da ondan boyle rahat..

Kuzum hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Benim eşiminde öfke kontrolü sıfır. Üstelik öncedende öyleydi ama ben anlam veremiyordum onu hep çok kızdırdığımı bu yüzden olduğunu düşünüyordum. Yani insan bazı şeyleri aşacağını düşünüyor artık nasıl aşık oluyorsa. Şu an hamileyim ama artık konuşmama kararı aldım. Bebeğimin sağlığı için bunu yapmak zorundayım. Hayatımı mahvettim zaten ama sen şansın varken boşan ve hayatına bak

Benden önceki ilişkilerşnde de hep kötü davranmış kızlara değer vermemiş hiç bana değer vermişti sevmişti ama bitmiş sevgisi ikincisi Yok zaten tekrardan aynı korkular aynı sorunlar ailesi de diyor sinirini biliyordun niye evlendin düzelir diye evlendim çünkü iyi yanları çok iyi ama onun tahammülü kalmamış artık
Vayy aileye bak sen! Biliyordun niye evlendin dediler demek? Alsınlarda küpe turşu bassınlar bundan sonra çok sinirli oğlanlarını. Allah aşkına geri dönmeyin bebeğinizi düşünün. Seven değer veren insan böyle olmaz. Hayat sevgi kırıntısı aramak için çok kısa.

Adam hasta ruhlu anlasana kadın katileride bunlardan çıkıyor , sen doktormusun ki onu düzelteceksin adam defoluymuş zaten ne diye hasta ruhlu dayakçı adamdan hemencikte hamile kaldın ki ben sadece o masum yavruya acıyorum böyle bir babaya sahip olduğu için adamın düzelmesini bekleme asla düzelmez ailesi sevinmiştir evlendiğine artık başka kurban arar kendine

X