7 aylık bebeğin babada haftasonu yatılı kalması

Ahhh ahhh insanlar niye bu kadar kötü bir anlayabilsem.
Çok gençsiniz, çok tecrübesizsiniz, anladığım kadarıyla da sessiz de bir kadınsınız ama ailenize de o eski eş ve ailesine de haddini bildirme zamanı gelmiş, kendiniz ve bebeğiniz için dik durup elinizden geleni ardınıza koymayın, farz edin ki bu dünyada bir siz bir bebeğiniz diğerlerinin hiçbir önemi yok, davaysa dava, kavgaysa kavga.

Bebeğinizin koynunuzda sizin kokunuzla uyuma sizin yanınızda olma hakkı kimsenin 2 dudağının arasında olamaz, bu aileniz dahi olsa.

Rabbim size hayırlı kapılar açsın herkeste yaptığını çeksin

Haftaya pazar yine alır diye diyorum. Sürekli süt sağıp stoklayın. En azından verirsiniz
Ah kuzucum bebeğine versinler diye sütünü gönderse o vicdansızlar verir mi? Ailede vicdan yok ki vicdan olsa mahkemeden 7 aylık bebek için babada kalma kararı çıksa bile almazlardı, el kadar bebeğin annesine ihtiyacı olur deyip birkaç saat görüp bebeği anneye teslim ederlerdi.

Yani gercekten sabriniza ayri hayran kaldim.ben coktan kv kayinbaba ve esi arayip anladiklari dilden tehdit ederdim.halden anlamayana hal anlatilmaz cunku

Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Ben boşanmama bile böyle ağlamadım...Sütüm akıyor ve sanki boğazıma bı el sarılmış sıkıyor. 7 aydır ilk defa ayrı kaldık dayanamiyorum
sizin yerinizde olsam ateşlendim , göğüsüm şişti der doktora gider bir de bununla ilgili rapor alırdım . yazılan dilekçe ekine de raporu ekletir , emziremediğin için hastalandığını ve bebeğin anne sütünden mahrum bırakıldığını kanıtlardım. Bunu bir düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…