- 25 Ekim 2008
- 52.609
- 114.760
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
hahhaha çok tatlısınBen olsam garip bulurdum.
Ben öpüşmek de dokunmak da sevişmek de isterim valla sevdiğim adamla
Çok azgınsam demek ki... :)
kişisel yorumunuza saygım sonsuz ama cinsellik hayatın devamı için önemli bir güdüdür. sekssizlikten ölmek diye bir şey elbette yok ama uzun süre seks yapmamak sonucunda ortaya çıkan bir sürü psikolojik ve fizyolojik sonuçlar var.
üstelik doğada da seks sadece "üreme" amaçlı olmadığından son yıllarda üreme güdüsü ve seks birbirinden ayrılır. yani doğada üreme amacının dışında da çiftleşen canlılar var. en önemli örneği de bonobo şempanzeleri bu türde cinsellik üreme amaçlı olduğu gibi sosyalleşme amaçlı da.
yani evet belki yemek yemek ya da su içmek kadar hayati bir ihtiyaç olmasa da sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürmek için önemli bir ihtiyaç. eğer bu şekilde yani bu basitlikte kabul edilseydi etrafımızda bu kadar vajinismus kadın ya erken boşalma/sertleşme sorunu yaşayan erkek olmazdı.
Belli bi yaştan sonra tabi ki bilimsel olarak cinsellik bir ihtiyaç :) Hepimizin içinde bizim farkında olmadığımız ama var olan ve cinselliği bi ihtiyaç haline getiren hayvansal bi üreme içgüdüsü var zaten. Her iki cinste üremek için en uygun adayı bulmaya programlı.
aslında hiç yaşamayanda da oluyor kendini tatmin ya da rüyalanma yoluyla bunlar da bence bir çeşit cinsellik ama ikili cinsellik değil elbette.Dediğim gibi kendi yaşantımda bir eksikliğini görmemiş olmamdan yaptığım çıkarım bu. Cinsellik önemsiz demiyorum tabiiki. Eğer bir insan bu sebepten psikolojik bir sorun yaşıyorsa ve düşünceleri,yaşam tarzı vs vs bunlarda uygunsa yaşasın cinselliğini istediği çerçevede. Ayrıca yazdıklarınızda çok kapsamlı olmuş. Teşekkürler uzun uzun anlatmışsınız, haklısınızda. Burda çizgi yaşamayı tercih eden ya da etmeyen olarak ayrılıyor demekki. Hiç yaşamayan bir insan için ihtiyaç algısı taşımıyor demekki.
sen elini tuttuktan sonra kendiliğinden elini tutmaya başladımı eğer hayırsa o zaman iş kötüErkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorumya sizce cok mu abartıyorum
muhafazakar bile kendini engelleyemiyokimuhafazakarsa tamam
ama değilse bence normal değil
yani bir erkeği inancı dışında sanmıyorum bir şey bu kadar uzun süre tutabilsin
ya da kısaca sevmiyor..
bilemedim yaw ama yani kız kendini özellikle uzak tutmadıkça dayanamaz gibime geliyormuhafazakar bile kendini engelleyemiyoki
neden bırakılmaktansa? kendisi cinsel ilişki yaşayıp da terk edebilir? kadınları bu kadar edilgen, erkekleri bu kadar hükümdar görmeyin. sizin de bir kadın olarak iradeniz var. ayrıca konu sahibi aklındakinin cinsel ilişki olmadığını defalarca yazmış. daha ne?Kusura bakma ama azgın oluyorsun bu durumda...
Yahuuu adam gibi adam işte ne istiyorsun ki daha ? Keşke herkes onun gibi olabilse eşi değilsin sonuçta bence bir şeyler yaşayıp bırakılmaktansa hiç yaşamayıp ayrılmak daha mantıklı ama yok illa o acıyı yaşamam gerek diyorsan sen atla çocuğa
Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorumya sizce cok mu abartıyorum
muhafazakarsa tamam
ama değilse bence normal değil
yani bir erkeği inancı dışında sanmıyorum bir şey bu kadar uzun süre tutabilsin
ya da kısaca sevmiyor..
Yıllar yıllar önce benim arkadaşımın bi sevgilisi vardı. Aynı el ele tutuşmaz öpüşmez. Yan yana bile zor oturur. Hani ben de karşıyım opuşmeye koklaşmaya o zamanlar yaşımız küçük ama benim erkek arkadaşım sürekli ister her fırsatı değerlendirir tokatı yer oturur. ( bu ayrıntıyı öpüşme meraklısı vs algılanmamak için yazdım.)
Neyse aradan 2 ay geçti 4 muz takılıyoruz hep bu bi tuhaflaştı. Bir gece benimkine mesaj atmış ben aslında sana aşığım. Seninle yakın olabilmek için girdim gruba falan diye. Baya şok olmuştuk. Tabi bi de temiz bi dayak yemişti benimkinden ne sandın sen beni diye
İnşallah sizinki sadece çekingen ve muhafazakardır.
Kusura bakma ama azgın oluyorsun bu durumda...
Yahuuu adam gibi adam işte ne istiyorsun ki daha ? Keşke herkes onun gibi olabilse eşi değilsin sonuçta bence bir şeyler yaşayıp bırakılmaktansa hiç yaşamayıp ayrılmak daha mantıklı ama yok illa o acıyı yaşamam gerek diyorsan sen atla çocuğa