7 ayda hiç öpüşmemek

azgın bir genç kız değilim:KK36: o değilde 7 ay kısa bir süre diyenleri takma sen belki çok muhafazakardır öylemi? ya daa çok fazla utangaç zamanla aşılır dert etme:-)

Yaşlarınız ufak değilse bana da tuhaf gelirdi yedi ay boyunca öpmemesi. Hemen ilk günden öpsün demiyorum elbette ama eski Türk filmi klişesine de bağlayanları anlamıyorum, sevdiğine dokunmaya kıyamaz fln ben inanmıyorum. Dışarıda çekinebilir anlarım onu (sineması, cafesi fln) ama evinde de öpmeye çalışmaması tuhaf bence.
Ne yapılır böyle bir durumda bilmiyorum ama tuhaf bir durum gerçekten...

Sevismek kelimesini bile ayip bulan bi zihniyet ... birlikte olmak diyecekmisiz...
Sevismek kelimesi karsilikli birbirini sevmek anlamina gelir. Yatakta cinsel iliski esnasinda yapilan budur... yani ayip kelime sevismenin anlami guzeldir.
Sevismek ayip bi kelimeymis al iste soyluyorum...
Sevismeeeeeek seks yapmaaak cinsel iliskiiii.

Bunlar dogal seyler doganin kanunu...
Aynen, bu kelime ayiplana ayiplana kimi kesim sevismeyle tecavuzun ayirimini yapamaz oldu.

2,5 yildir bende öpüşmedim benim isteğim bu. Seninde karşındaki böyle demekki. Ben lezbiyen miyim? Hayır. Bunuda yeme içme gibi bir ihtiyaçtan saymamak gerek kanımca.

aslında cinsellik tam da dedikleriniz gibi doğal bir ihtiyaç

Şahsen benim için öyle olmadı hiçbir zaman. Ya da sizinde saydığınız sebeplerden dolayı mesela evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olmak, mesela dini açıdan cinsel ilişkiye karşı olmak gibi gibi sebeplerden bu ihtiyacın yeme içme gibi bir mühimmatı yok hayatımda. Yani açlıktan ölmek gibi sekssizlikten ölmek olsaydı zaten insanın fıtratında, Allahta bunu haram kılıp bizleri ölüme terk etmezdi sanırım.. Kişisel yorumum budur.

Bence baya tuhaf. Ben bırakın 7 ayı sevgilim yanındayken elini tutup,sarılıp öpmeden 1 gün duramam.Bence 7 ay boyunca öpme girişiminde bile bulunmaması normal değil.Muhafazakar birisi olsa inançları o yönde olsa tamam diyeceğim de öyle de değil demişsin.Yani bana kalırsa seven dokunmaya kıyamaz falan diye bi şey yok bu kadar süre bi hamle yapmadıysa bi sıkıntı vardir.

2,5 yildir bende öpüşmedim benim isteğim bu. Seninde karşındaki böyle demekki. Ben lezbiyen miyim? Hayır. Bunuda yeme içme gibi bir ihtiyaçtan saymamak gerek kanımca.
Belli bi yaştan sonra tabi ki bilimsel olarak cinsellik bir ihtiyaç :) Hepimizin içinde bizim farkında olmadığımız ama var olan ve cinselliği bi ihtiyaç haline getiren hayvansal bi üreme içgüdüsü var zaten. Her iki cinste üremek için en uygun adayı bulmaya programlı.

Canım benim öyle bı konu acmıssınki fazlaca önlem alsanda taşlanabilirdin burda:) neyseki korkulan yaşanmamış. Acaba sen daha önce bı lafınla boyle bı sınyal vermiş olabılırmısın belkı ondan cekınıyodur. Cunkı sağlıklı bı bırey dini yasantısı baskın değilse illaki bi temas isteyecktir kımsede bunu yargılayamaz. Ben de flört donemınde eşime sarılmadan öpmeden gun gecıremez durup durup agzını yuzunu mıncıklardım. Bence bı konus. Uygun ortamda uygun bı dille kendı sınırların ıcınde dile getir derdini. İlişkinin ilerisi içinde büyük ipuçları vericektir bu.

Şahsen benim için öyle olmadı hiçbir zaman. Ya da sizinde saydığınız sebeplerden dolayı mesela evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olmak, mesela dini açıdan cinsel ilişkiye karşı olmak gibi gibi sebeplerden bu ihtiyacın yeme içme gibi bir mühimmatı yok hayatımda. Yani açlıktan ölmek gibi sekssizlikten ölmek olsaydı zaten insanın fıtratında, Allahta bunu haram kılıp bizleri ölüme terk etmezdi sanırım.. Kişisel yorumum budur.
kişisel yorumunuza saygım sonsuz ama cinsellik hayatın devamı için önemli bir güdüdür. sekssizlikten ölmek diye bir şey elbette yok ama uzun süre seks yapmamak sonucunda ortaya çıkan bir sürü psikolojik ve fizyolojik sonuçlar var.
üstelik doğada da seks sadece "üreme" amaçlı olmadığından son yıllarda üreme güdüsü ve seks birbirinden ayrılır. yani doğada üreme amacının dışında da çiftleşen canlılar var. en önemli örneği de bonobo şempanzeleri bu türde cinsellik üreme amaçlı olduğu gibi sosyalleşme amaçlı da.
yani evet belki yemek yemek ya da su içmek kadar hayati bir ihtiyaç olmasa da sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürmek için önemli bir ihtiyaç. eğer bu şekilde yani bu basitlikte kabul edilseydi etrafımızda bu kadar vajinismus kadın ya erken boşalma/sertleşme sorunu yaşayan erkek olmazdı.

Öpüşünce elinize ne geçicek ki ? Hem senın hem onun. Bırakın hayırlısıyla evlenınce doya doya öpüşürüsünüz. Şimdiden neden tadını,büyüsünü kaçırıcaksınız kii.. :/