- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.852
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Aynen, bu kelime ayiplana ayiplana kimi kesim sevismeyle tecavuzun ayirimini yapamaz oldu.Sevismek kelimesini bile ayip bulan bi zihniyet ... birlikte olmak diyecekmisiz...
Sevismek kelimesi karsilikli birbirini sevmek anlamina gelir. Yatakta cinsel iliski esnasinda yapilan budur... yani ayip kelime sevismenin anlami guzeldir.
Sevismek ayip bi kelimeymis al iste soyluyorum...
Sevismeeeeeek seks yapmaaak cinsel iliskiiii.
Bunlar dogal seyler doganin kanunu...
aslında cinsellik tam da dedikleriniz gibi doğal bir ihtiyaç2,5 yildir bende öpüşmedim benim isteğim bu. Seninde karşındaki böyle demekki. Ben lezbiyen miyim? Hayır. Bunuda yeme içme gibi bir ihtiyaçtan saymamak gerek kanımca.
aslında cinsellik tam da dedikleriniz gibi doğal bir ihtiyaç
Belli bi yaştan sonra tabi ki bilimsel olarak cinsellik bir ihtiyaç :) Hepimizin içinde bizim farkında olmadığımız ama var olan ve cinselliği bi ihtiyaç haline getiren hayvansal bi üreme içgüdüsü var zaten. Her iki cinste üremek için en uygun adayı bulmaya programlı.2,5 yildir bende öpüşmedim benim isteğim bu. Seninde karşındaki böyle demekki. Ben lezbiyen miyim? Hayır. Bunuda yeme içme gibi bir ihtiyaçtan saymamak gerek kanımca.
kişisel yorumunuza saygım sonsuz ama cinsellik hayatın devamı için önemli bir güdüdür. sekssizlikten ölmek diye bir şey elbette yok ama uzun süre seks yapmamak sonucunda ortaya çıkan bir sürü psikolojik ve fizyolojik sonuçlar var.Şahsen benim için öyle olmadı hiçbir zaman. Ya da sizinde saydığınız sebeplerden dolayı mesela evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olmak, mesela dini açıdan cinsel ilişkiye karşı olmak gibi gibi sebeplerden bu ihtiyacın yeme içme gibi bir mühimmatı yok hayatımda. Yani açlıktan ölmek gibi sekssizlikten ölmek olsaydı zaten insanın fıtratında, Allahta bunu haram kılıp bizleri ölüme terk etmezdi sanırım.. Kişisel yorumum budur.