7 ayda hiç öpüşmemek

Daha önce yaşadığı ilişkilerde bu tarz bişey hiç mi yaşamamış acaba konuştunuz mu hiç? Eğer yasamadiysa çekiniyor olabilir belki diyeceğim ama erkekler de ne kadar çekinir öpüşmekten, el ele tutusmaktan tartışılır :)

Madem o öpmüyo sen öpüver bişeycik olmaz :KK70: belki alışık değildir böyle şeylere..emin ol bi erkek sevmese bile bi kızı öper yani. bunun için aşık olması gerekmiyor. Seninkinde farklı bi sorun var.

Yok söylemeyi düşünmüyorum ama ne biliyim insanın aklına bisürü şey geliyor..
Beni itici öi buluyor gibi:))
Belki çok dindardır da sana belli etmiyordur. Benim eşim de öyleydi. Belli etmezdi öyle olduğunu ama ailesinin çok dindar olduğunu biliyordum. Günah diye gözüme bile bakmazdı. Öyledir belki

Neden ya kadınlar azgın olamaz mı valla bi ilginçsiniz azgınlık kötu bişey de değil onu da belirteyim arada:KK53::KK53:
7 ay öpüşmemek normal degıl guzelım ya aseksüel ya da yaşınızı bılmıyorum ama cinsel kimliğine henuz karar verememiş,
seni denek tahtası olarak kullanıyor yani.
açık açık konuş sor çekınıcek bişey yok bence.

Bizde 10 aydır birlikteyiz daha elimi bile tutmuş değil. Bunlar sevgi göstergesi değil tatlım,neden takıldın bu kadar? Sana verdigi Değeri temas ederek anlayamazsın gönlüne temas etsin önemli olan o

Bilmiyorum yazan oldu mu ama burda aci olan sahibinin sevgilisiyle hic yakinlasma yasamamasi degil de, bir yakinlasma istiyor diye sirf yanlis anlasilmamak adina surekli parantez icinde aciklama yapmaya ihtiyac duymasi. Bu tur konularda o kadar yargilayici bir milletiz ki, konu sahibi de bundan oturu surekli aciklama yapmis. Keske boyle olmasak. Keske derdimizi rahatca anlatabilsek. Sonrasinda tasa tutulmasak. :KK43:

Valla sevgilim beni 10. Gün öptü ama öpmese çatlıcaktı artık farkediyordum :KK70: eğer dini olarak uzak durmuyorsa ve bundan eminsen çok değişikmiş yani 7 ay uzun bir süre

Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorum:KK17::oops: ya sizce cok mu abartıyorum
ne güzel işte adam senle belli şeyler için birlikte değil

Senden önce başka bir kızı bu öpme gibi mevzulardan dolayı üzmüş olabilir seni düşündüğü için seninde üzülmeni istiemiyor olabilir. ama tabi bu sadece bir düşünce gerçekten öyledir diye söylemiyorum :KK70:

Biz 1.5 yil sonra anca sarilip el ele tutusuyorduk 2. Yilimizin dolduğu gün öpüştük ne diyorsunn :KK54: hic abartmiyorum inanin. Oyle bazen yavaş olmasi iyi belkide

Nişanlım der bazen " Ben sana 9 ay sonra sarılabildim! " diye :) öpüşmek şurda dursun. Gerçi biz ayrı şehirlerdeydik. Ama daha yeniyken sevdiceğim aylar sonra geldiğinde bile tokalaşmakla yetiniyordum, onu da yetinmek zorunda bırakıyodum :-) deli miyim neyim.

Ahaha hatta daha 1-2 haftalıkken elimi tutmak istemişti kızarıp bozararak bende " dün bir bugün iki noluyoruz?:KK53:" demiştim de çok bozulmuştu.

Tabi bunlar çook geride kaldı. Zamanı gelince herşey olur, dert etme:KK51:

Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorum:KK17::oops: ya sizce cok mu abartıyorum

konu gerçekse eğer yorumum;

bu durum yaşınıza, yaşam tarzına ve de görüşme sıklığınıza göre değişir. şöyle ki 20 li yaşların üzerindeyseniz hemen hemen her gün görüşüyorsanız muhafazakar bir yaşam tarzınız yoksa bence gayet anormal bir durum. anormal dediğim öpüşmemek değil. elini bile tutmayıp, yanağından bile öpmemesi. bu kesinlikle normal değil bence. 7 ay sık görüşüyorsanız az bir zaman değil.

insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz lafı mantıklı gelmiyor bana. sevmediğine mi dokunmak isteyecek? elbette sınırları vardır herkesin. herkes istediğini yaşar istemediğini yaşamaz. ama elini tutmak istememek falan da çok uç bir nokta. eğer dindarlık ya da çekingenlik gibi bir durumu yoksa tuhaf bence.

bir kere evine gitmiş mesela sevişmek için değil tabiki :KK70:
öpüşmek de sevişmeye dahil mi meselaa

Bazilari öpmek ister acaba ciddimi yoksa eğlence amaclimi sevgili sevmiyorum diye düşünür.bazilarida opmez neden opmuyo sevmiyomu diye düşünür.gerçekten kizlari anlamak zor.senin yaninda mutlumu ne bileym gezerken sürekli saate bakip aksam olsa biran öncede gitsem modundami yoksa eğlenceli vakitmi geçiriyor yada ne bileyim sana küfürlü mu konusuyor yoksa değer vericikirmamaya calisir gibimi bunlarla sevip sevmedigini anlayabilirsn ille opucuge gerek yok.belkideseni kirmak kaybetmektenkorkuyodur ondan yanasmiyordur.ne guzel cinsellik icin yaninda degil demekki onunda zamani var ona gore.

Gerçekçi olmak gerek ki ben hiç normal bulmuyorum. Ben de sevgilimle 9 ay boyunca tek kelime cinsellik vs konusmadim öpmek şu bu hiç geçmedi aramızda. burda öğrenci kendisi ve öğrenci evinde kalıyor 9 ay boyunca hiç gitmedim evine en son gittim işte ve gittikten 10 dk sonra öpusmustuk. Başka da bi şey olmadı ama erkekler kendilerini böyle ortamlarda rahat hissediyor sanırım yani seninki evde bile hiç bi tepki göstermediyse biraz tuhaf bi durum.