7 ayda hiç öpüşmemek

Hayır olmuyor elini bile ben tuttum ilk

Adam kesin utangaç biri sizi öpmüyorsa .
Diyorum ya siftahı sizden bereketi allahtan olsun .
Koyver gitsin .

Yok söylemeyi düşünmüyorum ama ne biliyim insanın aklına bisürü şey geliyor..
Beni itici öi buluyor gibi:))

Nerde kaldı eski masum ilişkiler !!
7 ayda cinsellik vs kelimesi ediyorsunuz.Evine gittim -sevişmek için değil tabi .! Ne demek bu Allasen? birlikte olma diyebilirdin
ayrıca ne güzel ki evine gidip güven içinde durmuşsun. Burda sevgilisinin evine gidip tecavüze uğrayanları yada istismar olanları görüyoruz.
Herşey libido değil

Daha ne istiyorsun kıymet bil bence yapısı öyledir.. İstemediğinden yada sevmediğinden değil
İlk günden öpse o zamanda gelir buraya sevgilimin amacı cinsellikmi derdin
Bu konuyu cok takıyorsan ve böyle düşünüyorsan onunla paylaşabilirsin.
Yada ilk sen öpebilirsin belkide senden cok cekiniyordur

Var ya oyle yorumlar geliyor ki cinlerim tepeme cikiyor. Yok efendim normalmis te bilmem neymis. Kime gore normal, neye gore normal? Bu konuyu acan kizin anlattigi yasam tarzina gore bi iliskide 7 ay opusmemek, el ele olmaya bile yeltenmeek gayette anormal.

Bir tuhaflik yokmusmus. Dar goruslu insanlar Yarabbim...

Bu forum sitelerinde ne konular okudum kizlar boyle sevgilileri onlara yanasmiyor diye "ne ahlakli adam" falan diyorlar ama evlenince basliyor cinsel sorunlar. Hic normal degil canim. Bi sorunu oldugu ortada. Seven adam, sevdigi yani basindayken, basbasayken dayanamaz, dokunmadan duramaz

belkide senin el değmemiş olduğunu düşünerek el sürmek istemiyordur, evlenmeye niyeti vardır. el değmemiş derken gerçekten eline erkek eli değmemiş demek istiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Ben garip buldum, neticede öpüşmek yani bu öyle çok abartılacak bir olay değil ama olmamasını da garip buldum. Yaşlarınız kaç? Tüm sayfaları okumadım, söylendiyse affola. Belki çekiniyordur, terslemenizden falan korkuyordur. Siz öpün, ne olacak?

Kendi adıma konuşuyorum, adamın testesteron seviyesinin düşük olduğunu düşünürdüm. Hemen gay etiketini yapıştırmayınız. 7 ay yeterli bir süre bence.

Sevismek kelimesini bile ayip bulan bi zihniyet ... birlikte olmak diyecekmisiz...
Sevismek kelimesi karsilikli birbirini sevmek anlamina gelir. Yatakta cinsel iliski esnasinda yapilan budur... yani ayip kelime sevismenin anlami guzeldir.
Sevismek ayip bi kelimeymis al iste soyluyorum...
Sevismeeeeeek seks yapmaaak cinsel iliskiiii.

Bunlar dogal seyler doganin kanunu...