-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Hayır olmuyor elini bile ben tuttum ilkYaş 21 galiba. Bence artık zamanıdır. Cafede bile karşıklıklı oturmak bana garip geliyor. Yanında oturup sarılmak falan istemiyor mu?
Ya da yolda yürürken nasıl yürüyorsunuz? Elini tutup sarılmıyor mu?
Canım her şeyin bir zamanı var. Bakışırsın, elini tutarsın, sarılırsın, öpersin, öpüşürsün... Eeee sonrası ne olacak? Bir müddet sonra hepsi sıradanlaşacak ve hep daha fazlasını isteyeceksiniz. Bırak böyle kalsın bence. Eşimi ilk ben öpmüştüm :) Hala sapık diye dalga geçer benimle. Bırak, o ne zaman istiyorsa o zaman öpsün. Öpüşmenin sonunda ilişkinin boyutu başka noktalara taşınabilir. Bir noktadan sonra sadece öpüşmek de yetmiyor. Böyle devam edin. Sen de hiç öyle şeyler söyleme sevgiline. Zamana bırak.
Baştan sona okudum daaa, mahmıt mı acaba dedimAboww evlenseler 10 yilda anca girerler gerdege :)
Ya ben de çok meraklıymıs der içinden falan diye korkuyorum hani o adım atmayınca ne bileyimAdam kesin utangaç biri sizi öpmüyorsa .
Diyorum ya siftahı sizden bereketi allahtan olsun .
Koyver gitsin .
merak etme onun da hoşuna gidecek .Boşa geçen yedi ayına yanacak adam .Ya ben de çok meraklıymıs der içinden falan diye korkuyorum hani o adım atmayınca ne bileyim
Aboww evlenseler 10 yilda anca girerler gerdege :)
belkide senin el değmemiş olduğunu düşünerek el sürmek istemiyordur, evlenmeye niyeti vardır. el değmemiş derken gerçekten eline erkek eli değmemiş demek istiyorum, yanlış anlaşılmasın.Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorumya sizce cok mu abartıyorum
düzelmemiş ama neyseeebelkide senin el değmemiş olduğunu düşünerek el sürmek istemiyordur, evlenmeye niyeti vardır. el değmemiş derken gerçekten eline erkek eli değmemiş demek istiyorum, yanlış anlaşılmasın.