- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Neden surekli parantez aciklamasi yapiyorsunuz???
Mesela;
Evine gittim ( Yanlis anlaşılmasın sevişmek icin degil )
Bu ne demek Allah askina??
Pek gercekci bulmadim..
Yanlıs anlasılmaya musait bi konuda ondanDerdinizi anlatma tarzınız çok tuhaf. " azgın bir genç kız değilim,
sevişmek için degil tabiki" vs.
Niye konu o şekilde anlaşılsın ki ?
Yoo hic de degil..Yanlıs anlasılmaya musait bi konuda ondan
sen öp herifi .Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
Artık gizli gay mi acaba diyorumya sizce cok mu abartıyorum
7 ay boyunca bırde hımm çcukluğuna inmek gerek takılıorum (((= belkide içe kapanık bir genç senden mi bekliyor acaba ufak bir yakınlık?Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
bu nasıl bir tabir? senin gibi yaşamayan kızlar "azgın mı?"Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla,
inanmayacaksın ama kadınların da hormonları var ve onlar da en az erkekler kadar öpüşmek sevişmek falan isterler elbette sen hariçBide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil.
bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki)
ayrıca bir erkeğin evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olmasının tek sebebi de din değildir.ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu.
bu nasıl bir tabir? senin gibi yaşamayan kızlar "azgın mı?"
inanmayacaksın ama kadınların da hormonları var ve onlar da en az erkekler kadar öpüşmek sevişmek falan isterler elbette sen hariç
ayrıca bir erkeğin evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olmasının tek sebebi de din değildir.
seni sevmiyor olabilir, evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olabilir, seni arzulamıyor olabilir, onu terslemenden ya da yanlış anlamadan korkuyor olabilir.
bir sürü sebebi olabilir.
eğer istiyorsan sen öp 7 aydır birlikteyseniz ilk adımı sen de atabilirsin. ayrıca evet 7 aydır hiç öpüşmemiş olmanız bence garip.
Canım her şeyin bir zamanı var. Bakışırsın, elini tutarsın, sarılırsın, öpersin, öpüşürsün... Eeee sonrası ne olacak? Bir müddet sonra hepsi sıradanlaşacak ve hep daha fazlasını isteyeceksiniz. Bırak böyle kalsın bence. Eşimi ilk ben öpmüştüm :) Hala sapık diye dalga geçer benimle. Bırak, o ne zaman istiyorsa o zaman öpsün. Öpüşmenin sonunda ilişkinin boyutu başka noktalara taşınabilir. Bir noktadan sonra sadece öpüşmek de yetmiyor. Böyle devam edin. Sen de hiç öyle şeyler söyleme sevgiline. Zamana bırak.Erkek arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz 3 ay konuşma dönemimiz olmuştu nasıl desem bu konularda biraz tuhaf biri. Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla, ama beni sevmiyor mu diye düşünüyorum böyle olunca. Yani hiç öpüşmedik mesela bu zamana kadar hani insan sevdiğine yakın olmak ister bi çekim oluyor sonucta,ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu. Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil. Anlamadım gercekten utanıyormu acaba dedim ama ortam da oluyor hani,sinemaya gidiyoruz bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki) ama hani gel bi sarıl dimi yok,yanagımdan bile öpmüyo durup dururken.Cafede otururkende karşılıklı oturuyoruz.
korkma. sevgilinle öpüşmek istemen hormonları sağlıklı çalışan genç bir kadın olduğunu gösterir. o seni öpmüyorsa sen onu öpOnlari dememin sebebi cinselliği öcü gibi görmem değil karsı değilim anlattıklarınızı bende biliyorum zaten ama gelip hiç öpüşmedik diye konu acınca tepki almaktan korktum
benim bi arkadasim var elini 2. Yilda tutturdu 5 yildir birlikteler daha da opusmemisler olabilir belki biseyler ozel olsun kafasindadir