7 ayda hiç öpüşmemek

Derdinizi anlatma tarzınız çok tuhaf. " azgın bir genç kız değilim,
sevişmek için degil tabiki" vs.
Niye konu o şekilde anlaşılsın ki ?

millet sevgilim benden çok şey istiyo diye dert yanar konu açar buda beni öpmüyo vs vs diye açıyo insanoğlu garip valla

Neden surekli parantez aciklamasi yapiyorsunuz???

Mesela;

Evine gittim ( Yanlis anlaşılmasın sevişmek icin degil )

Bu ne demek Allah askina??
Pek gercekci bulmadim..

Neden surekli parantez aciklamasi yapiyorsunuz???

Mesela;

Evine gittim ( Yanlis anlaşılmasın sevişmek icin degil )

Bu ne demek Allah askina??
Pek gercekci bulmadim..
Derdinizi anlatma tarzınız çok tuhaf. " azgın bir genç kız değilim,
sevişmek için degil tabiki" vs.
Niye konu o şekilde anlaşılsın ki ?
Yanlıs anlasılmaya musait bi konuda ondan

sen öp herifi .
alıştır madem .

7 ay boyunca bırde hımm çcukluğuna inmek gerek takılıorum (((= belkide içe kapanık bir genç senden mi bekliyor acaba ufak bir yakınlık?

Sanılmasın ben azgın bir genç kızım asla,
bu nasıl bir tabir? senin gibi yaşamayan kızlar "azgın mı?"
Bide erkekler hani daha çok ister ya öpmek vs.Elimi bile mesela tutmadı en sonunda ben tutmustum dayanamayıp. Dindar biri de değil.
inanmayacaksın ama kadınların da hormonları var ve onlar da en az erkekler kadar öpüşmek sevişmek falan isterler elbette sen hariç
bi kere evie gittim mesela(sevişmek için degil tabiki)
ama cinsel ilişkiden bahsetmiyorum yaşamam onu.
ayrıca bir erkeğin evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olmasının tek sebebi de din değildir.
seni sevmiyor olabilir, evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olabilir, seni arzulamıyor olabilir, onu terslemenden ya da yanlış anlamadan korkuyor olabilir.
bir sürü sebebi olabilir.
eğer istiyorsan sen öp 7 aydır birlikteyseniz ilk adımı sen de atabilirsin. ayrıca evet 7 aydır hiç öpüşmemiş olmanız bence garip.

Yanlış anlaşılmaktan bu kadar çekinen biri olarak, soramamanızı anlıyorum ama tutup kendi kendinize bu durumdan gizli gay mi? anlamı çıkarmanız kadar yanlış bir şey de olamaz heralde :/

Konuşmak illa bana neden sarılmıyorsun, öpmüyorsun gibi doğrudan olmak zorunda değil, sarılan çift görüp dolaylı yoldan fikrini sormakla da olur. Karşılığına göre zaten sorularınıza kesin cevap bulursunuz.

Konu sahibi cok elestirilecegini dusundugu icin ekstra aciklama geregi hissetmis bazi seyleri..:).gerek yok bence cunku bu tarz seyler gorecelidir..kac binturlu yasam tarzi var...herkesin dogrusu yalnisi farkli...ister gidersin evine ister gitmezsin ki bana gore normal (guveniyorsan yani) evine gitmen...sonucta insan kendi sInIrlarIni bildikten sora nereye gidersen git onemli degildir...simdi soyle ; 20 li yaslarin basindaki erkeklerin genelde gozu acilmamis olur ve beklentileri olgun erkeklere gore daha dusuktur...ve eger ilk kiz arkadasiysaniz ayrica sizi incitmek kIrmaktan korkuyorsa boyle savranmasi cok normal..ama erkek arkadasin 30 lu yaslardaysa bence 7 ay opusmeye yeltenmemesi garip.sonucta sevgilisiniz:)

Bilemiyorum.. Demek ki herkesin sevme tarzı farklı arkadaş! Benim de sevgilime sarılmak, kolunu falan sıkmadak, öpmek geliyo içimden ve yapıyorum. Azgın falan da değilim ayrıca. : )

Onlari dememin sebebi cinselliği öcü gibi görmem değil karsı değilim anlattıklarınızı bende biliyorum zaten ama gelip hiç öpüşmedik diye konu acınca tepki almaktan korktum

Canım her şeyin bir zamanı var. Bakışırsın, elini tutarsın, sarılırsın, öpersin, öpüşürsün... Eeee sonrası ne olacak? Bir müddet sonra hepsi sıradanlaşacak ve hep daha fazlasını isteyeceksiniz. Bırak böyle kalsın bence. Eşimi ilk ben öpmüştüm :) Hala sapık diye dalga geçer benimle. Bırak, o ne zaman istiyorsa o zaman öpsün. Öpüşmenin sonunda ilişkinin boyutu başka noktalara taşınabilir. Bir noktadan sonra sadece öpüşmek de yetmiyor. Böyle devam edin. Sen de hiç öyle şeyler söyleme sevgiline. Zamana bırak.

Onlari dememin sebebi cinselliği öcü gibi görmem değil karsı değilim anlattıklarınızı bende biliyorum zaten ama gelip hiç öpüşmedik diye konu acınca tepki almaktan korktum
korkma. sevgilinle öpüşmek istemen hormonları sağlıklı çalışan genç bir kadın olduğunu gösterir. o seni öpmüyorsa sen onu öp