6yıllık ilişkim bitti

sizin ne kadar sürmüştü cnm? bi de ne kadar sürdü kendini toparlamak
uzun sürmedi çünkü o hallerine tahammül edemedim. nerden baksan 7 ay falan sürmüştür. ilk zamanlar çok ağladım zırladım . son bitirme konuşmasından sonra ne o aradı msj attı ne de ben. böyle olması daha iyi oldu toparlamak için. ayrıldığımda çalışmıyordum okulum vardı. sonra hemen işe girdim. yeni ortam vs. derken unuttum

benim ayrılalı 3 ay. son görüşme sonrası 3 gün oldu

biliyorum gurur vs çok önemli ama dönmesini çok istiyorum belki o zaman geçer içimdeki sıkıntı . kabul edip etmemek demiyorum ama ben o günü görmek istiyorum sadece.. nasıl bu kadar eminsiniz?

İstisnalar kaideyi bozmaz. İstisnalar dışında gözlemlerim böyle. Anlattıkların birkaç ay önce benim başıma da geldi ve erkek arkadaşım döndü bana da. .

İstisnalar kaideyi bozmaz. İstisnalar dışında gözlemlerim böyle. Anlattıkların birkaç ay önce benim başıma da geldi ve erkek arkadaşım döndü bana da. .

siz nasıl ayrıldınız dönmesi ne kadar sürdü? ve barıştınız mı yani onu kabul ettiniz mi

Ne olucak bilmiyorum demissinde , olacaklar belli olmus bile, ama sen kabullenmiyorsun uzatikca uzatiyorsun...

Bir kere araya ayrilik girmis , baskalari girmis..
Bu saaten sonra barissan bile , sana olacaklari sayayim istersen.
Guvensizlik.
Birbirinizin yuzune olanlari vuracaksiniz.. Vs Vs.

Bosuna zorluyosun , sancili bir sureci sadece daha acili hale getiriyosun.
Ya bir kerede kesip atacaksin , yada susup bu adamla bariscaksin.
Ama oyle arayip ozluyorum felan demeyeceksin ..
Kendinede onun hayatinada bosuna yazik etme...
Bir karar ver , ve tum iletisim yollarini kapat...

olan oldu artık o süreçte ikimiz de zor günler yaşadık sürüncemede kaldı hep vs vs.. şimdi bitti artık arar mı bilmiyorum ama ben aramam büyük konuşmayım ama ölüm kalım meselesi olmadıkça aramam onu. ararsa da açmam umarım. güçlü olurum da yapabilirim bunu. sizin dediğiniz gibi olacaksa olmaması daha iyi tabiki. keşke olmasaydı bunlar hiç ama oldu..

bravo valla sevdiğin halde karşı koyabiliyorsun. keşke en başından yapsaydım bunu
Canım koyuyorum koymasına ama
Sen bakma bana göre kat kat dirayetlisin.
Onun beni aramasnın tek sebebi
"Biliyorum Summe beni unutamaz , ço ksever"
Düşüncesi ki doğru da.

Canım koyuyorum koymasına ama
Sen bakma bana göre kat kat dirayetlisin.
Onun beni aramasnın tek sebebi
"Biliyorum Summe beni unutamaz , ço ksever"
Düşüncesi ki doğru da.

yani erkekler kabullenemiyor mu unutulmayı vazgeçilmeyi diyorsun. ama olsun senin direncini taktir ettim bi de sizin direkt bu sebepten gitmiş. bizim başka tartışmaların sonucu böyle oldu..seninki haketmiş cevap vermemekle çok haklısın

Canım ben bu siteye bile onun yüzündnen üye oldum .
Neler neler oldu .Ne konular açtım onun yüzünden ...
Bana ne bahaneler üretti.
Ben salak saf olduğumdan üsteledim...

Canım ben bu siteye bile onun yüzündnen üye oldum .
Neler neler oldu .Ne konular açtım onun yüzünden ...
Bana ne bahaneler üretti.
Ben salak saf olduğumdan üsteledim...

ahh Summe ahh.. nasıl olacak böyle bilmiyorum. kaç yıllık ilişkiydi sizin

siz nasıl ayrıldınız dönmesi ne kadar sürdü? ve barıştınız mı yani onu kabul ettiniz mi

Aynı senin bahsettiğin şekilde oldu her şey. Başka şehre gitti ve extra rahat arkadaşlar edindi. Ben değiştin, bana ilgi göstermiyorsun dedikçe de benden soğudu iyice. En sonunda da koptuk. Zaten başkasıyla konuşuyormuş o arada da. Tamamen kopardık bağları. Her gün dua ettim. Kabul etmek değil de sadece pişmalığını göster Allah' ım dedim. Ama o kadar kısa sürede oldu ki bu, ben bile şaşırdım. Ama affetmemeyi başaramadım. O olayların üstünden birkaç ay geçti. Gerçekten pişman olduğuna inandım. Şu anda iyiyiz ama gözlemdeyim hala davranışlarına karşı.

ne kadar sürdü pişman olup dönmesi peki.. ne zamandır aranız düzeldi.. bundan sonra bence sen eskisi gibi hayatının merkezi yapma onu. gözün üstünde olsun ama hissettirme senin kaybetme korkun olduğunu bilmesin..

ben de dua ediyorum yani dönüp dönmemek hayırlısıysa olsun ama dönsün onu göreyim hayat boyu bu şekilde üzülmek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…