- Konu Sahibi gAmZe90ank
-
ne kadar sürdü pişman olup dönmesi peki.. ne zamandır aranız düzeldi.. bundan sonra bence sen eskisi gibi hayatının merkezi yapma onu. gözün üstünde olsun ama hissettirme senin kaybetme korkun olduğunu bilmesin..
Yaklaşık 2 hafta sonra pişman oldu. Şu an zaten o benim üstüme düşüyor, ben değil. 5 aydır da aramız düzeldi.
6 sene boyunca bi iliski yurutmek ne kadar zor cok zor bir isi basariyormussun nerdeyse gozlerinizi beraber acmissiniz sanirim arkadas ciddiyetten biraz uzaklasip hovardalik yapmak istemis o kiz bnm o kiz senim dolasip sonrada biriyle evlenmek erkekler arasinda ozellikle boyle birbirlerini dolduruolar o bir muddet bole devam edip skldikcada seni arar sen kendine bir yol ciz artik ve bir kere gittiginde birdaha donusu olmdgini ogrendin sana yazik senin sucun ne sakin ben bu ikiskiye cok emek harcadim gibi tiik kiz olayina grme
ne kadar zor bi durumdasın Allah sana sabır versin
hazır ayrılmışken bence bi daha artık geri dönme madem senden soğumuş hemen başka birini bulmuş sende unut gitsin
ondan sana hayır olmaz emin ol. ve bi daha aşık olmam deme
bu işler hiç ama hiç belli olmaz. mesela benim asla tahmin etmiyceğim hiç beklemiyeceğim bi zamanda karşıma çıktı
açıkçası bana sorsalar bu zamanda istermisin diye hayır derdim ama kader işte.
o yüzden sende istediğin kadar ağla içini dök ama onu unutmaya bak. hatta numaranı bile değiştir ulaşamasın sana
çünkü inan bana onun sesini duyduğunda yüreğin yumuşaronun seni kullanmasına izin verme
hiç beklemediğiniz bi anda kim karşınıza çıktı başka biri mi yoksa eski sevgiliniz mi?
amin bu arada gerçekten sabra ihtiyacım var..bi ara istihareye yatmayı düşündüm.yapan var mı bilmiyorum ama Allah'tan yardım istemek lazım istihare yoluyla hayırlı mı değil mi bi işaret olması için yapılıyor
hiç beklemediğim bi anda karşıma şimdiki sevgilim çıktı. hiç beklemediğim diyorum çünkü o dönemlerde ben ilişki falan hiç istemiyordum ama bende sevdim işte. istihare namazını biliyorum ben hiç yapmadım ama ananem istihareye yattı. ananemin istiharesi doğru çıktı maalesefananemde dedem için daha evlenmeden bu evlilik hayırlı olucak mı diye istihareye yatmış
istiharede yemyeşil çimenlik görmüş ama çimenler biçilmiş onun gözü önünde. ve ben dedemi hiç görmedim dedem gencecik yaşta trafik kazasında vefat etmiş. yani bu istihareye ben çok inanıyorum bide bizzat anenem tarafından dinlediğim bişey. bence siz bol bol dua okuyun gönlünüzü allaha açın sabır ve selamet dileyin. istihareyi yapın yada yapmayın diyemem bende kararsız kaldım ama dua okuyup içinizi ferahlatmayı mutlaka yapın. allah karşınıza iyi niyetli dürüst güvenilir sizi seven birini çıkartır inşallah karşınıza
dualarınız için çok teşekkür ederim hiç tanımadığım insanların gönlümü biraz olsun dindirmesi çok güzel.. evet dua etmek ve sabırlı olmak en güzeli. doğru insan her kimse bi şekilde bulur bizi. aslında boşa üzülüyoruz galiba. ama ben buradan bi gellişme olursa yazacağım. desteğinize teşekkür ederim
Ya nasil hem yalvariyo geberiyo sonra sen affedince tekrar gidiyo? Bu nasil bi mantik? Madem gidicek niye yalvariyo? O yalvarip sen son kez affettikten ne kadar süre sonra gitti ve hangi sebeple? Ne kadar zamandir ayrisiniz? Bide yaslariniz kac canim?
işte en tedirgin olduğum şey.. zaten kendisi de bu yüzden gelmedi yani şimdi senin gel demenle gelirsem mutlu olamayız diyor. hoş sizinkisi kendi isteğiyle yalvar yakar gelmiş yine olmamış tekrar gitmiş ama. ne bileyim ya ben bazen de şöyle düşünüyorum.. kıymetini anlar belki evlenmeden bunları yaşadık ne kadar zorlandık görüp eskisinden de iyi olunur diye düşünüyorum ama bazen de sizin dediğiniz gibi yalama olur diye korkuyorum.. iki ucu sıkıntı.. off off
Sen karanlkllar prensesi degilmiydin ? Senin konuda kilitlenmisti ucuncu bolumu beklioduk biz :-( isim karisikligi yasadiysam ozur
Ah canim ah senin acin henuz cok taze ben suanki aklimla ilk ayrildigimiz zamanda olsaydim kesinlikle resti ceker yuzumu gormeye kurban ederdim onu ama o zaman boyle dusunemiyoruz ne yazikki ....
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Lakin demedende edemiycem bu cocuktan bi cacik olmaz diyim sana affina siginarak
Sende benim guldugumemi guldunn acep yoksa benmi kisileri karistiriyorum karanliklar prensesi degilmiydi zipzip nickdrn hatirladimdaa
Ah canim ah senin acin henuz cok taze ben suanki aklimla ilk ayrildigimiz zamanda olsaydim kesinlikle resti ceker yuzumu gormeye kurban ederdim onu ama o zaman boyle dusunemiyoruz ne yazikki ....
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Lakin demedende edemiycem bu cocuktan bi cacik olmaz diyim sana affina siginarak
evet öyle pişmanım ki ilk ayrıldığımızda resti çekmediğime her telefonunu açtığıma.. ama artık geç kaldım sanırım. şimdi hiç aramazsam pişmanlık yaşar mı dersin.. dönüp dönmeme değil mevzu onu o zman düşünürüm mevzu pişman olup olmaması. bunu görmek istiyorum her kadın gibi.
yok canim ben arkadaşın eski adını bilmiyorum..
her konuda yaş kaç diyip kaçıyor ona güldüm
başka yorum yok sadece soruyor ve gidiyor
ulytau ve blackwhiite dediğiniz gibiyse yani 6 yıl yalan mıydı yoksa aşk biten bi şey miydi. aşkı geçtim alışkanlık da mı olmadım onun için nasıl bu kadar kolay biter 3 5 ortam görünce bitecek bi ilişki değildi ben şimdi kime nasıl güvenebilirim ki artık ..
Okurken çok zor tuttum kendimi aglamamak icin. Size sabır diliyorum. Çok zor olucak ama dayanmak zorundasınız, bunu şunun için yapın, biz kimseye gebe doğmadık ve eger bizim sevgimizle bizi böyle rencide ediceklerse o sevgiye o şahısı mahrum bırakın. Sizi sorduğunda o ayaklarının üzerinde duruyor ve cizgi çerçevesinde yaşıyor demeleri sana en büyük ödül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?