AZ ÖNCE DUYDUKLARIMLA bi kez daha yıkıldım.. o ilişkiyi bitiriyorum demişti ya hani bana geçen hafta.. arkadaşyla görüştük o kadınla (kendinden 4 yaş büyük demiştim ya fotografını gördüğüm) devam ediyormuş. bana dedi ki artık o bırakmaz o kızı dedi ben de dedim ki niye oyle dedin tmm dönüer diye beklemiyorum artık olmaz zaten ama kızı niye bırakamıyormuş dedin ki dedim. o da ben olsam bn de bırakmam evi temizliyor yemek yapıyr onun odasını bile değiştirdi üstelik sürekli birlikteler istekleri karşılıyor yatıp kalkma filan dedi.. o hiç iyi değil Allah ıslah etsin onu sen yoluna bak artık hayat kur kendine dedi.. ağla ağla içim çekildi. ya nasıl öyle olur daha geçen hafta son konuşmada bana kalbime kimseyi almadım ben zaten vs demişti. yani kalbi olmadan bu kadar şey yaşayacak kadar aciz mi bu erkekler yoksa kalbi de onda ama beni üzmemek için avutmak için mi öyle dedi..
gerçekten çok kötüyüm artık bi umudum yok bi beklentim yok sadece anlamıyorum niye böyle biri için kahroluyorum hala lütfen bi şey söyleyin istemiyorum onu düşünmek çok yıprandım
(