• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6yıllık ilişkim bitti

Ben anladım ya benimkide öyle olmuştu
Sonradan dedi bana
Benim yapmak istediklerim var içinde sen yoksun.
İçinde olmadığın gibi bunlar seni üzer dedi.
Bunlar meğer gece hayatı ve içkiymiş.
:KK14:
Pişman olurlar mı dersin?

bence evet ama çok geç olur muhtemelen. onlar o hayata doymadan gelmez geldiğinde de biz olmayız.. herşeyin bi bedeli var sanırım..

Oww paragraf olaydı keşke:KK51:

Neyse ya Allah Bismillah başlıyorum:KK48::KK48:

yasamssın merak etme senı sevmeyenı sen de sevme sevse baska kadınlra dokunamaz senn gelırsın aklına nefsi kabarmaz

ahh ahh aklıma geldikçe kahroluyorum nasıl dokundu nasıl yaptı..:( beni unutmak için diyor ama bence de siz haklısınız sevse yapamazdı

Offf bi kangren iliski daha.bosver onune bak.bazen zorlamanin bi faydasi olmuyor.yani ben oyle yapmistim.simdi 3 yillik evliyim zamaninda 6 ay birakti gitti beni sonra aradi evlendik ve 20 aylik oglum var.tuhaf ama boyle oldu.severse gercekten isterse doner gelir.donmezse yipratma kendini onune bak.bu 6 aylik zamanda ayriyken ne yaptigi hala muamma.aman banane.artik esim ve cocugumun babasi.simdiki hali ilgilendirir beni dimi allaha sukur keyfimiz yerinde.:D

Sana mutlaka geri dönecek. Oraların sarhoşluğuna kapılmış. Er ya da geç dönecek ama sen ne yparsın orasını bilemem. .

biliyorum gurur vs çok önemli ama dönmesini çok istiyorum belki o zaman geçer içimdeki sıkıntı . kabul edip etmemek demiyorum ama ben o günü görmek istiyorum sadece.. nasıl bu kadar eminsiniz?

ahh ahh aklıma geldikçe kahroluyorum nasıl dokundu nasıl yaptı..:KK43: beni unutmak için diyor ama bence de siz haklısınız sevse yapamazdı
peki unutmak nıye madem cok sevıyorsun nıye unutmak ıstıyorsun ınsan çok sevdıgını unutamaz ki acaba başka bısey mı var dıye dusunmeye basladım ne bılım hıc bılmedıınız bı yonu olabılır kımseye acıklayamadıgı ????

Gereksiz yere adamı gözünde büyütüyosun, sevdiğin için değil. Emek vermişsin yıllarca alışmıssın, buna yediremiyosun aslında. Onun seni çok sevdiğini düşünüyorsun, fotoğrafını taşıyor vs. kıyamıyosun ama kendini kandırıyorsun. Onun seni sevdiği falan yok sil gitsin. Sevseydi tamir etmeye çalışırdı zamanla unuturuz demek yerine... Sana asılan özellikleri daha iyi dediğin diğer çocuğa yönel, onunla mutlu olursun kimbilir..

evet çok fazla emek var bu yüzden sarsıldım demedim evlilik hayalleri kurduk vs.. o çocuk bi harika ama şu an zoraki başlamak ona da kendime de yazık gibi geliyor bi kaç ay kafa dinlemeliyim çivi çiviyi sökmüyor bence

Gözüyle bile baksa aldatmadir bu.. Kaldiki bi kadinla birlikte olmuş. Herşeyi mahvettin hherşeye zarar verdi kendisine de zarar verdi degdi mi? Pismanligindan kivranicak eminim..

çok gururlu ve ketum belki pişman olacak ama bunu söyler mi emin değilim.

Offf bi kangren iliski daha.bosver onune bak.bazen zorlamanin bi faydasi olmuyor.yani ben oyle yapmistim.simdi 3 yillik evliyim zamaninda 6 ay birakti gitti beni sonra aradi evlendik ve 20 aylik oglum var.tuhaf ama boyle oldu.severse gercekten isterse doner gelir.donmezse yipratma kendini onune bak.bu 6 aylik zamanda ayriyken ne yaptigi hala muamma.aman banane.artik esim ve cocugumun babasi.simdiki hali ilgilendirir beni dimi allaha sukur keyfimiz yerinde.:D

6 ay boyunca hic mi konusmadiniz? mesaj falan vs.? Bi de döndügünde tam olarak nasil döndü yani ne yaparak? Biraz anlatirmisin canim? Bu arada Allah mutlulugunuzu daim etsin.

bence evet ama çok geç olur muhtemelen. onlar o hayata doymadan gelmez geldiğinde de biz olmayız.. herşeyin bi bedeli var sanırım..
Aynen ben de diyordum saf saf bu neyi kastediyo
Aaa beni üzmek istemiyo diyodum.
Meğer adamın derdi bunlarmış .

peki bu 6 ay siz ne yaptınız arayıp sordu mu sizi ya da siz aradınız mı yoksa tamamen hiç mi görüşmediniz?

peki unutmak nıye madem cok sevıyorsun nıye unutmak ıstıyorsun ınsan çok sevdıgını unutamaz ki acaba başka bısey mı var dıye dusunmeye basladım ne bılım hıc bılmedıınız bı yonu olabılır kımseye acıklayamadıgı ????

yapabileceğim başka bi şey mi kaldı ki. bi çıkıp istanbula gidip karşısına çıkmak kaldı ama yapamam. istemiyor işte..

bazen diyorum ki acaba evlenmeden önce bunu yaşamak mı gerekiyordu. yani o özendiği hayatı tatması sonra kıymet bilmesi mi gerekiyordu.. erkekler ne yazıkki böyle merak içindeler bazı şeyleri yaşamak istiyorlar hele ki bu erkek vıcık vıcık sevgi pıtırcığı değilse.. yani kızmayın sadece bi düşüncem de bu..belki bunları görüp yaşayıp kendi kendine dank ederse ve hazır kıymet bilmişken tekrar birlikte olursak evlendikten sonra özenmez artık bilir o hayattan bi süre sonra sıkılacağını vs çünkü biz 5yıl örnek bir çifttik her şey çok güzeldi 6 yıllık ilişkinin kötü bi dönemindeyiz belki.. ya da bu düşüncenin tam tersi o hayat için tamamen senden gider ve gelse bile tekrar gitmek ister bi kere o tadı aldı devamı gelir.. ikilemdeyim yani. henüz dönmedi bana 3 gün oldu belki hiç dönmez ama dönerse de koca bi ikilem var ortada.

bazı şeyler çocuksu biliyorum. yaşlarımız çok küçük değil ama aşk gerçekten mantığı yok ediyor. bu yüzden buradayım zaten. dışarıdan her şey daha net görünür diye.

yapabileceğim başka bi şey mi kaldı ki. bi çıkıp istanbula gidip karşısına çıkmak kaldı ama yapamam. istemiyor işte..
yha ben aklıma gelen durumu yazmak ıstemıyırum ama bu kadar ısrarla senı unutmalıyım gıbı seyler le 6 yıllık ılişkiyı bıtırıyorsa verin yolu gıtsın pişman olup donecektır ama bence o zaman da kabul etmeyın sızı sevgınızı hakeden bırıne verın

Back