- Konu Sahibi gAmZe90ank
-
Ben anladım ya benimkide öyle olmuştu
Sonradan dedi bana
Benim yapmak istediklerim var içinde sen yoksun.
İçinde olmadığın gibi bunlar seni üzer dedi.
Bunlar meğer gece hayatı ve içkiymiş.
Pişman olurlar mı dersin?
yasamssın merak etme senı sevmeyenı sen de sevme sevse baska kadınlra dokunamaz senn gelırsın aklına nefsi kabarmaz
Sana mutlaka geri dönecek. Oraların sarhoşluğuna kapılmış. Er ya da geç dönecek ama sen ne yparsın orasını bilemem. .
24 yaşındayız ikimizdeYaslariniz kac canim?
peki unutmak nıye madem cok sevıyorsun nıye unutmak ıstıyorsun ınsan çok sevdıgını unutamaz ki acaba başka bısey mı var dıye dusunmeye basladım ne bılım hıc bılmedıınız bı yonu olabılır kımseye acıklayamadıgı ????ahh ahh aklıma geldikçe kahroluyorum nasıl dokundu nasıl yaptı..beni unutmak için diyor ama bence de siz haklısınız sevse yapamazdı
Gereksiz yere adamı gözünde büyütüyosun, sevdiğin için değil. Emek vermişsin yıllarca alışmıssın, buna yediremiyosun aslında. Onun seni çok sevdiğini düşünüyorsun, fotoğrafını taşıyor vs. kıyamıyosun ama kendini kandırıyorsun. Onun seni sevdiği falan yok sil gitsin. Sevseydi tamir etmeye çalışırdı zamanla unuturuz demek yerine... Sana asılan özellikleri daha iyi dediğin diğer çocuğa yönel, onunla mutlu olursun kimbilir..
Gözüyle bile baksa aldatmadir bu.. Kaldiki bi kadinla birlikte olmuş. Herşeyi mahvettin hherşeye zarar verdi kendisine de zarar verdi degdi mi? Pismanligindan kivranicak eminim..
Offf bi kangren iliski daha.bosver onune bak.bazen zorlamanin bi faydasi olmuyor.yani ben oyle yapmistim.simdi 3 yillik evliyim zamaninda 6 ay birakti gitti beni sonra aradi evlendik ve 20 aylik oglum var.tuhaf ama boyle oldu.severse gercekten isterse doner gelir.donmezse yipratma kendini onune bak.bu 6 aylik zamanda ayriyken ne yaptigi hala muamma.aman banane.artik esim ve cocugumun babasi.simdiki hali ilgilendirir beni dimi allaha sukur keyfimiz yerinde.
Aynen ben de diyordum saf saf bu neyi kastediyobence evet ama çok geç olur muhtemelen. onlar o hayata doymadan gelmez geldiğinde de biz olmayız.. herşeyin bi bedeli var sanırım..
Offf bi kangren iliski daha.bosver onune bak.bazen zorlamanin bi faydasi olmuyor.yani ben oyle yapmistim.simdi 3 yillik evliyim zamaninda 6 ay birakti gitti beni sonra aradi evlendik ve 20 aylik oglum var.tuhaf ama boyle oldu.severse gercekten isterse doner gelir.donmezse yipratma kendini onune bak.bu 6 aylik zamanda ayriyken ne yaptigi hala muamma.aman banane.artik esim ve cocugumun babasi.simdiki hali ilgilendirir beni dimi allaha sukur keyfimiz yerinde.
Her erkek donuyor benceçok gururlu ve ketum belki pişman olacak ama bunu söyler mi emin değilim.
peki unutmak nıye madem cok sevıyorsun nıye unutmak ıstıyorsun ınsan çok sevdıgını unutamaz ki acaba başka bısey mı var dıye dusunmeye basladım ne bılım hıc bılmedıınız bı yonu olabılır kımseye acıklayamadıgı ????
Evlenmeden önce dünyasının merkeziyken sonra bir anda çember dışına çıkıyorsun şimdiden offsaytı yemişsin bundan sonrası aşikarhaklısın sanırım belki de evlenmeden bunlar bana işaret olmalı ders çıkarmalı
Aynen ben de diyordum saf saf bu neyi kastediyo
Aaa beni üzmek istemiyo diyodum.
Meğer adamın derdi bunlarmış .
yha ben aklıma gelen durumu yazmak ıstemıyırum ama bu kadar ısrarla senı unutmalıyım gıbı seyler le 6 yıllık ılişkiyı bıtırıyorsa verin yolu gıtsın pişman olup donecektır ama bence o zaman da kabul etmeyın sızı sevgınızı hakeden bırıne verınyapabileceğim başka bi şey mi kaldı ki. bi çıkıp istanbula gidip karşısına çıkmak kaldı ama yapamam. istemiyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?