6yıllık ilişkim bitti

Ben anladım ya benimkide öyle olmuştu
Sonradan dedi bana
Benim yapmak istediklerim var içinde sen yoksun.
İçinde olmadığın gibi bunlar seni üzer dedi.
Bunlar meğer gece hayatı ve içkiymiş.

Pişman olurlar mı dersin?

İşkence gibi bir adammış. Tatlım bak şu kadarını bil asker adamın kahrını evlenmeden önce bir böyle çekersin bir de evlendikten sonrası var bunun inan bazen canına tak ediyor.
Usta yorumu mu desek buna , ay hiç gülceğim yoktu

biliyorum çok uzunn ama yorum yapmanız için detayları bilmenizi istedim.. döner mi dönmez mi bilmiyorum ama bi daha aşık olamam gibi geliyor.. yıllarca bu acı ile yaşamaktan korkuyorum sadece
yasamssın merak etme senı sevmeyenı sen de sevme sevse baska kadınlra dokunamaz senn gelırsın aklına nefsi kabarmaz

Sana mutlaka geri dönecek. Oraların sarhoşluğuna kapılmış. Er ya da geç dönecek ama sen ne yparsın orasını bilemem. .

Yaslariniz kac canim?

Ya nasil hem yalvariyo geberiyo sonra sen affedince tekrar gidiyo? Bu nasil bi mantik? Madem gidicek niye yalvariyo? O yalvarip sen son kez affettikten ne kadar süre sonra gitti ve hangi sebeple? Ne kadar zamandir ayrisiniz? Bide yaslariniz kac canim?

Gereksiz yere adamı gözünde büyütüyosun, sevdiğin için değil. Emek vermişsin yıllarca alışmıssın, buna yediremiyosun aslında. Onun seni çok sevdiğini düşünüyorsun, fotoğrafını taşıyor vs. kıyamıyosun ama kendini kandırıyorsun. Onun seni sevdiği falan yok sil gitsin. Sevseydi tamir etmeye çalışırdı zamanla unuturuz demek yerine... Sana asılan özellikleri daha iyi dediğin diğer çocuğa yönel, onunla mutlu olursun kimbilir..

En acisi da baskasinin olmasi..[/QUOTE]

evet ama kendisi 91li kadın 5 yaş büyük ve o fotoğrafta gördüğüm gece kulüplerinden fırlama bi kadındı göbeği filan açık dövmeli vs.. bana kendisi etek bile giydirmek istemezdi. onunla ne için takıldığı belli ama bu yine de deli ediyor işte.. benim fotoyu gördüğümü duyunca bitti dedi yani nasıl yaptım öyle bi şey anlamıyorum dedi. ama yaptı sonuçta ayrılmış olsak da kalbinde ben varken yaptı.. bunları anlatan arkadaşı bana 2 hafta önce şey demişti. içerken arada seni soruyorum gözleri doluyor psikolojisi iyi değil bu dönemi atlatsa sana dönecek bence ama konuşamıyor bi cesaretsiz gibi anlamadım kendi ile cebelleşiyor demişti. 10 gün sonra da biriyle takılıyor dedi ama anlarsın işte senin gibi bi şey değil sevmiyor dedi. sen iyi bi kızsın söylesem mi söylemesem mi inan çok düşündüm dedi ama benim bi fotomu yırtık halde görmüş cüzdanında fotom vardı o yırtılmş artık kendi mi yırttı bilmiyorum ama onu görünce sen bunu haketmiyorsun dedim söyledim dedi..

Gözüyle bile baksa aldatmadir bu.. Kaldiki bi kadinla birlikte olmuş. Herşeyi mahvettin hherşeye zarar verdi kendisine de zarar verdi degdi mi? Pismanligindan kivranicak eminim..

umarım öyle olur çok zorlanıyorum o fotoyu gördüğüm günden beri sürekli gözümün önünde o ikisi .. çok zormuş gerçekten benim de hatalarım oldu belki ama bu kadarını haketmemiştim.. o fotoyu görene kadar hep ona hala saygım vardı hep farklı o dedim ama onu görünce kendimi çok değersiz hissettim

evet biraz da ondan bu kadar kötüyüm hala ekonomik özgürlüğüm yok o işinde gücünde istanbulda ben hala anne babamla ve ders çalışıyorum. o eğlenmeye çıktığında ben evde kendi kendimi yiyorum buna rağmen bu sene bu dertlerden dolayı kpss olmadı iyice kayıplar üst üste geldi ne özgüvenim kaldı ne gururum ne bi şey.. belki işim gücüm olsa bu kadar kötü olmazdım

evet söylediklerini ben çoktan sorguladım ben de hatalar yaptım elbette.. ama o dönem ara sıra arayıp dön demesem bile bitmesinden ne kadar mutsuz olduğumu belirttiğimde çabalıyorsun ama geç kalınmış bi çaba demişti. bi dönem de gelecek gibi oldu özledim vs dedi annem bile kızdı bana seni seviyorlardı dedi ben yine kendimi tuttum ama mecburdum çünkü ilk aradığında öylesine aradım demesi korkuttu gözümü.. yine geldi gibi görüp de sonradan bunlar böyle ama olan oldu sadece kıymetlisin diye söylüyorum demesinden korktum işte..ben adım atınca kaçıyordu ondan korktum

bu kadar şeyden sonra bu inat ve gururla köpek gibi pişman olsa da gelmez gibi geliyor.. burcu kova ve kova erkekleri gerçekten zor oluyorlar sanırım.. ama evet yeter artık onun için döktüğüm göz yaşına yazık. şimdi gelirsem mutlu olamayız gel deme bana demişti sarhoşken aradığımdan ertesi gün. haklı zaten ben o kafayla söylediğim şeylerden sonra gelse ben zorlamş gibi olacaktım. bence benim adım atmamla o kendini zorla yapmş hissediyor savaşacaksa da o savaşsın istiyor. arkadaşı bak bi gün pişman olduğunda ya geç olursa demiş. biliyorum belki öyle olacak ama bunu da yaşamaya hazırım. geri döndüğümde bi başkasını görürsem bu benim en büyük cezam olacak filan diyordu. yani resmen bekle beni diyor .. ama bu da çok koyuyor insana . bensizliği kabul ediyor korkmuyor giibi

Benim burdan çocuğu yolasım geldi
Sen nasıl dayanıyorsun?
Adres yolla bugün eski kocamı da yolucam onu da yolayım arada

dayanamıyorum işte kalbim sızlıyor günlerdir. artık çaresizlikten ne yapacağımı bilmiyorum. burada bi destek görürüm belki dedim ve buradayım..

benim de dengelerim alt üst oldu. bi diyorum ki yapma artık o gelsin çok düşürme kendini diyorum ve soğuk davranıyorum sonra tam ben yumuşuyorum ondan bi şey göremiyorum. o fotoğrafı görünce kendimi kaybettim keşke aramasaydım. keşke.. çünkü arkadaşına bi kaç gün geçsin onu ararım demişti. o arardı ben açmazdım korkardı belki sevdiğini hissederdi ve korku ile kahrolurdu ama resmen içtim aradım niye yaptın diye ağladım seni unutmak için unutamıyorum ben dedi. o zaman gel gerekirse yalvar bu durum bitsin çabala yeter ki hayatımız boyunca acı mı çekelim diyerek resmen o kadını kabullenmiş ve gel barışalım demiş oldum.. ertesi gün o arayıp seni üzmek istemiyorum dediğinde ben kalkmış nerdeyse böyle bi şeyi unuturum diyorum sen hala kendimi toparlamam lazım diyorsun ben bu değilim vs diyerek kurtarmaya çalışsam da koca bi hata etmiş oldum biliyorum ( kendimi artık asla düşürmek istemiyorum asla aramam.

yaşlarınız kaç? bana bu ayrılık sonrası yaşananlar çok çocukça geldi. aradı aramadı aradı şunu dedi bunu dedi bilmem ne. bu ilişkiden bir hayır gelmez artık.

işte en tedirgin olduğum şey.. zaten kendisi de bu yüzden gelmedi yani şimdi senin gel demenle gelirsem mutlu olamayız diyor. hoş sizinkisi kendi isteğiyle yalvar yakar gelmiş yine olmamış tekrar gitmiş ama. ne bileyim ya ben bazen de şöyle düşünüyorum.. kıymetini anlar belki evlenmeden bunları yaşadık ne kadar zorlandık görüp eskisinden de iyi olunur diye düşünüyorum ama bazen de sizin dediğiniz gibi yalama olur diye korkuyorum.. iki ucu sıkıntı.. off off

artık öyle yapacağım zaten..mecburum

İşkence gibi bir adammış. Tatlım bak şu kadarını bil asker adamın kahrını evlenmeden önce bir böyle çekersin bir de evlendikten sonrası var bunun inan bazen canına tak ediyor.

haklısın sanırım belki de evlenmeden bunlar bana işaret olmalı ders çıkarmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…