Silikonsuz benim aldığım fiyat.Silikonlu mu
Ne zaman yaptırmıştınız acaba? İyi bi fiyat vermiş. Şu anda sorduklarım 18-20 civarında fiyat veriyorMurat tuna
Agostos 18 2020 cnmNe zaman yaptırmıştınız acaba? İyi bi fiyat vermiş. Şu anda sorduklarım 18-20 civarında fiyat veriyor
Umarım memnun kalmışsınızdır, sağlıkla kulllanın:)Agostos 18 2020 cnm
Dikleştirme?Ben Ankara da Emre Özenalp ile görüştüm 10000 lira fiyay verdi bi bakın isterseniz
15 bine silikon ve dikleştirme yapıyorlarmış bakalım parayı topluyoruz)))Ben de buna benzer bir konu acmistim.Istabul icin. (10-15bin arasi) operasyon yapan iyi bir doktor ariyorum ama yardimci olabilecek var mi?
Kiz ben 6bin slikona 1.500 hastaneye verdim antalyada bir ay önce oldum ameliyatParamı bu kadar biriktirebildim ruhende bozuyor psikolojimi . 12bin liraya yapan doktor varsa lütfen beni bilgilendirin. Öğrenciyim.
Doğrumu? Hangi hastane ?Kiz ben 6bin slikona 1.500 hastaneye verdim antalyada bir ay önce oldum ameliyat
Kiz ben 6bin slikona 1.500 hastaneye verdim antalyada bir ay önce oldum ameliyat
antalya araştırma hastanesiDoğrumu? Hangi hastane ?
20 bin tl silikonlu dikleştirme. Isteyene malumat verebilirim yaptiracak olana yani
Aslında 10 bini aşmaması çok iyi olurdu var mı bu fiyatlara yaptıran ya da bilgisi olan İstanbul’danÇok ya 10 12 bin civarı iyi de.benim büyük ve sarkık emzirmeden sonra sarktı ve boşaldı.silikonsuz toparlama olabilir belki eğer olmazsa da kas altından koydurmak isterdim silikonu arkadasım yaptırmış zamanında inanılmaz doğal duruyor.Ayşe estetikten fiyat aldım toparlama icin 23 bin dedi