Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hilalcim Başlayalı nekadar oldu ve kaç kilo verdin merak ettim bende bu kadar harekete kolay veririm diye düşünüyodum ama öyle olmadı belimi kalçamı ölçtüm onlarda da aman aman bir değişiklik yokBende vücudum şöyle harıl harıl kilo veririm sanıyodum ama vücut öyle düşünmüyo bide cok spor yapamadm artk leslie 3 mil beni kesmiyo eskisi gibi terletmiyo yormuyo benim liste 1500 kcallik resmini ceker atarm
neden 1500 kalorilik vermiş ki sen benden zayıfsın daha az olması gerekmezmiydi
Hilalcim Başlayalı nekadar oldu ve kaç kilo verdin merak ettim bende bu kadar harekete kolay veririm diye düşünüyodum ama öyle olmadı belimi kalçamı ölçtüm onlarda da aman aman bir değişiklik yok
neden 1500 kalorilik vermiş ki sen benden zayıfsın daha az olması gerekmezmiydi
evet canım bir kaç şey özellikle ekmek miktarı hariç çok benzer bir listeBenm her iki öğünde de sebze yemeğim var senn öyle değil sabah kahvaktısı ara öğünler fln cok benzer
çok yerinde bir karar inşallah başarıcaksın başaracağızKızlar ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bu kilo verme süreci bizim sağlığumz ve dış görünüşümzden cok memnun aynaya baktıgmzda daha özgüvenli olmamız icin, zayıf olunca istedgmz kıyafeti giyebiliceğz buram tastı oram cıktı olmicak kıyafet masrafı bile azalcak bi mağazaya gidiyosnz indrm olan bedenler hep s xs cünkü elde kalıyo hemde gayey güzel oluyorlar , kendim icin konusursak calıscagm sektörde görsellik önemli genc kızlığımı zayf gecrmek istyrm evlenrken zayıf olmak istyrm kısacası arkadaslar bunlar bizi motive edicek seyler en önemlisi sağlık icin fit olmak lazm öyle yada böyle fit olucaz iradeli olucaz ne kadar sürerse sürsn hedefe ulasıcaz
Tabikide katılabilirsin hosgeldin aramızaKızlar merhaba aranıza katılabilir miyim
Kızlar merhaba aranıza katılabilir miyim
hoşgeldin arkadaşımBen de 59 kiloyum boyum 1.62 54 Kilo olmak istiyorum. Geçen yıl diyetisyen é gittim 6 Kilo verdim.ancak devam edemedim şimdi kendi imkanmla başladım. Sizinle olmak çok iyi gelecek. Bence burda hergün menülerimizi paylaşabiliriz motivasyon oluruz hem.ne dersiniz.bu arada ben de yürüyüşü çok severim bunu yanında sıkılaşmak için jillianı tavsiye ederim denedim çok iyi So uçlar veriyor
sağol canım sende iyisin maşallah benim diyetisyende 17 sinde saatleri okula göre değiştirecek ama sadece sabah değişir çünkü öğlen arası 13:00 de bakalım okula kadar 62 olmak istiyorum inşallahHadi canım gözün aydın bende paylastgm listeyi uyguluyrm onun dısına cktgm söylenemez
Bugün normalde benm eski tartı günüm gelecek carsamba tartlmam gerekiyodu ama durımu merak ettm carsamba 63,5 tm diyetstende bugün 62,6 yım
Diyetteki saatkeri değistrrmemiz cok iyi oldu oturdgm yerde bile bazen metabolizmann calostgnı hissedebkyrm
inşallah canım kahvaltın süper olmuşKızlar teşekkür ederim.burda hep birlikte çok güzel kilolar vericez inşallah. Ben bugün 1 dilim tb ekmeği,5 tane zeytin,domates ve 1 dil. Beyaz peynir 1 bar.süt içtim.birde dün 1 saat yürüyüş yaptım.
Hoşbulduk çok teşekkürler tamam ben burda paylaşayım çünkü diyesyene devam etmiyorum.kaçırdığım da da yaZarımhoşgeldin arkadaşım
İlk mesajda bir kaç mesaj önce paylaştığım mesajda ki listemi hergün aynı şekilde uyguluyorum o yüzden tekrar aynışeyleri yazmak istemedim fazla kaçırdığımda yada değişiklik olduğunda yazıyorum sadece ama sen kendi menünü burada paylaşabilirsin canım