• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Leslie 3 mil yapıldı 20 squat ve 50 mekikte listeyi atıyrm

IMG_20150902_181847.jpg

Bende vücudum şöyle harıl harıl kilo veririm sanıyodum ama vücut öyle düşünmüyo bide cok spor yapamadm artk leslie 3 mil beni kesmiyo eskisi gibi terletmiyo yormuyo benim liste 1500 kcallik resmini ceker atarm
Hilalcim Başlayalı nekadar oldu ve kaç kilo verdin merak ettim bende bu kadar harekete kolay veririm diye düşünüyodum ama öyle olmadı belimi kalçamı ölçtüm onlarda da aman aman bir değişiklik yok

Leslie 3 mil yapıldı 20 squat ve 50 mekikte listeyi atıyrm

Eki Görüntüle 1622208
neden 1500 kalorilik vermiş ki sen benden zayıfsın daha az olması gerekmezmiydi

Buda benim örnek sistem 17 sine kadar bunu uygulamaya çalışıyorum

Eklentiler

• IMG_20150902_191645.jpg
    IMG_20150902_191645.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 104
Hilalcim Başlayalı nekadar oldu ve kaç kilo verdin merak ettim bende bu kadar harekete kolay veririm diye düşünüyodum ama öyle olmadı belimi kalçamı ölçtüm onlarda da aman aman bir değişiklik yok

neden 1500 kalorilik vermiş ki sen benden zayıfsın daha az olması gerekmezmiydi

Canım onu bende bilmyrm bende düşünmüştüm benm boy 155 kilo 63,5 hesaplıyo yine hesapladı farklı cıkmıcak dedi 1500 cktı benm kalcam zaten yoktu smdi hepten gtti pantolonlar belmde durmuyo 38 ler büyük geliyo göbek gtti braz ben daha cok bedensel eriyorum kilom cok gtmezse de kıyafet gynce durm değişiyo yani 23 temmzda basladm 66,2 ile

Benm her iki öğünde de sebze yemeğim var senn öyle değil sabah kahvaktısı ara öğünler fln cok benzer

oo maşaallah diyetisyen eşliğinde birazda irade güzel kilo verilir.. bende irade yok işte ah olsa herşey aşılır yine 62 kiloyum yuh bana.. hilalcim beni teşvik ettiğin için sağolasın sorunu kendinde yaşadığın için halimi çok iyi anlarsın devamını istiyorum sizden bu teşviklerin ben size siz bana güzel bi yol alalım fıstık gibi hatun olalım ilkönce kendimiz sonra eşimiz yada müstakbel eşlerimiz bizi beğensin.. şu sarkık karnımdan kurtulup özgüvenimin gelmesini artık çok istiyorum her ne kadar iradem zayıf olsada yiyecekler önümde dans etse de artık istiyorum kendime sahip olmalıyım sizlerden güç almalıyım.. kib

Kızlar ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bu kilo verme süreci bizim sağlığumz ve dış görünüşümzden cok memnun aynaya baktıgmzda daha özgüvenli olmamız icin, zayıf olunca istedgmz kıyafeti giyebiliceğz buram tastı oram cıktı olmicak kıyafet masrafı bile azalcak bi mağazaya gidiyosnz indrm olan bedenler hep s xs cünkü elde kalıyo hemde gayey güzel oluyorlar , kendim icin konusursak calıscagm sektörde görsellik önemli genc kızlığımı zayf gecrmek istyrm evlenrken zayıf olmak istyrm Hoppa kısacası arkadaslar bunlar bizi motive edicek seyler en önemlisi sağlık icin fit olmak lazm öyle yada böyle fit olucaz iradeli olucaz ne kadar sürerse sürsn hedefe ulasıcaz :KK36:

misafirli uzzuuuuuun bir gün daha bitti ne yedim içtim tam olarak yazamayacağım valla ama inanın sabahtan beri onu yiyemem bunu yiyemem deyip durdum müthiş yiyecekler ikramlar vardı herkes şaşırdı genede diyetimin dışında şeyler yedim sabah tartılıcağım bakalım sonuç ne olacak

Benm her iki öğünde de sebze yemeğim var senn öyle değil sabah kahvaktısı ara öğünler fln cok benzer
evet canım bir kaç şey özellikle ekmek miktarı hariç çok benzer bir liste
Kızlar ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bu kilo verme süreci bizim sağlığumz ve dış görünüşümzden cok memnun aynaya baktıgmzda daha özgüvenli olmamız icin, zayıf olunca istedgmz kıyafeti giyebiliceğz buram tastı oram cıktı olmicak kıyafet masrafı bile azalcak bi mağazaya gidiyosnz indrm olan bedenler hep s xs cünkü elde kalıyo hemde gayey güzel oluyorlar , kendim icin konusursak calıscagm sektörde görsellik önemli genc kızlığımı zayf gecrmek istyrm evlenrken zayıf olmak istyrm Hoppa kısacası arkadaslar bunlar bizi motive edicek seyler en önemlisi sağlık icin fit olmak lazm öyle yada böyle fit olucaz iradeli olucaz ne kadar sürerse sürsn hedefe ulasıcaz :KK36:
çok yerinde bir karar inşallah başarıcaksın başaracağız:KK5:

Ben de 59 kiloyum boyum 1.62 54 Kilo olmak istiyorum. Geçen yıl diyetisyen é gittim 6 Kilo verdim.ancak devam edemedim şimdi kendi imkanmla başladım. Sizinle olmak çok iyi gelecek. Bence burda hergün menülerimizi paylaşabiliriz motivasyon oluruz hem.:KK5:ne dersiniz.bu arada ben de yürüyüşü çok severim bunu yanında sıkılaşmak için jillianı tavsiye ederim denedim çok iyi So uçlar veriyor :KK73:

Kızlar merhaba aranıza katılabilir miyim

Ben de 59 kiloyum boyum 1.62 54 Kilo olmak istiyorum. Geçen yıl diyetisyen é gittim 6 Kilo verdim.ancak devam edemedim şimdi kendi imkanmla başladım. Sizinle olmak çok iyi gelecek. Bence burda hergün menülerimizi paylaşabiliriz motivasyon oluruz hem.:KK5:ne dersiniz.bu arada ben de yürüyüşü çok severim bunu yanında sıkılaşmak için jillianı tavsiye ederim denedim çok iyi So uçlar veriyor :KK73:
hoşgeldin arkadaşım
İlk mesajda bir kaç mesaj önce paylaştığım mesajda ki listemi hergün aynı şekilde uyguluyorum o yüzden tekrar aynışeyleri yazmak istemedim fazla kaçırdığımda yada değişiklik olduğunda yazıyorum sadece ama sen kendi menünü burada paylaşabilirsin canım

Hadi canım gözün aydın :KK54: bende paylastgm listeyi uyguluyrm onun dısına cktgm söylenemez
Bugün normalde benm eski tartı günüm gelecek carsamba tartlmam gerekiyodu ama durımu merak ettm carsamba 63,5 tm diyetstende bugün 62,6 yım :KK54::KK55:

Diyetteki saatkeri değistrrmemiz cok iyi oldu :p oturdgm yerde bile bazen metabolizmann calostgnı hissedebkyrm

Kızlar teşekkür ederim.burda hep birlikte çok güzel kilolar vericez inşallah:KK19:. Ben bugün 1 dilim tb ekmeği,5 tane zeytin,domates ve 1 dil. Beyaz peynir 1 bar.süt içtim.birde dün 1 saat yürüyüş yaptım.

Hadi canım gözün aydın :KK54: bende paylastgm listeyi uyguluyrm onun dısına cktgm söylenemez
Bugün normalde benm eski tartı günüm gelecek carsamba tartlmam gerekiyodu ama durımu merak ettm carsamba 63,5 tm diyetstende bugün 62,6 yım :KK54::KK55:

Diyetteki saatkeri değistrrmemiz cok iyi oldu :p oturdgm yerde bile bazen metabolizmann calostgnı hissedebkyrm
sağol canım:KK19: sende iyisin maşallah benim diyetisyende 17 sinde saatleri okula göre değiştirecek ama sadece sabah değişir çünkü öğlen arası 13:00 de bakalım okula kadar 62 olmak istiyorum inşallah

Kızlar teşekkür ederim.burda hep birlikte çok güzel kilolar vericez inşallah:KK19:. Ben bugün 1 dilim tb ekmeği,5 tane zeytin,domates ve 1 dil. Beyaz peynir 1 bar.süt içtim.birde dün 1 saat yürüyüş yaptım.
inşallah canım kahvaltın süper olmuş:KK9:

hoşgeldin arkadaşım
İlk mesajda bir kaç mesaj önce paylaştığım mesajda ki listemi hergün aynı şekilde uyguluyorum o yüzden tekrar aynışeyleri yazmak istemedim fazla kaçırdığımda yada değişiklik olduğunda yazıyorum sadece ama sen kendi menünü burada paylaşabilirsin canım
Hoşbulduk çok teşekkürler :KK68:tamam ben burda paylaşayım çünkü diyesyene devam etmiyorum.kaçırdığım da da yaZarım

selam mavli mavli ve kızlar nasıl gidiyor diyetler bakalımmm kilolarda var mı değişimler :)

Back