Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşım söylediğin herşeye katılıyorum ve yapmaya gayret ediyorum en son yazdığın bilgileri ben ilk mesajımın altına yazıyorum zaten yeni gelenler son durumla kıyaslama yapabilsinler diye sende kendi mesajına yazabilirsin tabi arkadaşlara kolaylık olur kolay gelsinselamlar canlar.iyi gidiyorsunuz atalım şu fazlalıkları incecik fit olalım birde kilo verirken egzersizle destekleyelim burası hem diyet hem egzersiz günlüğümüz olsun bizim için.kilo vermiş ama sarkık bir vücuttan hayır gelmiyor.manken gibi olacağız inşallah zayıf irademizi birlikte güçlendireceğiz.birbirimizi uyaralım haşlayalım o hakkı ben size veriyorum tabi samimi olarak kilo verme aşamasında ne hata yaptık yazalım açık açık bunlar çok önemli.çoğu sitede hevesle başlıyorlar sonra bırakıyorlar biz ayrı olalım sonuna kadar fazla kilolara ölüm.. hadi bakalım.. hem kendime hem size..........
köyde hem keyif yaptık hemde çalıştık çalışma egzersizinin gözünü seveyim iki gün önce aç 62.2 kg geliyorken şimdi 61 olmuşum.
isterseniz şöyle yapalım daha bir açık olur hem motive oluruz.çünkü takipçiler bunları merak ediyor bulmak için tüm geçmişi okumasınlar....
başlangıç: 62.2
bugün verdiğim:1.2
son:61
squat: 11 tane
karın:
biraz twister
bugün kaçırdığım: 2 adet cocostar, bir dilim beyaz ekmek ve yağlı peynir
kas denen yok hep yağmış yani yağ tulumu ... hareket etmekte zorlanıyorum koca göbekle.. neyse ki umutluyum sizlerle...
rezene şişkinliğe iyi geliyor canım dene istersen emzikli anneler çok kullanıyor hem kendine hemde süt yoluyla bebeğin gazını geçiriyor sakinleştiriyor yada oda sıcaklığında suya limon sık iç biraz yürü oda iyi geliyor diyolar, nane demleyip içebilirsin birde her öğün yoğurt yemeye çalışKızlar siskinliğim var iki gündr ne yesem icsem ?
1/10
2/30 8 minute abs
iyi geceler arkadaşlar ben batırdım bugün. maşaallah ne güzel gidiyor sizinki.hele mavli misafirlerden nasıl kurtarıyorsun diyetini çok şaşıyorum.az önce bile yedim yedim. açlık oluştu bide iradesizlik var.. neyse umudu kaybetmek yok alırsam yarın bir kilo alırım. jill den umutluyum bakalım mavli ben çok araştırdım en güzeli bu egzersiz bunda istikrarlı olacağım kendime söz... benim birinci günüm bana katılmanızı şiddetle öneririm çok güzel hareketleri var.hepiniz kendinize iyi bakın..
en az zararla kurtulmaya çalışıyorum arkadaşım bu gün dışardaydım mesela öğünlerim yine şaştıiyi geceler arkadaşlar ben batırdım bugün. maşaallah ne güzel gidiyor sizinki.hele mavli misafirlerden nasıl kurtarıyorsun diyetini çok şaşıyorum.az önce bile yedim yedim. açlık oluştu bide iradesizlik var.. neyse umudu kaybetmek yok alırsam yarın bir kilo alırım. jill den umutluyum bakalım mavli ben çok araştırdım en güzeli bu egzersiz bunda istikrarlı olacağım kendime söz... benim birinci günüm bana katılmanızı şiddetle öneririm çok güzel hareketleri var.hepiniz kendinize iyi bakın..
ben gram gram veriyorum diye moralim bozuluyor o kadar yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ama sabah annem niye üzülüyon o kiloları hemenmi aldında hemen vercen dedi morolim düzeldi biraz insan hemen vermek istiyor tesadüfe bak benim kontrolümde 17 sinde hilalcim saatlerimi okul saatine göre ayarlıycaktı ama ben bu saatler hergün uyamıyorum zaten malum misafirlerden senin listen nasıl paylaşırmısın bende 17 sine 62 kilo olmak istiyorum daaaa............Lütfen iradeli ol , kiloları verince nasıl mutlu olucagını beden sorınu olmadan istedğin kıyafetlerini giyebilceğini düşün
Ben bugün dr a gttm kontrol vardı 63,5 cıktım listemde cok bir değişklk olmadı saatleri düzenledk okula göre ayarladk dr cok moral verdi cok güzel gtmişsin iradelymissin dedi
Ayın 17 snde tekrar gidicem o zamana kadar 59lu olmak istiyorum nasipse bende durum bu
selam arkadaşlar
en az zararla kurtulmaya çalışıyorum arkadaşım bu gün dışardaydım mesela öğünlerim yine şaştı
ben gram gram veriyorum diye moralim bozuluyor o kadar yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ama sabah annem niye üzülüyon o kiloları hemenmi aldında hemen vercen dedi morolim düzeldi biraz insan hemen vermek istiyor tesadüfe bak benim kontrolümde 17 sinde hilalcim saatlerimi okul saatine göre ayarlıycaktı ama ben bu saatler hergün uyamıyorum zaten malum misafirlerden senin listen nasıl paylaşırmısın bende 17 sine 62 kilo olmak istiyorum daaaa............
yarında uzaktan misafirlerimiz var cuma sabahı tartılıp misafir ağırlıklı bir haftada son durumu paylaşırım artık
selam arkadaşlar
en az zararla kurtulmaya çalışıyorum arkadaşım bu gün dışardaydım mesela öğünlerim yine şaştı
ben gram gram veriyorum diye moralim bozuluyor o kadar yürüyorum yediklerime dikkat ediyorum ama sabah annem niye üzülüyon o kiloları hemenmi aldında hemen vercen dedi morolim düzeldi biraz insan hemen vermek istiyor tesadüfe bak benim kontrolümde 17 sinde hilalcim saatlerimi okul saatine göre ayarlıycaktı ama ben bu saatler hergün uyamıyorum zaten malum misafirlerden senin listen nasıl paylaşırmısın bende 17 sine 62 kilo olmak istiyorum daaaa............
yarında uzaktan misafirlerimiz var cuma sabahı tartılıp misafir ağırlıklı bir haftada son durumu paylaşırım artık