- 26 Temmuz 2015
- 119
- 50
- 18
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani kısaca 1 lahmacunu ve pidenin 3/4 ünü 2 güne bölerek yedim toplamda yarım litre ayran içmişimdir sanırım yanında domates turşu falan da koydum sence nasıl mavlicim kilo aldırır mı sence hemen adet dönemindeyim de bilemedim
bu yediklerinle kilo almasan bile kilo vermen durur dikkat et turşu lokum bunlar diyette kesinlikle yenmemeli biri tuz biri şeker deposuyaa bol bo su içtim ama bir lokum ve biraz üzüm yedim bu nasıl bi diyet günü olduuuu
naptın kilo almışmısınAç karınla sabah 64.3 tüm bu yediklerimle ve spor da yapmadım sence yarına kilo alır mıyım tartı da yok 2.5 litre garanti su da içtim
Akşam 5ten sonra yeme bana çok iyi geliyor hemen veriyorum.kızlar hesaplamadm okulumun acılmasına 13 gün var 13 gün icinde 2-3 kilo vermek istiyorum inşallah ama sanki vücut kilo kaybetme hızını kaybetti gbi geldi ayın 2 snde doktor randevum doktorada söylicem zaten haftalk yazıyrm kilomu , ne yapsam hızlanır acaba bi fikri olan ??
Ah ben de o günleri görebilecek miyim acaba?kızlar 62.7 - 63 arası bişeyiim
ara ara zayıflaman yavaşlayabilir sıkıntı yapma 13 günde 2-3 kilo verirsin stres yapma ozaman vücut kriz durumuna grip yağ depoluyormuş günlük su miktarını ve hareketi artırabilirsinkızlar hesaplamadm okulumun acılmasına 13 gün var 13 gün icinde 2-3 kilo vermek istiyorum inşallah ama sanki vücut kilo kaybetme hızını kaybetti gbi geldi ayın 2 snde doktor randevum doktorada söylicem zaten haftalk yazıyrm kilomu , ne yapsam hızlanır acaba bi fikri olan ??
bende daha önce senin gibi yapıyordum ama diyetisyenim bunun yanlış olduğunu yatmadan 2 saat önce bir meyve ve yoğurt yemenin zayıflamayı hızlandırdığını söyledi meyve olarak bağırsak çalıştırıcı kayısı ve incir olması daha iyiAkşam 5ten sonra yeme bana çok iyi geliyor hemen veriyorum.
süpersin eeee yaş genç olunca daha kolay kilo veriliyorkızlar 62.7 - 63 arası bişeyiim
ne diiiiim sana şimdi profiline baktımda daha 15 yaşındasın gelişim çağında olduğundan herşeyden yemen gerektiğini düşünüyorum ama çok çok az mesela 1 kaşık irmik tatlısından alıp nefsini köreltebilirsin ama dikkat et aşırıya kaçarsan ileri ki yıllarda bu kiloları vermen çok daha zor olurmerhaba bugün yenik düştüm ve bir kaç kaşık irmik helvası yediiim
2 parça fındık kremalı bitter çikolata ve 2 lokum da yediiim ama bunlar benim ödülüm tok karınla 63.9 çıkmak da varmış kaderde
tabi ödül amacıyla yemedim ama kendimi teselli ediyorum bugün de annem pizza yiyelim dedi bugün ziyafet çekicem 1 kilo almak da olsa yiycem kızlar hiç kaçamak yapmadım bi de bi güzel yürürüm saat 7 8 gibi 1 saat 1.30 saat mis gibi yarım kilo falan mı alırım ya da kilo vermem mi durur bu arada 1.70 im