• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Valla bi yarm kilo hissettğim kesin, kızlar sizin tartı günleriniz ne gün?? Yada ortak bir gün olsn mu??

ben cuma günleri tartılıyodum ama şu an yazlıktayım şimdi de aç karınla değilim yarın tartılabilirim ancak ortak olarak bi gün belirleyelim ayrıca bugün regl olmam gerek şişkinlik olmuş mudur kızlar

ben cuma günleri tartılıyodum ama şu an yazlıktayım şimdi de aç karınla değilim yarın tartılabilirim ancak ortak olarak bi gün belirleyelim ayrıca bugün regl olmam gerek şişkinlik olmuş mudur kızlar

Bende cuma tartılıyrm, illaki olmstr sisknlk kendinde hissedersn zaten

Pardon cuma demsm cumartesi

Kahvaltı ve az çerez atıştırması ve bol sudan sonra kıyafetlerle beraber 65.1 çıktım ve bugün regl günüm ama daha olmadım sizce kaçımdır

Ben bu 1200 kalori olayını biliyorum süper bir mantık arkadaşlarım yaptı ama ben kilo veremedim metebolizmam yavaş sanırım. ama istediğim kiloya düşünce 1200 kaloriyle korumayı düşünüyorum kilomu başarılar kızlar

Bi tabak makarna doldurdum bir sürü de yoğurtla ama yarısının biraz fazlasını karnım ancak aldı baya da su içtim akşam yemeği yemicem sanırım bi de slim plus içerim bi. de leslie 3 mile tamamdırr belki hastalığım bitince 63 lere inerim inşallah

İnsallah canm, bnde su an leslie 3 mile yapmıstm : ))

Selam arkadaşlar:KK25:Geçen hafta diyetisyene gittim önce boyum ve kilom ölçüldü 68,4 kilo 1,60 boy beden kitle endeksim 26 çıktı 25 sınırmış sonrasında tahlillerim yapıldı.Bugün diyetisyen randevum vardı öğlen itibariyle diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenmeye başladım inşallah! Ben burada neler yaptığımı paylaşıcam arkadaşlar isteyenler bana katılabilir.Kimse olmasa da diyetimin devam etmesi adına buraya yazacağım sizde bana katılırsanız çok sevinirim haydi BİSMİLLAH!
Diyetisyenim 1200 kalorilik bir diyet verdi birde bele takılan bir adım sayar günlük en az 10 bin adım yapmam gerekiyormuş ayrıca hergün 1 saat yürüyüş 3 litre su
Örnek öğün listesi:
sabah
şekersiz çay
2 kibrit kutusu diyet peynir
5 adet zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün
1 meyve 5 ceviz
öğlen
100 gr yağsız pişirilmiş et
4 yk pilav
1 bardak yoğurt
bolca salata
ara öğün
2 meyve
1 bardak ayran
akşam
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase çorba
bolca salata
1 dilim çavdar ekmeği
21:00
1 meyve 1 s bardağı yoğurt
canım ben de 68im hedefim 60 ın altına düşmek. 59u görsem oh diyecem. seni takip edeceğim. inşallah dilediğin kiloya biran evvel ulaşırsın.

aa kızlar kimse ne yediğini yazmıyor ben yazayım az çok az tb ekmeği 3 salçalı yağsız sosis domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 şekersiz çay 11.30 gibi elmalı form çay şimdi de vişne soda ve 1 çikolatalı form bisküvi 1 saat sonra nasipse leslie bacı

selam arkadaşlar :KK36: hafta sonu şehir dışına gittim dün gece gelebildim yollarda yemeklerim biraz şaştı ara öğünde ana yemek ana yemek ara öğün yemek zorunda kaldım ama diyetimi bozmadan bitirdim çok şükür:KK52:
Valla bi yarm kilo hissettğim kesin, kızlar sizin tartı günleriniz ne gün?? Yada ortak bir gün olsn mu??

arkadaşlar benim tartı günüm perşembe ama benim tartım diyetisyenimkinden baya farklı o yüzden ancak diyetisyene gidince tam kilomu yazabilirim siz istediğiniz günde tartılıp buraya yazabilirsiniz
Ben bu 1200 kalori olayını biliyorum süper bir mantık arkadaşlarım yaptı ama ben kilo veremedim metebolizmam yavaş sanırım. ama istediğim kiloya düşünce 1200 kaloriyle korumayı düşünüyorum kilomu başarılar kızlar
metabolizmayı hızlandırmak için 3 lt su ve hergün bir saat yürüyüz var bende ilk gün kilo verebilcekmiyim diye düşündüm çünkü hiç acıkmıyorum ama işe yarıyor dediğin gibi ben istediğim kiloya ulaştıktan sonrada bunu uygulayacağım

canım ben de 68im hedefim 60 ın altına düşmek. 59u görsem oh diyecem. seni takip edeceğim. inşallah dilediğin kiloya biran evvel ulaşırsın.
öncelikle HOŞGELDİN:KK68:AMİİİN !güzel dileklerin için teşekkürler canım inşallah beraberce veririz

bakalım kaç kilosun canım çok merak ettim ben dün adetimin 2. günü ve annemin zoru ile yarım lahmacun ve yarım pide yediiim ama sadece sabah kahvaltı etmiştim çay meyve suyu-soda ve biraz. çerez. yemiştim 2 ana öğünüm oldu ama yedim ha uf

bakalım kaç kilosun canım çok merak ettim ben dün adetimin 2. günü ve annemin zoru ile yarım lahmacun ve yarım pide yediiim ama sadece sabah kahvaltı etmiştim çay meyve suyu-soda ve biraz. çerez. yemiştim 2 ana öğünüm oldu ama yedim ha uf
yeni bir tartı alıcam perşembeye tartılayım bende merak ediyorum şu ısrar edenler yokmu benim annemde ilk bir zorladı tavır yaptım şimdi yapmıyor artık:oops: biz kiloları verdikçe azmimizi görüp takdir ediceklerdir olan olmuş bundan sonra tavrını koy yemiycem diye

yeni bir tartı alıcam perşembeye tartılayım bende merak ediyorum şu ısrar edenler yokmu benim annemde ilk bir zorladı tavır yaptım şimdi yapmıyor artık:oops: biz kiloları verdikçe azmimizi görüp takdir ediceklerdir olan olmuş bundan sonra tavrını koy yemiycem diye

umarım canım yaa sabah 1 bardak nescafe biraz sonra 1 türk kahvesi 1.5 litre su içtim ama yine annemin zoruyla yarım lahmacun pidenin 1/4 ini yedim çok merak ediyorum sporu da ihmal etmiyorum kızlar ama ne dersiniz kilo almam dimi ya en fazla durur 63 ü görmek varken 64 te kalmak istemiyorum bir de sabah 64.3 tüm karnımı çok tok hissediyodum ona veriyorum umarım adet ve tokluğuma bağlı bişeydir çünkü 63 e moral için çok ihtiyacım var

Back