günaydın benimde kilo 63.5 kadar çıktı sonra 61 e indim hafta sonu diyeti bıraktım şu an 62 yim. hilalcim nedense kaç senedir ben 60 dan aşagıya inemedim tıkanma noktasını geçersen inanıyorum aşağı hızla düşersin.. bu hafta devam edelim hep birlikte direnelim
selam canım geç bir cevap oldu ama inşallah bu hafta verebilmişsindir yarın buraya yaz muhakkakgünaydın benimde kilo 63.5 kadar çıktı sonra 61 e indim hafta sonu diyeti bıraktım şu an 62 yim. hilalcim nedense kaç senedir ben 60 dan aşagıya inemedim tıkanma noktasını geçersen inanıyorum aşağı hızla düşersin.. bu hafta devam edelim hep birlikte direnelim
canım arkadaşım burada yazan tüm arkadaşlarımın yorumları benim için çok değerlidir gece yarısı bile olsa cevaplamaya çalışırım seninde burda bana destek olan güzel yorumlarını okuyunca mutlu oluyorum iyi dileklerin için çok teşekkürler hep beraber vereceğiz bu kiloları inşallahcanım gecenin ikisinde ben mi aklına geldim hatırlanmak güzel.. 62.2 yine aynı kilolarda ben bu hafta biraz bıraktım kendimi çoğu kimsede var böyle neden oluyor anlamadım neyin etkisi.. aman canım sen kiloda yukarı cıkma biz arkandayız zaten hep beraber güme gideriz.. bende biraz kilo verdim mi gevşeme oluyor nedense .. gelecek hafta bakalım inşallah veririz az bişey kaldı ha gayret sevgili arkadaşım sende Cenabı Allah'a emanetsin...
iyi bakalım hangimiz haftaya daha fazla vereceğiz diyip kendimizi gaza getirelimBende sabah tartildim seninle ayni kilodayim
canım stres olduğunda yemek yiyen cinsdenimİyi akşamlar canım kolaylıklar dilerim..mesguliyet fazla oldumu insan yemeyi içmeyi unutuyor bazen bak ben evdeyim istediğim zaman yemek yiyorum kilo alıyorum..sen daha verirsin bence yoğunluktan...
Sendemi aynısın hilalcimŞaştı bizim rota
cuma tartldm 62.3 cıktmSendemi aynısın hilalcim
Toparlıycaz inşallah hayatta inişli çıkışlı değilmi önemli olan salmamakcuma tartldm 62.3 cıktm
aaa ne güzel tevafuk arkadaşım aynı kiloda olmamızEki Görüntüle 1709021
Aynı kilodayız canım ne güzel ama bugün yine tutamadım kendimi kilo almisimdir kesin.hafta başı tam gaz devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?