• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

Ben 4 gün önce gttm dr a 62.8 im sürekli spor yap dedi hattaikisaate kadar yapablrsn dedi vücut kas ve su kaybetmiş onları yerine koyup yağı yakıcaz inşallah bu ay tartılmıyorm tartlmana gerek yok dedi 22 snde randevum var orda görcem sonucu

Ben 4 gün önce gttm dr a 62.8 im sürekli spor yap dedi hattaikisaate kadar yapablrsn dedi vücut kas ve su kaybetmiş onları yerine koyup yağı yakıcaz inşallah bu ay tartılmıyorm tartlmana gerek yok dedi 22 snde randevum var orda görcem sonucu
aaa niye ki sen spor yapıyodun diye hatırlıyorum neyse sağlık her şeyin başı canım iyi yapmışsın doktora gitmekle sağlıkla ver kilolarını inşallah

aaa niye ki sen spor yapıyodun diye hatırlıyorum neyse sağlık her şeyin başı canım iyi yapmışsın doktora gitmekle sağlıkla ver kilolarını inşallah
Ben iki ay gbi bi sure kilo veremynce durdu ya,saldm biraz snra

selaaaaaam uzuuuun bir aradan sonra :oops: geri döndüm yoğun iş ve okul sınav tempomdan dolayı ayrıca özel sebeplerden ara vermek zorunda kaldım bir kaç gündür tekrar başlamaya karar veriyorum ama ipin ucunu kaçırıyorum buraya yazmadan olmayacak okul ve iş devam ediyor yeni sınav dönemine kadar bir ayım var bu sırada 60 kilonun altına düşmeyi başarabilirim inşallah şimdilerde 62 gibi bir kilodayım yarın başlayıp cumartesi tartılmayı planlıyorum benimle tekrar diyete başlamak isteyen arkadaşları bekliyorum:KK68:

aa mavlicim merhaba ben de 62-63 arasında gidip geliyorum vee şu meşhur greyfurt yumurta diyetine başlama kararı aldım başka türlü yok düşemiyırum 60 ın altına hemen alıorum gel motiveye devam spor ne alemdee

dreamofyou .!.:
aa mavlicim merhaba ben de 62-63 arasında gidip geliyorum vee şu meşhur greyfurt yumurta diyetine başlama kararı aldım başka türlü yok düşemiyırum 60 ın altına hemen alıorum gel motiveye devam spor ne alemdee
Merhaba canım greyfurt diyetini hiç duymadım nasıl bi diyet
Bugün işe yürüyerek gidip geleceğim yarında lesli yapmaya başlarım inşallah hadi bismillah limonlu ılık suyla güne başlıyorum

ben yine kaçırdım bak canım her öğün birer yumurta aralarda da greyfurt suyu içiyorsun 3 günde 4 kiloya kadar verdirebildiğini duydum artık 59 ları görmem gerek mavlicim motivasyon için whatsapptan birbirimize ulaşma ihtimalimiz var mı

ben yine kaçırdım bak canım her öğün birer yumurta aralarda da greyfurt suyu içiyorsun 3 günde 4 kiloya kadar verdirebildiğini duydum artık 59 ları görmem gerek mavlicim motivasyon için whatsapptan birbirimize ulaşma ihtimalimiz var mı
selam canım whatsap mümkün değil malesef burdan devam inşallah:KK19: greyfurtun suyunu içemeyebilirim ama dün greyfurt aldım ara öğün niyetine yemeye çalışacağım
sabah tartıldım 61.8 bundan sonra her pazar tartılacağım inşallah beslenmemi henüz tam oturtamadım ama olacak inanıyorum iyi pazarlar:21:

ben yine başaramadım 63-64 arası gidip geliyoum yarın itibariyle çorba diyetine başlamaya karar verdim yürüyüşle de desteklemeyi düşüniyorum 45 dakika yeterli diye düşünüyorum

uzun zamandır aranızda yoktum son durumlarnız nedir kızlarr Hoppa

62.3 benimde cuma günü ile birlkte tekrar başladım dün ve bugün 45 dk eliptik bisitlet yaptım 10 dk gbi de karın çalıştm bakalım haftaya cuma tartılcam ama şu an gayet iyi gidiyorum

62.3 benimde cuma günü ile birlkte tekrar başladım dün ve bugün 45 dk eliptik bisitlet yaptım 10 dk gbi de karın çalıştm bakalım haftaya cuma tartılcam ama şu an gayet iyi gidiyorum
Şiödi kaçsınız ben tam 63 üm yarın kesinlikle elma diyetine başlıyorum en azından hafta sonu yapayım doğru dizgün çünkü arkadaşımla iddiaya girdik yaza kadar 6 kilo verir miyim diye siz ne diyorsunuuz

Mavlicim sayesinde ben tek bu günlükle özel bi bağ kurdum çünkü neredeyse 1 sene olacak hep buradayıım

Şiödi kaçsınız ben tam 63 üm yarın kesinlikle elma diyetine başlıyorum en azından hafta sonu yapayım doğru dizgün çünkü arkadaşımla iddiaya girdik yaza kadar 6 kilo verir miyim diye siz ne diyorsunuuz
Şu an 60.8 im 1 hafta 1.5 kilo verdim

açıkcası yanlış anlamayın ama elma patates diyeti tarzı şeyleri mantıklı bulmuyorum vücudu zora sokmaktan başka bir şey değil bence vücudun her şeye ihtiyacı var yeteri kadar her şeyden alınca zaten tatmin oluyosunuz bence düzenli bir program oluşturup ona göre gidin ama spor mutlaka şart hem de her gün

Kızlar nerelerdesiniz ?

Geldimm yoğun sınav haftasıydı şu an kaç kilosun 50lere gelebildin mi ben yarın tartışayım da bi yoğurt kürüne detoks sularına falan başlamayı düşünüyorum

Geldimm yoğun sınav haftasıydı şu an kaç kilosun 50lere gelebildin mi ben yarın tartışayım da bi yoğurt kürüne detoks sularına falan başlamayı düşünüyorum
gelebildim 58.7 yim şu an

Back