- 18 Mayıs 2015
- 1.223
- 704
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa niye ki sen spor yapıyodun diye hatırlıyorum neyse sağlık her şeyin başı canım iyi yapmışsın doktora gitmekle sağlıkla ver kilolarını inşallahBen 4 gün önce gttm dr a 62.8 im sürekli spor yap dedi hattaikisaate kadar yapablrsn dedi vücut kas ve su kaybetmiş onları yerine koyup yağı yakıcaz inşallah bu ay tartılmıyorm tartlmana gerek yok dedi 22 snde randevum var orda görcem sonucu
Ben iki ay gbi bi sure kilo veremynce durdu ya,saldm biraz snraaaa niye ki sen spor yapıyodun diye hatırlıyorum neyse sağlık her şeyin başı canım iyi yapmışsın doktora gitmekle sağlıkla ver kilolarını inşallah
Merhaba canım greyfurt diyetini hiç duymadım nasıl bi diyetdreamofyou .!.:aa mavlicim merhaba ben de 62-63 arasında gidip geliyorum vee şu meşhur greyfurt yumurta diyetine başlama kararı aldım başka türlü yok düşemiyırum 60 ın altına hemen alıorum gel motiveye devam spor ne alemdee
selam canım whatsap mümkün değil malesef burdan devam inşallah greyfurtun suyunu içemeyebilirim ama dün greyfurt aldım ara öğün niyetine yemeye çalışacağımben yine kaçırdım bak canım her öğün birer yumurta aralarda da greyfurt suyu içiyorsun 3 günde 4 kiloya kadar verdirebildiğini duydum artık 59 ları görmem gerek mavlicim motivasyon için whatsapptan birbirimize ulaşma ihtimalimiz var mı
Şiödi kaçsınız ben tam 63 üm yarın kesinlikle elma diyetine başlıyorum en azından hafta sonu yapayım doğru dizgün çünkü arkadaşımla iddiaya girdik yaza kadar 6 kilo verir miyim diye siz ne diyorsunuuz62.3 benimde cuma günü ile birlkte tekrar başladım dün ve bugün 45 dk eliptik bisitlet yaptım 10 dk gbi de karın çalıştm bakalım haftaya cuma tartılcam ama şu an gayet iyi gidiyorum
Şu an 60.8 im 1 hafta 1.5 kilo verdimŞiödi kaçsınız ben tam 63 üm yarın kesinlikle elma diyetine başlıyorum en azından hafta sonu yapayım doğru dizgün çünkü arkadaşımla iddiaya girdik yaza kadar 6 kilo verir miyim diye siz ne diyorsunuuz
gelebildim 58.7 yim şu anGeldimm yoğun sınav haftasıydı şu an kaç kilosun 50lere gelebildin mi ben yarın tartışayım da bi yoğurt kürüne detoks sularına falan başlamayı düşünüyorum
teşekkürler 1.57 boyum ama belki uzamıştır yetişemediğim yerlere yetişmeye başladım ölçtürcem onu da :)Baya iyi boyun kaçtı tebrik ederim