68 den 55'e Mavli'nin günlüğü

aaahhh bende görürürm inşAllah o ellileri

Şu son 23 gün bir atak yapalim yeni yila kadar
Cok iyi olur hilalcim kavuşalim artık hayallerimize. Ben Varım zaten kilolarımız yakın yarın kısıtlı bir diyete başlayalım gücümüzu gösterelim. Kaç senedir veremedim şu 10 kiloyu kendimden soğuma noktasındayim.mesela yarın kesin diyorum 2 gün guzel kilo veriyorum sonra yine aynı ben. Yeter diyelim üçümüz ya takıldık altmıslara.

Şu son 23 gün bir atak yapalim yeni yila kadar

selam kızlar yeni gördüm ne atağı yapıyoruz nasıl yapıyoruz beraber yapalım

Bence sıkı bir diyete girelim az besleyici yiyelim örnek olarak sabah bir kase sütlü tahıl öğle yine çok az yemek aksam bol salata ara öğünlerde elma ben denedim güzel kilo gidiyor ne dersiniz ogunlerde çok az besleyici gıda yemeye fikir alayım şekerler ortak bir çare bulalım artık sabrım kalmadi

Moral sıfır arkadaşlarım çok sıkıldım biraz ara vereceğim ben cok degil birkac gun siz devam edin lütfen ... gorusmek uzere

iyi fikir bu hafta denemem lazım yine yorgun ve yoğun bir hafta geçiriyorum ipin ucunu kaçırdım yarın bunu deneyeyim

Moral sıfır arkadaşlarım çok sıkıldım biraz ara vereceğim ben cok degil birkac gun siz devam edin lütfen ... gorusmek uzere
canım bozma moralini sıkıntın nedir bilmiyorum ama geride kalmayan hiç bir dert yok fazla önemsemeden atlatmaya bak biraz ara ver ama çok sürmesin en kısa zamanda aramıza dön Allaha emanet ol selam ve dua ile

Sağolasın sevgili arkadaşım döndüm bile dönmesem tulumba tatlısı gibi olacagim
Kilo veremedim diye uzulmustum neyse
Hemen başlıyorum inşallah iki yapıp salivermem.inşallah beraberce motive oluruz.musait olunca katilirsin canim.
Kahvaltı
1bardak balli süt
1 yumurta

Ara ogun
2 elma tarcinli

Ogle
1 mandalina
5 balık kraker
Yarim dilim peynirle az bal
selam arkadaşım kaç gündür sayfaya girmemişim farkında değilim nasıl gidiyor devam ediyormusun bu kadar az yemeyle kesin vermişsindir ben dediğim gibi çok yoğun bir hafta geçirdim ve bu sene sonuna kadar böyle gitceğe benziyor tükenmişlik sendromu mu nedir ona yakalanıcam diye korkuyorum :)
bu hafta tabiki diyet miyet hak getire ful yedim ama çok hareketliydim ondan galiba almamışım hatta azda olsa vermişim
60.5 çıktım

Yok canım kilon iyi senin sendroma girme. elliler bir adim otende.ellileri gorunce bir daha baskulde yuksek rakamlari gormeyelim insallah.
annem rahatsız benimde hastanedeyim dünden beri başında bekliyorum.. anjiyo olacak.

Yok canım kilon iyi senin sendroma girme. elliler bir adim otende.ellileri gorunce bir daha baskulde yuksek rakamlari gormeyelim insallah.
annem rahatsız benimde hastanedeyim dünden beri başında bekliyorum.. anjiyo olacak.
Rabbim şifa versin canım sağlıkla evinize dönün inşallah

Sagol canim anjiyo sonuclandi. Bypass ameliyatı olacak ana damarlar daralma yapmış inşallah hayırla sonuçlanır. Büyüklerimize sağlık versin rabbim.
benim babam 11 yıl önce kalp ameliyatı oldu ameliyat zor bir süreç babam ameliyat olmamak için direndiğinden çok kötüleşince ameliyat olmayı kabul etti ama yoğun bakımdan çıktıktan hemen sonra yürüyüş yaptırdıklarındaki hali gözümün önünden hiç gitmiyor çocuklar gibi neşeliydi hatta bir ara ortadan kaybolmuş sonra merdivenlerden çıkıp gelmişti ameliyattan önce hiç merdiven çıkamaz hale gelmişti gitmiş merdiven çıkabiliyomu diye denemiş inanamıyordu Elhamdülillah şimdi çok iyi Rabbim tekrar tekrar şifa versin kolaylıkla bu süreci atlatın inşallah

Ne güzel Allah cc bir daha göstermesin babacigina . Annem çok korkuyor doktora biraz daha beklesek dedik asıl durumu korkutucu olan sona gelmiş hastaligi bu hafta olmalı dedi.açık kalp ameliyatı olacak ağır bir ameliyat..inşallah sonu sevinç olur.şifa bulur.yaşamış biri olarak icten duaların için çok sağol.. Benim internetim açık cok vaktimde oluyor görüşürüz yine canım.

sen buraya yaz arkadaşım ben hafta içi çok yoğun oluyorum ama fırsat buldukça yazarım inşallah

Hayırlı günler hayırlı yeni yıllar arkadaşlar
tahmin edeceğiniz gibi diyet olayını bıraktım bir süreliğine şuan sınav maratonunun tam ortasındayım ve yine hastayım 2 hafta arayla tekrar antibiyotik içmek zorunda kalacağım yoksa sınavları atlatamıycam hem öğretmen hem öğrenci olmak çok zormuş kendimi mengeneye bağlanmış gibi hissediyorum çaaat diye çatlıycam
yeni yıla 60 kilonun altında girmeyi planlamıştım ama malesef olmadı sabah tartıldım 60.4 kiloyum en azından almamışım deyip iki hafta sonra devam etmek üzere gidiyorum Allaha emanet olun(Bu arada sizde hiç yazmamışsınız neler yapıyorsunuz?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…