Çok teşekkür ediyorum,meyve hiç mi yemediniz, bi de ben ekmeksiz diyet de denedim acaip mutsuz ve sinirli oldum. Bi gün 1 dilim ekmek 1 gün yulaf ezmesi şeklinde beslenmeyi düşünüyorum?Merhaba..
Hamile oldugumu ogrendigimde 47 kiloydum. Son aylarda 78i gordum. Dogum yaptim geldim bi baktim 80 falan.. Ibretlik hikayeyim yani..
Kizim 14 aylik simdi 53 kiloyum, hedefim yine 48 civari.
Normalde istahi olan biri degilim ama hamilelikte resmen silip süpürdüm önüme geleni. Az yesem bebeğim az beslenecek gibi sacma bi his vardi. Dogumdan sonra ekmek hamur isi kestim attim. Duzenli bi diyetim yok. Sabah kahvaltimi yaparim oglen yemegimi yerim. Orada biter ama yemek isi. Acikir gibi olunca havuc salatalik ya da kavrulmamis kuruyemis atarim agzima. Ya da bi kase corba. Yani cok acikmadan midemi bastırıp acikmanin önüne geciyorum zaten istah falan da kalmadi kosturmaktan.
Zayiflamak icin tek çözüm "yemeyeceksin"..
Spor yapiyordum evde. Pilates cemberi ile bacak eritiyordum, squat yapiyordum yarim mekik falan. Son 2 ayda bel fitigi cikti kaldim oylece. Simdi sadece acikmadan midemi bastirmaya devam ediyorum. Sık sık ama az az yiyorum. Karbonhidrati kes derim. Yerine baska atistirmaliklar seyler bul kilo yapmayanlardan. Bir donem sadece ton balikli yesil salata yedim aksam 6 gibi, inanilmaz saglikli ve doyurucu. Tavsiye ederim.
Bu arada bende tatildeyim. Evdeyim ve yemeğe sarmak istemiyorum. Destek olalım birbirimizekuyudakises senin metot hoşuma gitti. Eşine yemek yapmıyor musun. Sofraya oturmuyor musunuz beraber.
Bizde bir akşam yemeği ritueli var. Ben yemek yemezsem kimse bana ye demiyor. Ağzıma zorla tıkamıyor. Ama ben herkese eşlik etmek zorunda hissediyorum kendimi
Deli miyim ne :)
Hoşgeldin çok mutlu olurum :) ben de hep 68-63 arası ğidip geliyorum bu döngüyü kırmak lazımBen sana katılırım69 kiloyum 1.63 boy, 2 yasında bir kızım ve doğum sonrası bir verip bir aldığım kilolar var. Ayrıca troid hastasıyım. Geçen yıl bu zamanlar 66 kiloydum bir ayda üç kilo verdim.63 oldum ama tabi ki tekrar fazlasıyla aldım. Şimdi tekrar diyete başlamak istiyorum
Hoşgeldin,bence günlük menü yazalım tartı da yarın olabilir tabiMerhaba canım. Hayırlı olsun. Bende sana katılmak istiyorum. Yarın sabah kilomu yazarım. 66 civarı gelirim muhtemelen.
benimde 15 aylık bir oğlum var. Hamilelikten önce 65tim. Doğuma 85 ile girdim. Hep 60 bandinda olmak çok sıkıcı benim için.
Hedefim 50 bandına düşmek. Bir ara 4.takımda listedeydim izin aldım ama dönemedim. Dün tekrar başladım bende diyete takıma da devam etmek istiyorum gel gelelim ki onlar hiç kaçamak yapmıyor.
Benim de isteğim kalori sayar gibi diyet yapmak. Yani bazen öğle kaçamak olursa akşam dengelemenin normal olduğu bir diyet istiyorum :)
Nasıl yapalım günlük menü mu yazalım
Tartı günü cuma mi olsun yine.
Ay inşallah canım,kilo önemli insanın bütün hayatını etkiliyorMerhaba,
ben de aranıza katılabilirim. 9 ay önce doğum yaptım şu an kilom 70 civarı. herhangi bir diyet yapmıyorum (çalışan biriyim ve bu ara biraz stresli zamanlarım) gün içinde detox çayı içiyorum ve telefon uygulaması üzerinden düzenli egzersize başladım. inşallah hepimiz güzel fit anneler oluruz
ya kesinlikle. o kadar hareketli bir insanken bir anda hantal, içinden hiçbir iş yapmak gelmeyen bir insan oldum ki..Ay inşallah canım,kilo önemli insanın bütün hayatını etkiliyor
Ben de 68,6 yım gerçi buğünkü yediklerimden sonra bi 70 olmuşumdur@Nedesemboss selamlar
Başlık bana az çok uyuyor ama zorlanıyorum ben de baya
68.8 le başladım 15 haziranda
Çok zor çok
İnş başarırız
Harika.. süper bir irade,daim olsun inşallahKızlar bugün menüleri yazıyor musunuz
Ben başı çekiyorum o halde. :)
Sabah limonlu su içtim
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta
Ara muhallebi yedim yarim kase
Öğle
1 tabak kabak yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
1 kase yoğurt
Akşam
Tarhana çorbası yağsız
Kayısı 4 tane.
Su içtim, oğlanı parka götürdüm 1 saat.
Gel gelelim yemediklerime, bugün poğaça yaptım 1 tane bile yemedim.
Dolapta arta kalan mantı vardı çöpe döktüm normalde yerdim çöpe dökmeyim yazık derdimm
Bebeğin artan maması vardı onu da yemeyip döktüm.
Peynirli pide vardı dünden kalan onu da kaldırdım buzluğa attım.
Afiyet olsun gayet sağlıklı gözüküyor. Foto da güzel olduGünaydın kızlar , dün yazamadım misafir vardı. Bugünkü sabah kahvaltımÖnce sirkeli ılık suyumu içeceğim sonra kahvaltımı yapacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?