• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
merhaba kk. Cuma diyet gruplarının kurallarına uyamadığımdan şimdilik burda benimle zayıflayacak birbirimizi motive edeceğimiz diyet arkadaşına ihtiyacım var. Daha önce diyetisyen kontrolünde 12 kilo verdim ama onlar doğum kilolarımda ve emziriyordum yani nispeten işim kolaydı. Şimdi 68 den inmek daha zor,ğenelde 63 e kadar 3 haftalık sıkı diyet yoğun yürüyüşle düştüm hep bu sefer hiç o kadar yormaya gücüm yok kendimi,uzun vadede gitsin kalıcı gitsin istiyorum.
Eşim çok destek değil çalışma hayatına da ara verdim sürekli evdeyim motive edecek bir şey yok,sıkıntıdan da hep karbonhidratlara yöneliyorum.
Belki benimye aynı durumda biri/birileri vardır da birbirimizin elinden tutup kendi zayıflama başarı hikayemizi yazarız..

@Nedesemboss g:68,5 hedef:55
@ Aylin madra g:63 H:55
anneyim83 anneyim83 . g:
Nurnur71 Nurnur71 g:68,8 H:60
niyeben... niyeben... g:68,9 H:60
deniz diyette deniz diyette g:65,4 H:60
@Saglikliyasamgunlugumm g:63 H:55
Cascade_ Cascade_ g:64,1 H:57

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba..
Hamile oldugumu ogrendigimde 47 kiloydum. Son aylarda 78i gordum. Dogum yaptim geldim bi baktim 80 falan.. Ibretlik hikayeyim yani..

Kizim 14 aylik simdi 53 kiloyum, hedefim yine 48 civari.

Normalde istahi olan biri degilim ama hamilelikte resmen silip süpürdüm önüme geleni. Az yesem bebeğim az beslenecek gibi sacma bi his vardi. Dogumdan sonra ekmek hamur isi kestim attim. Duzenli bi diyetim yok. Sabah kahvaltimi yaparim oglen yemegimi yerim. Orada biter ama yemek isi. Acikir gibi olunca havuc salatalik ya da kavrulmamis kuruyemis atarim agzima. Ya da bi kase corba. Yani cok acikmadan midemi bastırıp acikmanin önüne geciyorum zaten istah falan da kalmadi kosturmaktan.

Zayiflamak icin tek çözüm "yemeyeceksin"..
Spor yapiyordum evde. Pilates cemberi ile bacak eritiyordum, squat yapiyordum yarim mekik falan. Son 2 ayda bel fitigi cikti kaldim oylece. Simdi sadece acikmadan midemi bastirmaya devam ediyorum. Sık sık ama az az yiyorum. Karbonhidrati kes derim. Yerine baska atistirmaliklar seyler bul kilo yapmayanlardan. Bir donem sadece ton balikli yesil salata yedim aksam 6 gibi, inanilmaz saglikli ve doyurucu. Tavsiye ederim.

Merhaba..
Hamile oldugumu ogrendigimde 47 kiloydum. Son aylarda 78i gordum. Dogum yaptim geldim bi baktim 80 falan.. Ibretlik hikayeyim yani..

Kizim 14 aylik simdi 53 kiloyum, hedefim yine 48 civari.

Normalde istahi olan biri degilim ama hamilelikte resmen silip süpürdüm önüme geleni. Az yesem bebeğim az beslenecek gibi sacma bi his vardi. Dogumdan sonra ekmek hamur isi kestim attim. Duzenli bi diyetim yok. Sabah kahvaltimi yaparim oglen yemegimi yerim. Orada biter ama yemek isi. Acikir gibi olunca havuc salatalik ya da kavrulmamis kuruyemis atarim agzima. Ya da bi kase corba. Yani cok acikmadan midemi bastırıp acikmanin önüne geciyorum zaten istah falan da kalmadi kosturmaktan.

Zayiflamak icin tek çözüm "yemeyeceksin"..
Spor yapiyordum evde. Pilates cemberi ile bacak eritiyordum, squat yapiyordum yarim mekik falan. Son 2 ayda bel fitigi cikti kaldim oylece. Simdi sadece acikmadan midemi bastirmaya devam ediyorum. Sık sık ama az az yiyorum. Karbonhidrati kes derim. Yerine baska atistirmaliklar seyler bul kilo yapmayanlardan. Bir donem sadece ton balikli yesil salata yedim aksam 6 gibi, inanilmaz saglikli ve doyurucu. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ediyorum,meyve hiç mi yemediniz, bi de ben ekmeksiz diyet de denedim acaip mutsuz ve sinirli oldum. Bi gün 1 dilim ekmek 1 gün yulaf ezmesi şeklinde beslenmeyi düşünüyorum?

Meyveyle hic aram olmadi bugune kadar.. Zaten meyve seker deposu bence yemeyin. Yiyecekseniz de gunduz yiyin. Ben ilk baslarda ekmegi kestim ama simdi yedigim oluyor ama aksam yemiyorum. Isin sirri aksam ustu yemeyi birakmakta. 5ten sonra yuksek kalorili hicbisey tuketmeyin meyve de dahil.

Yulaf falan ben de cok taktim biara ama diyet diye kendimi kasamiyorum. Oyuzden rutine devam edip ogle yemeginden sonrasini hep gecistirdim. Dedigim gibi ogle yemegi sonrasi en buyuk ogunum ton balikli yeşil salata oldu.

Kahvaltini, ogle yemegini rutin devam et bence, anladigim kadarıyla sen de kasamiyorsun kendini programli diyetlere.. Ama sonra mideni salatalik, corba, havuc gibi kalorisiz şeylerle oyala. Acikmadan ye bunlari. Acikinca insanin gozu donuyor cunku :kk77:

Ben de hamile kalinca isi biraktim aynen seninki gibi monotonlasti hersey. Bos vakitlerimi bile degerlendiremeyecek kadar hantallasiyorum bazen. Yani yalniz degilsin canini sikma. Annelik zaten zor bi de ustune degisen bedenini eskiye cevirmek falan.. Gercekten insan yipraniyor. Konuyu takipteyim destek olalim birbirimize gaza ihtiyacim var benim de son 5 icin :KK49:

Merhaba canım. Hayırlı olsun. Bende sana katılmak istiyorum. Yarın sabah kilomu yazarım. 66 civarı gelirim muhtemelen.

benimde 15 aylık bir oğlum var. Hamilelikten önce 65tim. Doğuma 85 ile girdim. Hep 60 bandinda olmak çok sıkıcı benim için.
Hedefim 50 bandına düşmek. Bir ara 4.takımda listedeydim izin aldım ama dönemedim. Dün tekrar başladım bende diyete takıma da devam etmek istiyorum gel gelelim ki onlar hiç kaçamak yapmıyor.
Benim de isteğim kalori sayar gibi diyet yapmak. Yani bazen öğle kaçamak olursa akşam dengelemenin normal olduğu bir diyet istiyorum :)
Nasıl yapalım günlük menü mu yazalım
Tartı günü cuma mi olsun yine.

Bu arada bende tatildeyim. Evdeyim ve yemeğe sarmak istemiyorum. Destek olalım birbirimize kuyudakises kuyudakises senin metot hoşuma gitti. Eşine yemek yapmıyor musun. Sofraya oturmuyor musunuz beraber.
Bizde bir akşam yemeği ritueli var. Ben yemek yemezsem kimse bana ye demiyor. Ağzıma zorla tıkamıyor. Ama ben herkese eşlik etmek zorunda hissediyorum kendimi
Deli miyim ne :)

Bu arada bende tatildeyim. Evdeyim ve yemeğe sarmak istemiyorum. Destek olalım birbirimize kuyudakises kuyudakises senin metot hoşuma gitti. Eşine yemek yapmıyor musun. Sofraya oturmuyor musunuz beraber.
Bizde bir akşam yemeği ritueli var. Ben yemek yemezsem kimse bana ye demiyor. Ağzıma zorla tıkamıyor. Ama ben herkese eşlik etmek zorunda hissediyorum kendimi
Deli miyim ne :)

H.sonu iki çeşit yemek yapiyorum bize 1 hafta idare edecek sekilde. Araya biseyler kaynatiyorum, hafta bitiyor. Kizimin yemegini ayri yapiyorum. Aksamlari ben de oturuyorum masaya ama ya kizimdan kalani yiyorum ya da kendime yaptigim salatayi. Bazen yemek oncesi zaten gecistirmis oluyorum, yemiyorum. Bazen ikisi birlikte yiyor ben evi topluyorum. Herzaman oturmuyorum masaya.

Cok yemek istemiyorsaniz acikmadan kalorisi düşük seylerle mideyi yatisrirmakta fayda var. Diyet yapicam diye saatlerce bisey yemeyip aksamin 8inde hamburgerleri pizzayi gomdugum de oldu ama bastirinca istah gidiyor :halay:

Ben sana katılırım ☺️☺️69 kiloyum 1.63 boy, 2 yasında bir kızım ve doğum sonrası bir verip bir aldığım kilolar var. Ayrıca troid hastasıyım. Geçen yıl bu zamanlar 66 kiloydum bir ayda üç kilo verdim.63 oldum ama tabi ki tekrar fazlasıyla aldım. Şimdi tekrar diyete başlamak istiyorum

Günaydın kızlar
Sabah eşim işe gitmeden 1 saat erken uyanıp yürüyüş yaptım. Memeden kesmeden önce imkansızdı ğece hiç uyutmazdı şükür bu günlere.. birazdan kahvaltı yapacağım

Ben sana katılırım ☺️☺️69 kiloyum 1.63 boy, 2 yasında bir kızım ve doğum sonrası bir verip bir aldığım kilolar var. Ayrıca troid hastasıyım. Geçen yıl bu zamanlar 66 kiloydum bir ayda üç kilo verdim.63 oldum ama tabi ki tekrar fazlasıyla aldım. Şimdi tekrar diyete başlamak istiyorum
Hoşgeldin çok mutlu olurum :) ben de hep 68-63 arası ğidip geliyorum bu döngüyü kırmak lazım

Merhaba canım. Hayırlı olsun. Bende sana katılmak istiyorum. Yarın sabah kilomu yazarım. 66 civarı gelirim muhtemelen.

benimde 15 aylık bir oğlum var. Hamilelikten önce 65tim. Doğuma 85 ile girdim. Hep 60 bandinda olmak çok sıkıcı benim için.
Hedefim 50 bandına düşmek. Bir ara 4.takımda listedeydim izin aldım ama dönemedim. Dün tekrar başladım bende diyete takıma da devam etmek istiyorum gel gelelim ki onlar hiç kaçamak yapmıyor.
Benim de isteğim kalori sayar gibi diyet yapmak. Yani bazen öğle kaçamak olursa akşam dengelemenin normal olduğu bir diyet istiyorum :)
Nasıl yapalım günlük menü mu yazalım
Tartı günü cuma mi olsun yine.
Hoşgeldin,bence günlük menü yazalım tartı da yarın olabilir tabi

Merhaba,
ben de aranıza katılabilirim. 9 ay önce doğum yaptım şu an kilom 70 civarı. herhangi bir diyet yapmıyorum (çalışan biriyim ve bu ara biraz stresli zamanlarım) gün içinde detox çayı içiyorum ve telefon uygulaması üzerinden düzenli egzersize başladım. inşallah hepimiz güzel fit anneler oluruz :KK49:

Merhaba,
ben de aranıza katılabilirim. 9 ay önce doğum yaptım şu an kilom 70 civarı. herhangi bir diyet yapmıyorum (çalışan biriyim ve bu ara biraz stresli zamanlarım) gün içinde detox çayı içiyorum ve telefon uygulaması üzerinden düzenli egzersize başladım. inşallah hepimiz güzel fit anneler oluruz :KK49:
Ay inşallah canım,kilo önemli insanın bütün hayatını etkiliyor

Kızlar bugün menüleri yazıyor musunuz
Ben başı çekiyorum o halde. :)

Sabah limonlu su içtim

Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta

Ara muhallebi yedim yarim kase

Öğle
1 tabak kabak yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
1 kase yoğurt

Akşam
Tarhana çorbası yağsız
Kayısı 4 tane.

Su içtim, oğlanı parka götürdüm 1 saat.

Gel gelelim yemediklerime, bugün poğaça yaptım 1 tane bile yemedim.
Dolapta arta kalan mantı vardı çöpe döktüm normalde yerdim çöpe dökmeyim yazık derdimm
Bebeğin artan maması vardı onu da yemeyip döktüm.
Peynirli pide vardı dünden kalan onu da kaldırdım buzluğa attım.

Kızlar bugün menüleri yazıyor musunuz
Ben başı çekiyorum o halde. :)

Sabah limonlu su içtim

Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta

Ara muhallebi yedim yarim kase

Öğle
1 tabak kabak yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
1 kase yoğurt

Akşam
Tarhana çorbası yağsız
Kayısı 4 tane.

Su içtim, oğlanı parka götürdüm 1 saat.

Gel gelelim yemediklerime, bugün poğaça yaptım 1 tane bile yemedim.
Dolapta arta kalan mantı vardı çöpe döktüm normalde yerdim çöpe dökmeyim yazık derdimm
Bebeğin artan maması vardı onu da yemeyip döktüm.
Peynirli pide vardı dünden kalan onu da kaldırdım buzluğa attım.
Harika.. süper bir irade,daim olsun inşallah

Günaydın kızlar , dün yazamadım misafir vardı. Bugünkü sabah kahvaltım☺️ Önce sirkeli ılık suyumu içeceğim sonra kahvaltımı yapacağım bakalım☺️

Eklentiler

• 4AD1FEA5-BFC3-46B6-B24B-740C0A579EE3.jpeg
    4AD1FEA5-BFC3-46B6-B24B-740C0A579EE3.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 49
Back