Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar nişan elbisem kabarık mı olsun düz mü karar veremedim bana yardımcı olur musunuz (( genellikle kilolu olduğun için kabarık daha kilolu gosterir diyolar ))
Arkadaşlar nişan elbisem kabarık mı olsun düz mü karar veremedim bana yardımcı olur musunuz (( genellikle kilolu olduğun için kabarık daha kilolu gosterir diyolar ))
nişan törenlerinde kabarık elbise giyilmeme taraftarıyım.hiç sevmem.o yüzden düz elbise tercih edin.yada tütü etekli elbiseler varya onlardan tercih edebilirsiniz.
Karşıyım demiyim de gelinliğin renklisi zaten giyilen kabarık nişanlıklar..
Düşününce gelinlikten bir farkı yok, 2 kere gelinlik giymiş oluyorsun.
Hafif kabarık tül etekli kıyafetler var su gibi duruyor etek kısımları hemde alışılagelmiş modeller değiller.
İnternette gerçekten çok model var bakmanı tavsiye ederim.
Nişan restaurantta olacak arkadaşlar Bende kararsızım dediğiniz gibi öyle güzel kabarık nişanlıklar var ki aklım karışıyorr herkes sana düz yakışıyor diyo :))
Karşıyım demiyim de gelinliğin renklisi zaten giyilen kabarık nişanlıklar..
Düşününce gelinlikten bir farkı yok, 2 kere gelinlik giymiş oluyorsun.
Hafif kabarık tül etekli kıyafetler var su gibi duruyor etek kısımları hemde alışılagelmiş modeller değiller.
İnternette gerçekten çok model var bakmanı tavsiye ederim.
Nişan restaurantta olacak arkadaşlar Bende kararsızım dediğiniz gibi öyle güzel kabarık nişanlıklar var ki aklım karışıyorr herkes sana düz yakışıyor diyo :))