Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz çok üzülüyorum bu konuda

merhaba . Evet size yardım etmeye geldim. Öncelikle kilonuz fazla
yürüyüşe spora baslayin.
karbonhidrat hayatınızdan çıkarın.
protein ağırlıklı beslenin.
kırmızı mercimek yeşil sebzeler yumurta ceviz badem diyetinizde olsun.
eşiniz ile beraber multivitamin kullanın.
olumsuz düşünmeyin.
bebek için değil zevk için sevisin.
dogurganim diye sürekli kendinize söyleyin.

Bir iki ay sonra gebelik testinin atınca beni de etiketleyin. 😇😇😇🥰🥰😘😘😘
Yaa şu an heyecanlandım bir teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur 🫶 benim sıkıntım ne yiyeceğimi porsiyonlamayi bilmiyorum

Canım benim her şeyin başı stres eğer tıbbı bir açıklaması yoksa önce kafanı boşaltman gerekiyor ve biraz kilo verirsen senin için çok iyi olacak benim ablamın 10 yıl çocuğu olmadı tüp bebek yaptırdı iki defa tutmadı sonra kendini strese sokacak şeylerden uzaklaştırdı ve doğal yoldan kendi kendine hamile kaldı şu an dünyalar tatlısı bir kızı var sana tavsiyem önce kendini dinle seni rahatsız edecek strese sokacak herşeyden uzaklaş ve sağlıklı beslen umarım en kısa sürede bebeğini kucağına almayı rabbim nasip eder
Çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede isteyen herkese nasip olsun 💐💕

maksat aslımda kilodan cok sağlıklı beslenmeye yönelik olmalı. ben 168 boy, 63 kilo ile hamile kaldım ama hamile kaldığım ay akdeniz diyetine başlamıştım. doktorum yumurtalıkların çalışabilmesi için aldeniz diyetini önermisti. içerisinde yumurtlamayı destekleyen vitaminler ve besinler oluyor.
onun dısında bol su ve aktivite olması lazım.

ayrıca kilo malesef kan pıhtılaşmasına sebep olan en önemli faktörlerden biri. etken dönemde gebelik kayıplarına veya doğumda istenmeyen bazı sorunlara sebep olabiliyor. bu yüzden de gittiğiniz her doktor önce kilo vermenizi isteyecek 🥲🥲 insallah sağlıkla bir gebelik elde edersiniz 🥰

• Beğen
Reactions: dhn
maksat aslımda kilodan cok sağlıklı beslenmeye yönelik olmalı. ben 168 boy, 63 kilo ile hamile kaldım ama hamile kaldığım ay akdeniz diyetine başlamıştım. doktorum yumurtalıkların çalışabilmesi için aldeniz diyetini önermisti. içerisinde yumurtlamayı destekleyen vitaminler ve besinler oluyor.
onun dısında bol su ve aktivite olması lazım.

ayrıca kilo malesef kan pıhtılaşmasına sebep olan en önemli faktörlerden biri. etken dönemde gebelik kayıplarına veya doğumda istenmeyen bazı sorunlara sebep olabiliyor. bu yüzden de gittiğiniz her doktor önce kilo vermenizi isteyecek 🥲🥲 insallah sağlıkla bir gebelik elde edersiniz 🥰
Çok teşekkürler 💐 bugün doktor kan ilacı verdi o zaman kilodan dolayıdır teşekürler tekrar💕

Ben uzun süre ketojenik diyet yaptım ve etkisi var mı bilmiyorum ama son ayında dereotu kürü yapmıştım saraçoğlunun tam femaraya başlayacağım ay çok şükür hamile olduğumu öğrendim inşallah size de nasip olur. Stres de etkiliyor kilo da ben pilatese başlamıştım hem mental hem fiziksel çok faydalı tavsiye ederim.

Ben uzun süre ketojenik diyet yaptım ve etkisi var mı bilmiyorum ama son ayında dereotu kürü yapmıştım saraçoğlunun tam femaraya başlayacağım ay çok şükür hamile olduğumu öğrendim inşallah size de nasip olur. Stres de etkiliyor kilo da ben pilatese başlamıştım hem mental hem fiziksel çok faydalı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 💐

X