Arkadaşlar gebe miyim

Benimde buydu days doctor sonrasinda hemen kan verdim ama negatif ...: eger imkaniniz varsa kan vermeyi ertelemeyin inşallah guzel haberler alırsiniz dualarim sizinle

Eklentiler

• IMG_1776.jpeg
    IMG_1776.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 26
Kan testi en doğrusu sağlık ocağında direk verin
Merhabalar bana da akıl verir misiniz . 🥺🫂 adet gecikmesinjn ilk günü test yaptım beta 673 çıktı. Tam bir hafta sonea tekrar yaptım 943 çıktı tahmine göre 5+3 haftalik ama çok düşük değer galiba 🥺😭😭 yar7n ilk kontrolum var çok büyük heves ile gidecektim ama şu an içim paramparfa

Merhabalar bana da akıl verir misiniz . 🥺🫂 adet gecikmesinjn ilk günü test yaptım beta 673 çıktı. Tam bir hafta sonea tekrar yaptım 943 çıktı tahmine göre 5+3 haftalik ama çok düşük değer galiba 🥺😭😭 yar7n ilk kontrolum var çok büyük heves ile gidecektim ama şu an içim paramparfa
İki günde 2 katı oluyor .... suan bence normal ..

Merhaba üzüntünde bebişini etkiler ama henüz doktora gitmedin olumsuz birsey duymadın içini ferah tut kadınlar üzüldüğünde rahime vuruyor biliyorsundur üzülme lütfen herşey yolundadır inş

Eklentiler

• IMG_1781.png
    IMG_1781.png
    251,4 KB · Görüntüleme: 24
X