Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım sizinle bizede haberdar edin lütfenBenim bir hafta geçmişti ama tamn7 gün var arada. Hesabıma göre 7000 i de geçmiş olması lazımdı 2 saat sonra kontrolüm var ne olur dua edin çok bekledik bizn
Muhakkak yazacağım Allah razı olsunbDualarım sizinle bizede haberdar edin lütfen
Dualarım sizinle Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınBenim bir hafta geçmişti ama tamn7 gün var arada. Hesabıma göre 7000 i de geçmiş olması lazımdı 2 saat sonra kontrolüm var ne olur dua edin çok bekledik bizn
Son durum nedir umarim hersey yolundadirDualarım sizinle Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Gittim doktora değerlere göre boş gebelikten syphelendi ama çok şükür yokmuş. Kese oluşmuş ama 900 değer ile kese de görünmez dedi tahlil de yalnislik olabilir dedi . İki ihtimal kaldı ya sağlıklız gebelik yada geç döllenme folik asit geldi. Dualarınıza talibim amiiin inşallah. Rabbım anne baba olmayı hak eden kimseni evlat ile sınamasın inşallahDualarım sizinle Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Bol bol dua edeceğim ezan okunuyor mübarek saatte umarim bebegin seninledirGittim doktora değerlere göre boş gebelikten syphelendi ama çok şükür yokmuş. Kese oluşmuş ama 900 değer ile kese de görünmez dedi tahlil de yalnislik olabilir dedi . İki ihtimal kaldı ya sağlıklız gebelik yada geç döllenme folik asit geldi. Dualarınıza talibim amiiin inşallah. Rabbım anne baba olmayı hak eden kimseni evlat ile sınamasın inşallah
Ne zaman kontrol tekrar gideceksinizGittim doktora değerlere göre boş gebelikten syphelendi ama çok şükür yokmuş. Kese oluşmuş ama 900 değer ile kese de görünmez dedi tahlil de yalnislik olabilir dedi . İki ihtimal kaldı ya sağlıklız gebelik yada geç döllenme folik asit geldi. Dualarınıza talibim amiiin inşallah. Rabbım anne baba olmayı hak eden kimseni evlat ile sınamasın inşallah
Merhaba dün gece konuşmuştuk sabah tekrar ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi yine silik birazdan sağlık ocağına gidicem kan vermeye çok ikilemde kaldım
Sonuç çıktımı acabaEki Görüntüle 3502913 testim de bu şekilde bu sabah tekrar yaptım ikinci silik çizgi
Haftaya gidecegm. Tam bir hafta sonra gel dedilerNe zaman kontrol tekrar gideceksiniz
Kan verdiniz mi sonucunuz nedir ?Eki Görüntüle 3502913 testim de bu şekilde bu sabah tekrar yaptım ikinci silik çizgi
Evet maalesef çok çok bozuk cubku çocuğumuz olmuyordu zaten içimden bir ses kontrole gittiğim zaman kotu haber alacağımBuna göre normal ama 1 hafta geçti aradan yukselmemiss çok fazla