Arkadaşlar gebe miyim

Dualarım sizinle Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın🥹🤲🏻🌸💖
Gittim doktora değerlere göre boş gebelikten syphelendi ama çok şükür yokmuş. Kese oluşmuş ama 900 değer ile kese de görünmez dedi tahlil de yalnislik olabilir dedi . İki ihtimal kaldı ya sağlıklız gebelik yada geç döllenme folik asit geldi. Dualarınıza talibim 🤲🫂🥺 amiiin inşallah. Rabbım anne baba olmayı hak eden kimseni evlat ile sınamasın inşallah

Gittim doktora değerlere göre boş gebelikten syphelendi ama çok şükür yokmuş. Kese oluşmuş ama 900 değer ile kese de görünmez dedi tahlil de yalnislik olabilir dedi . İki ihtimal kaldı ya sağlıklız gebelik yada geç döllenme folik asit geldi. Dualarınıza talibim 🤲🫂🥺 amiiin inşallah. Rabbım anne baba olmayı hak eden kimseni evlat ile sınamasın inşallah
Bol bol dua edeceğim ezan okunuyor mübarek saatte umarim bebegin seninledir 💙

Ne zaman kontrol tekrar gideceksiniz

Merhaba dün gece konuşmuştuk sabah tekrar ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi yine silik birazdan sağlık ocağına gidicem kan vermeye çok ikilemde kaldım

IMG_0402.jpeg
testim de bu şekilde bu sabah tekrar yaptım ikinci silik çizgi

X