Caniim yaptnmii ilk günKızlar yarın ve cuma da dahil patates kürü yapıcam katılmak isteyen var mı?
Sabah yaptım canım da öğlen kuzenler geldi dışarı çıktık devam edemedimCaniim yaptnmii ilk gün
3 gunljktu dimi canim o bana baya zor gelmisti ya bende memleketteyin evegidince 5gun 5kilo diyetini denicem çünkü bu ara durdu kilo vermem. İnşallah sporada başlıcam bide su içmeye zorluyorum bu ara kendimi hedefe 7.8 kilo kaldıSabah yaptım canım da öğlen kuzenler geldi dışarı çıktık devam edemedim
Yarın devam edicem normalde katiyen bozmazdım ama ayda yılda bi buluşuyoruz.
Yarın ve cumartesi yapıcam inşallah.
Tam olarak ne programı canımBu uygulamayı öneririm kizlar
3 gün canım ama ben 2 gün yapıcam kafama göre tasarladım3 gunljktu dimi canim o bana baya zor gelmisti ya bende memleketteyin evegidince 5gun 5kilo diyetini denicem çünkü bu ara durdu kilo vermem. İnşallah sporada başlıcam bide su içmeye zorluyorum bu ara kendimi hedefe 7.8 kilo kaldı
Canm tarih tarih kilonu giriyosun hedef kilonuda yaziyosun ona gore takip programı beni motive ediyor baktıkça hedef kiloma ne kadar kalmış filan yazmasiTam olarak ne programı canım
Çok güzel canım ya bi gün bende son 5kilo günlerini yaşarim insalah. O zaman seninde hedefin olma olsunnn3 gün canım ama ben 2 gün yapıcam kafama göre tasarladım
Bende 5te 5 yapmıştım geçen sene ama meyve gününde bayılıodum daha yapmam onu
Benimde hedefime tam 5 kilo kaldı
Olmuş olsun yazcaktim canmmÇok güzel canım ya bi gün bende son 5kilo günlerini yaşarim insalah. O zaman seninde hedefin olma olsunnn
Güzelmiş tatlım :)Canm tarih tarih kilonu giriyosun hedef kilonuda yaziyosun ona gore takip programı beni motive ediyor baktıkça hedef kiloma ne kadar kalmış filan yazmasi
Aynı sorun bende de var basenBayramdan önce 61,5 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum reglim bittiğinde tartılacağım benim hedefim 52 kilo olmak. Basen bölgemden şikayetçiyim.
İnsallahaniiimmGüzelmiş tatlım :)
Umarım kavuşuruz hedeflerimize çabucak