67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Kızlar yarın ve cuma da dahil patates kürü yapıcam katılmak isteyen var mı?

Caniim yaptnmii ilk gün
Sabah yaptım canım da öğlen kuzenler geldi dışarı çıktık devam edemedim
Yarın devam edicem normalde katiyen bozmazdım ama ayda yılda bi buluşuyoruz.
Yarın ve cumartesi yapıcam inşallah.

Sabah yaptım canım da öğlen kuzenler geldi dışarı çıktık devam edemedim
Yarın devam edicem normalde katiyen bozmazdım ama ayda yılda bi buluşuyoruz.
Yarın ve cumartesi yapıcam inşallah.
3 gunljktu dimi canim o bana baya zor gelmisti ya bende memleketteyin evegidince 5gun 5kilo diyetini denicem çünkü bu ara durdu kilo vermem. İnşallah sporada başlıcam bide su içmeye zorluyorum bu ara kendimi hedefe 7.8 kilo kaldı

3 gün canım ama ben 2 gün yapıcam kafama göre tasarladım
Bende 5te 5 yapmıştım geçen sene ama meyve gününde bayılıodum daha yapmam onu
Benimde hedefime tam 5 kilo kaldı

3 gün canım ama ben 2 gün yapıcam kafama göre tasarladım
Bende 5te 5 yapmıştım geçen sene ama meyve gününde bayılıodum daha yapmam onu
Benimde hedefime tam 5 kilo kaldı
Çok güzel canım ya bi gün bende son 5kilo günlerini yaşarim insalah. O zaman seninde hedefin olma olsunnn

Bayramdan önce 61,5 kiloydum şuan kaç kiloyum bilmiyorum reglim bittiğinde tartılacağım benim hedefim 52 kilo olmak. Basen bölgemden şikayetçiyim.

Canm tarih tarih kilonu giriyosun hedef kilonuda yaziyosun ona gore takip programı beni motive ediyor baktıkça hedef kiloma ne kadar kalmış filan yazmasi
Güzelmiş tatlım :)
Umarım kavuşuruz hedeflerimize çabucak

Kızlar regl oldum oyuzden şişkinlik var reglmn 3-4 yada 4. 5. Günlerinde 2gunlk pirinç lapası diyeti yapicam odem attiriyormus bakalım bi faydası olacak mi

Kızlar ramazan bitti ben bayramda kotayı biraz aştım ama kalori alımımı dengelemeye çalışıyorum. Bu sıralar kuaförler, lazerler diyet derken kendimi iyi hissetmeye başladım. Artık doğum kilolarından kurtulup hamilelik öncesi kilomun da altına inme zamanıdır. Vakit diyet vaktidir kızlar ha gayret

Bayramda yedim valla ama tartıda çok birşey değişmedi 200 gr falan fazlam vardı dün. bu gün yemmeyerek onu dengelemişimdir umarım. Yarınki hedefim çok yüksek değil. 60.5 olsa benim için çok iyi çünkü vucut denge oluşturmaya çalışıyor. uzun süreler aç kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…