- 12 Temmuz 2016
- 32
- 33
- 27
Hoşgeldin canım aramıza kilolar aynı hedefler aynı inşallah başarılı oluruz
Her pazar kontrol ediyoruz canim kilomuzu. Şimdiki boy ve kilo nedir ekliyim hemen
Evet canım menude paylaşıyoruz boş oldukça inşallah basarıcaz caniim başlangıç kilomuz aynı boy da aynıymış canimboy 168 kilo 67 canım sanırım günlük menülerde akşamları paylaşılıyor tamamdır bu iş basarıcaz
Canim ilk sayfaya ilk yorumekliyrm pazar gunkuleridr. Taniki hoşgeldin canimBenim kendi sayfam var ama burayada yazmak istiyorum. Dun tartildim. 64.9 um. Boyum 1.54. Hedefse 55 . Benide listeye ekler misin. Pazar gunu tartildiktan sonra liste yapiyo musunuz peki
Evet canım menude paylaşıyoruz boş oldukça inşallah basarıcaz caniim başlangıç kilomuz aynı boy da aynıymış canim
Canim olur menüleri bizde boş oldukça yazıyoruz zaten basarcaz canımmOo o zaman zayiflamak baslasin lakin canim ben yarindan baslasam menulerimi paylasmayi kanser hastamizi ziyarete geldik koydeydik simdi alisveris icin ilcedeyiz orada internetim cekmiyor da yarin eve donucez insallah
İyi caniim senSelamm nasılsınız nasıl gidiyor
Canim hoşgeldin aramıza. Bizde burda birbirimize hem destek oluyoruz hemde kendimizi motive ediyoruz inşallah sanada yararı olur bu konunun. Senide ekliyorm hemen. Her pazarda tartı günümuz bildirim yapıyoruz. Gerçi çok kalabalık başlayıp çok eksildik ama önemli olan kalanlarla hedefe ulaşmakBende size katilmak istiyorum 68 kiloyum.hedef 58 inş boyum.173 ama 8 ay once dogum.yaptim.yemegi keserin ama.sporu yapamiuorum.hic vaktim.yok zaten kucuk bebegin pesinde kosmaktan ama ne olur bana destek olun bana yardim edindee bunalip cikmayayim.@melisaam
Evet kimsecikler gelmiyo herkes bıraktı mı yoksakızlar kimse kilo bildirimi yapmamış. Benim kilom 60,3 çok yavaşladım bu ara ama yılmak yok.
İşte buuBirakmak mi tabi ki hayirrr