67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

M e g g M e g g patatesli diyeti yaptın mi .sonucunu merak ettim kuzum ya.faydalı oldumu
Yapamadım canım ya sabah yiyorum akşam hep bi aksilik çıktı
ama cuma günü 63,300 gelmiştim akşam kaçırmama rağmen bu sabah 62,700 geldim
bide patates yoğurt midemi bulandırdı sürekli yiyince, en iyisi dengeli beslenmek yani az yemek
zaten kahvaltı yapamıyorum canım istemiyor bi öğlen yiyorum akşamda hafif yiyorum

Yapamadım canım ya sabah yiyorum akşam hep bi aksilik çıktı
ama cuma günü 63,300 gelmiştim akşam kaçırmama rağmen bu sabah 62,700 geldim
bide patates yoğurt midemi bulandırdı sürekli yiyince, en iyisi dengeli beslenmek yani az yemek
zaten kahvaltı yapamıyorum canım istemiyor bi öğlen yiyorum akşamda hafif yiyorum
Anladım canım .bende bayram da kilo aldım ise yaradiysa 2 gün yapmayi düşünmüştüm.o yüzden sordum

Bende bugün 2 günlük pirinç lapası diyetine başladım kızlar gidişatı habrr vericem hadi bakalım

Yok canım ya bu ara iyice saldım bende.irade falan kalmadı

Kızlar dün kontrol günüydü kimse yazmamış :KK43: ben reglm diye belirtmemistim ama yinede yazayım dünkünu

Kızlar dün pirinç lapası diyetini uyguladım odem attıran bi diyet bu ama odem gidip tartıda daha az rakamlar gorunce diyetede motive ediyor tabiki.
Diyet normalde şöyle her Öğün (3yada 4ogun olabilirmiş gunde)
1cay bardağı pirinci(esmer yada normal oluyo brn normal yaptım)
3cay bardağı suyla hasliyoruz. Yani her Öğün için yapılacak bu. Yag tuz kesinlikle yok. Baharat serbest limon sıkın öyle daha iyi oluyor tadi kesinlikle. Bu sitede eskiden açılmış öyle bi başlık onuda inceledim orda yoğurtla yiyenlerde olmuş ama çoğu yerde yoğurt ve etle tuketmeyin diyor. Ben yogurtsuz yedim. Yapılış olarak özellikle regl döneminde şişkinlik olduğu için ozaman daha çok işe yarıyor tabiki 2gun yapilaan bi diyet. Okuduklarıma gore 2gun yaptığınızda ayda sadece 1kere yapılmalı. Ama 1gun yaparsanız haftalık 1 kere yapılabilirmis
Benim uygulamam şöyle oldu sabahları öğle birleşti aten geç yedim çünkü 1cay bardağı yaptım bol pul biberli yarısını yedim akşamda 3-4 kaşık yedim midemi bulandtdi yiyemedim ama yerinede başka bisey yemedim 1800lt su içtim ve 1 saat yürüyüş yaptım. Bugün devam edip etmeyeceği belli değil ama bugün bu diyeti yaparsam mutlaka içine domates rendeleyip tatlandircam yağsız tuzsuz yoğurt ve ette yok ama diğer sebzelerle renklendircem okuduğumda gore meyvede serbest diyen olmuş ama tam.bilmedigim için ben yememistim aslında sabah sicakken yedim ve beni aşırı tok tuttu yanı aviktirmiyo kesinlikle ama işte akşam soğuktu ve benim midem bulandı baya yiyemedim ama akşama kadar dayanmisken başka biseyde yemiyim dedim bozmadimda gece aç yattım haliyle ama yenirse hiç aviktircak bisey değil hem çok hemde tok tutuyo zaten hepsini bi öğünde bitiremiyosunuz bile. Gece baya açtım kalktim su içmeye ağzıma küçük parca çikolata attım sadece başka bisey yemedim bugün devam edip etmeyeceği belli değil çünkü yorumlara gore en çok ilk gün veriliyormus 2.gun herkes daha az veriyor ama benim şöyle durum:
Normalde geçen haftaki kontrolde 64.8dim
Ama regl olduğum için dün 65.5dim
Dün pirinç lapası diyetini uyguladım
Bugün : 64.3
1.200 gr gitmiş yanı

Kızlar dün pirinç lapası diyetini uyguladım odem attıran bi diyet bu ama odem gidip tartıda daha az rakamlar gorunce diyetede motive ediyor tabiki.
Diyet normalde şöyle her Öğün (3yada 4ogun olabilirmiş gunde)
1cay bardağı pirinci(esmer yada normal oluyo brn normal yaptım)
3cay bardağı suyla hasliyoruz. Yani her Öğün için yapılacak bu. Yag tuz kesinlikle yok. Baharat serbest limon sıkın öyle daha iyi oluyor tadi kesinlikle. Bu sitede eskiden açılmış öyle bi başlık onuda inceledim orda yoğurtla yiyenlerde olmuş ama çoğu yerde yoğurt ve etle tuketmeyin diyor. Ben yogurtsuz yedim. Yapılış olarak özellikle regl döneminde şişkinlik olduğu için ozaman daha çok işe yarıyor tabiki 2gun yapilaan bi diyet. Okuduklarıma gore 2gun yaptığınızda ayda sadece 1kere yapılmalı. Ama 1gun yaparsanız haftalık 1 kere yapılabilirmis
Benim uygulamam şöyle oldu sabahları öğle birleşti aten geç yedim çünkü 1cay bardağı yaptım bol pul biberli yarısını yedim akşamda 3-4 kaşık yedim midemi bulandtdi yiyemedim ama yerinede başka bisey yemedim 1800lt su içtim ve 1 saat yürüyüş yaptım. Bugün devam edip etmeyeceği belli değil ama bugün bu diyeti yaparsam mutlaka içine domates rendeleyip tatlandircam yağsız tuzsuz yoğurt ve ette yok ama diğer sebzelerle renklendircem okuduğumda gore meyvede serbest diyen olmuş ama tam.bilmedigim için ben yememistim aslında sabah sicakken yedim ve beni aşırı tok tuttu yanı aviktirmiyo kesinlikle ama işte akşam soğuktu ve benim midem bulandı baya yiyemedim ama akşama kadar dayanmisken başka biseyde yemiyim dedim bozmadimda gece aç yattım haliyle ama yenirse hiç aviktircak bisey değil hem çok hemde tok tutuyo zaten hepsini bi öğünde bitiremiyosunuz bile. Gece baya açtım kalktim su içmeye ağzıma küçük parca çikolata attım sadece başka bisey yemedim bugün devam edip etmeyeceği belli değil çünkü yorumlara gore en çok ilk gün veriliyormus 2.gun herkes daha az veriyor ama benim şöyle durum:
Normalde geçen haftaki kontrolde 64.8dim
Ama regl olduğum için dün 65.5dim
Dün pirinç lapası diyetini uyguladım
Bugün : 64.3
1.200 gr gitmiş yanı
Harika canım
Bende yapacaktım ama reglin ilk 3 gününe denk gelmeliymiş ben son gününde okudum ayrıntıları o yüzden yapamadım bu ayın sonunda yapıcam pirince limon karabiber atınca midye gibi oluyo yerim öyle ben:kk77:
tabi kahve vs tüketilmiyo o zorlar bitek

Melisaam Melisaam Ben de yapmıştım pirinc lapası ni ama 1 gün sadece
Kahvaltıda pirincin içine domates , salatalık doğrayip baharat ekleyip yemiştim
Aksamda yeşillik doğrayip karıştırdım. Marul, taze soğan, nane, maydanoz gibi
Gerçekten tok tutuyor

Melisaam Melisaam Ben de yapmıştım pirinc lapası ni ama 1 gün sadece
Kahvaltıda pirincin içine domates , salatalık doğrayip baharat ekleyip yemiştim
Aksamda yeşillik doğrayip karıştırdım. Marul, taze soğan, nane, maydanoz gibi
Gerçekten tok tutuyor
Aynen canım.baya tok tutuyo ama ben normalde pirinç pilavını bile çok sevmem oyuzden zor yiyiyorum ama bugün içine domates rendeleyip bide limon sıktim güzel oldu bakalım bugün sabredebilirsem harika olcak

Harika canım
Bende yapacaktım ama reglin ilk 3 gününe denk gelmeliymiş ben son gününde okudum ayrıntıları o yüzden yapamadım bu ayın sonunda yapıcam pirince limon karabiber atınca midye gibi oluyo yerim öyle ben:kk77:
tabi kahve vs tüketilmiyo o zorlar bitek
Canim ben kahve filan normalde de pek icmiyorum ama şu içmek için şu aralar kendimi zorluyorum. Normalde zorlamasam günde 2-3bardak iciyorum anca ama dün içtim.baya bide yiruyusle baya etkili oldu bakalım.bufun nasıl olcak. Bugün domates rendeledim bide limon sıktm daha güzel oldu

Bi daha pirinç görmek istemiyorum :KK70: bugünde bi bitsinde ayy. Sabah 1cay bardağı lapa hazırladım içine 1 domates rendeledim limon sıktım yarısını yedim şimdide geri kalan yarısını üzerine 3-4 dilim salatalık doğrayıp yedim. Baya su içtim bugünde akşamda gidebilirsem yuruyuse cikcam biraz sabaha yine 64.3 gorsemde yeter sonrada dikkat edip yavaş yavaş 63lere inmeye caliscam

Melisaam Melisaam Selam yeni üye oldum ben de aynı dertten mağdurum tam olarak topi gi inceleyemedim ama bende 67 den 57 ye inmek istiyorum desteğe ihtiyacım var basabiliriz 1 ay olmuş açılalı ama ben de katılsam mi ki sorun olur mu

Kızlar yoğun bi haftaydı yine ve kilo bildirimi yapamadım kilom 60.4 bu arada hayatımızda güzel değişiklikler olacağına inandığımız bir döneme girdiğimiz için ailece zayıflamaya da karar verdik. Zencefil zerdeçal tarçın ve yoğurt kürü bu ara gavorimiz oldu. Hadi kızlar gayret olacak eminim. Biz de çıtı pıtı incecik olmayı hakediyoruz.:KK54: Bu arada ben de regldönemimde bu pirinç işini deneyeceğim melisam sen de çok işe yaramış gibi geldi bana. Bu ara ramazandan çıltık o yüzden çol yüklenmedim vücuduma inşallah artık kemerleri sıkacağım. Hamilelik öncesi kıyafetlerimin çoğuna da artık sığıyorum:super:

Melisaam Melisaam Selam yeni üye oldum ben de aynı dertten mağdurum tam olarak topi gi inceleyemedim ama bende 67 den 57 ye inmek istiyorum desteğe ihtiyacım var basabiliriz 1 ay olmuş açılalı ama ben de katılsam mi ki sorun olur mu
Hoşgeldin canım aramıza kilolar aynı hedefler aynı inşallah başarılı oluruz
Her pazar kontrol ediyoruz canim kilomuzu. Şimdiki boy ve kilo nedir ekliyim hemen

Kızlar yoğun bi haftaydı yine ve kilo bildirimi yapamadım kilom 60.4 bu arada hayatımızda güzel değişiklikler olacağına inandığımız bir döneme girdiğimiz için ailece zayıflamaya da karar verdik. Zencefil zerdeçal tarçın ve yoğurt kürü bu ara gavorimiz oldu. Hadi kızlar gayret olacak eminim. Biz de çıtı pıtı incecik olmayı hakediyoruz.:KK54: Bu arada ben de regldönemimde bu pirinç işini deneyeceğim melisam sen de çok işe yaramış gibi geldi bana. Bu ara ramazandan çıltık o yüzden çol yüklenmedim vücuduma inşallah artık kemerleri sıkacağım. Hamilelik öncesi kıyafetlerimin çoğuna da artık sığıyorum:super:
Ay çok sevindim canım ya. Kesinlikle yap canim çok işe yaradı siskinligimi tümüyle aldı. Ama okuduğum kadarıyla etkisi ilk gün yanı verebildiğini genelde herkes ilk gün vermiş 2.gun pek bi etkisi olmamış ama ben 2.gunde yaptım kilom değişmese bile verdiğim yavaş yavaş otursun diye yaptım daha çok

X