67 kilodan 57 kilo hedefi (3 ayda) katılmak isteyenler?!

Ayyy hiç sorma canım yaa.şekerler, çikolata lar, tatlılar offffff. Yememek elde değil

Bende bi kaç kur denicem cNim bende zor veririm kilo ya insallah başarıriz ya

Bende bi kaç kur denicem cNim bende zor veririm kilo ya insallah başarıriz ya
Hangi kürleri denicen canım beraber yapabiliriz.
Ben bayram sonu patates-yoğurt kürünü denemeyi düşünüyorum 3 günlük, 3 günde 2 kilo deniyo ama ben 1 kiloya da razıyım

Ayyy hiç sorma canım yaa.şekerler, çikolata lar, tatlılar offffff. Yememek elde değil
32 yaşındayım 1yaşında 1 kızım var.73 kiloyla doğum yaptım şu an 60.9 a kadar inebildim. hedefim 54 kiloyu gmrmek canım. Yoğun çalışıyorum. Özel bi şirkette mühendisim.sabit bir yerde çalışmadığım için diyet yapmakta zor oluyor. Sen çok güzel kilo verebilmişsin tebrik ederim canım

Hangi kürleri denicen canım beraber yapabiliriz.
Ben bayram sonu patates-yoğurt kürünü denemeyi düşünüyorum 3 günlük, 3 günde 2 kilo deniyo ama ben 1 kiloya da razıyım
Canim ben 5gunluk 5de 5diyeti mi ne var onu denicem baya okudum en olumlu sonuç alınanlardan bi tanesi bu kilo vermem Duruyo gibi onu denicem haftaya o yüzden bi de odsm atmak için özellikle regl döneminde uygun piric lapası diyeti2gunluk o

Ayyy canım mecburen alakasız bir yere cevap olarak yazdım sanırım önce yazılanları okumadın tatlım. Ben de bu ara da çatşadım ben kilo bildirimimi yanlış girdim 60.9 olacaktı. Zaten sen de 61.9 a görebile aylık verdiğim kiloyu eksik girmişsin tatlım. Amacımız zayıflamak olduğu için çok takıldım

Bize de tarif edermisin parates kürünü canım.
Patates Yoğurt Diyeti Listesi
1. GÜN

Kahvaltı:
  • 1 adet haşlanmış patates
  • 1 su bardağı yoğurt
Öğle:

• 2 adet haşlanmış patates
  • 1 su bardağı yoğurt
Akşam:

• 2 su bardağı yoğurt
  • 2. GÜN

Kahvaltı:
    • 1 su bardağı yoğurt
    Öğle:
    • 2 adet haşlanmış patates
    • 1 su bardağı yoğurt
    Akşam:
    • 1 su bardağı yoğurt
    3. GÜN

Kahvaltı:
    Öğle:
    • 1 su bardağı yoğurt
    Akşam:
    • 1 su bardağı yoğurt
    Diyet Notları:
    1. Haşlanmış patateslere hiçbir türlü tuz ilavesi yapmayınız.
    2. Patates yoğurt diyeti 2-3 ayda yalnızca 1 defa uygulanmalıdır.
    3. Şekersiz olması şartıyla çay, kahve, yeşil çay içebilirsiniz.
    4. Diyet boyunca günde 2-3 litre su tüketmeyi ihmal etmeyiniz.

Aynen canım pirinç lapası regl döneminde oluyomuş ben geç kaldım bugün bitti reglim:/
bu ay sonu denerim artık onuda

Ben onu çok eskiden denemistim ama dayanamadım ya ama gervo ramazanda mide terbiye oldu belki şimdi dayanilabilir
Valla sahur vakti yaklaştı ben acıktım tabii bünye alıştı. 2 kuru kayısı be birbardak suyla nefsimi terbiye etmeye çalıştım gecenin bu saatinde

Bayramınız mübarek olsun kızlar
Sevdiklerinizle birlikte mutlu bayramlar dilerim

Ay k bakma ya valla hızlı hızlı yazıp çıkıyorum fırsat buldukça hemen duzelteym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…