Tesekkurler canim hoşça buldumBu arada aramıza hoş geldin
Ayyy hiç sorma canım yaa.şekerler, çikolata lar, tatlılar offffff. Yememek elde değilKızlar herkesin bayramı mübarek olsun. Adı üstünde şeker bayramı. Adı gibi şeker tadında ama biz kilolular için şekerli yemeden geçsin. Kadreşim kanadadan öyle çikolatalar getirmişki takı niyetine boynuna assan anca. Yani okadar şık ve iştah açıcılar ama hepsi cısssss
Bende bi kaç kur denicem cNim bende zor veririm kilo ya insallah başarıriz ya66yla başladım 63üm şu an.
Hedefim temmuz sonu 60 olmak ağustosta da 58 olmak.
Çok zor veriyorum kiloyu, mayıs başından beri uğraşıyorum tabi arada pes etmelerim oldu belkide ondan bu kadar yavaş gidiyor.
Bayramdan sonra kürler denicem bakalım inşallah olumlu sonuç alırım :)
Hangi kürleri denicen canım beraber yapabiliriz.Bende bi kaç kur denicem cNim bende zor veririm kilo ya insallah başarıriz ya
32 yaşındayım 1yaşında 1 kızım var.73 kiloyla doğum yaptım şu an 60.9 a kadar inebildim. hedefim 54 kiloyu gmrmek canım. Yoğun çalışıyorum. Özel bi şirkette mühendisim.sabit bir yerde çalışmadığım için diyet yapmakta zor oluyor. Sen çok güzel kilo verebilmişsin tebrik ederim canımAyyy hiç sorma canım yaa.şekerler, çikolata lar, tatlılar offffff. Yememek elde değil
Bize de tarif edermisin parates kürünü canım.Hangi kürleri denicen canım beraber yapabiliriz.
Ben bayram sonu patates-yoğurt kürünü denemeyi düşünüyorum 3 günlük, 3 günde 2 kilo deniyo ama ben 1 kiloya da razıyım
İnşallah verebilirim ya bi kez olsun 50li kılıfları göreyimSenin boyun baya uzun tatlım..sen daha çok gençsin verirsin hemen merak etme. Belli bir yaştan sonra kilo vermek daha da zor oluyor
İnşallah verebilirim ya bi kez olsun 50li kılıfları göreyim[/QUOTE inşallah görürsün. Senin için çok daha kolay hem yaşın küçük hem doğum yapmadın. Kararlısın da. İnşallah başaracaksın.
Canim ben 5gunluk 5de 5diyeti mi ne var onu denicem baya okudum en olumlu sonuç alınanlardan bi tanesi bu kilo vermem Duruyo gibi onu denicem haftaya o yüzden bi de odsm atmak için özellikle regl döneminde uygun piric lapası diyeti2gunluk oHangi kürleri denicen canım beraber yapabiliriz.
Ben bayram sonu patates-yoğurt kürünü denemeyi düşünüyorum 3 günlük, 3 günde 2 kilo deniyo ama ben 1 kiloya da razıyım
Ben onu çok eskiden denemistim ama dayanamadım ya ama gervo ramazanda mide terbiye oldu belki şimdi dayanilabilirBize de tarif edermisin parates kürünü canım.
Ayyy canım mecburen alakasız bir yere cevap olarak yazdım sanırım önce yazılanları okumadın tatlım. Ben de bu ara da çatşadım ben kilo bildirimimi yanlış girdim 60.9 olacaktı. Zaten sen de 61.9 a görebile aylık verdiğim kiloyu eksik girmişsin tatlım. Amacımız zayıflamak olduğu için çok takıldımCanim ben 5gunluk 5de 5diyeti mi ne var onu denicem baya okudum en olumlu sonuç alınanlardan bi tanesi bu kilo vermem Duruyo gibi onu denicem haftaya o yüzden bi de odsm atmak için özellikle regl döneminde uygun piric lapası diyeti2gunluk o
Patates Yoğurt Diyeti ListesiBize de tarif edermisin parates kürünü canım.
Aynen canım pirinç lapası regl döneminde oluyomuş ben geç kaldım bugün bitti reglim:/Canim ben 5gunluk 5de 5diyeti mi ne var onu denicem baya okudum en olumlu sonuç alınanlardan bi tanesi bu kilo vermem Duruyo gibi onu denicem haftaya o yüzden bi de odsm atmak için özellikle regl döneminde uygun piric lapası diyeti2gunluk o
Valla sahur vakti yaklaştı ben acıktım tabii bünye alıştı. 2 kuru kayısı be birbardak suyla nefsimi terbiye etmeye çalıştım gecenin bu saatindeBen onu çok eskiden denemistim ama dayanamadım ya ama gervo ramazanda mide terbiye oldu belki şimdi dayanilabilir
Canim 61.9 yazmıştın kacsinMelisaam benim kilo bildirimimi düzeltirmisin
Ay k bakma ya valla hızlı hızlı yazıp çıkıyorum fırsat buldukça hemen duzelteymAyyy canım mecburen alakasız bir yere cevap olarak yazdım sanırım önce yazılanları okumadın tatlım. Ben de bu ara da çatşadım ben kilo bildirimimi yanlış girdim 60.9 olacaktı. Zaten sen de 61.9 a görebile aylık verdiğim kiloyu eksik girmişsin tatlım. Amacımız zayıflamak olduğu için çok takıldım