65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Vermemiz lazim mecbur vericez. Ben mecbur vericem yani yasitlarim hep fit evde kalcam ya hepsinden daha fit olmam lazim :KK53: sekilli sukullu sakal, vücutta kas modayken erkeklerd,e hemen birini kapatmam lazim bu moda gecmeden :KK53:

Bugun iki ogunle yirttim. Baktim uc ogun olacakti gittim hemen dislerimi fircaladim.

Tek ogunde ise yaramiyor. En azindan 65 olsaydim.:halay:

Pratik bilgi:

Insulin direnciniz varsa bunu kirmak icin kilonuzun %10 unu kaybetmeniz gerekir. 72.4 *0.1 = 7.24 kaybetmem gereken kilo orani gibi.
Su icmeniz gereken oran icin kilonuzu 0.03 ile carpmaniz gerekir. 72.4 * 0.03 = 2.1 litre ihtiyacim olan su orani gibi.
Sanilanin aksine vucudun kilo kaybetmesi icin yaga da ihtiyaci vardir.

Nasılsınız hanımlar :KK25: 70.4den sonra 70.8i gördüm .Çok kötüydüm neyse ki dün hibiskus ve yeşil çay tükettim. Zaten 20 gündür kıramıyorum bu kiloyu. Bugün 70.2 :KK57: İnşallah yarına 69 yazabilirim buraya zira 6lı rakamları görmeyeli baya oldu. 21 kilo sonrası son 7 bakalım :KK69: Sizlerin nasıl gidiyor

Nasılsınız hanımlar :KK25: 70.4den sonra 70.8i gördüm .Çok kötüydüm neyse ki dün hibiskus ve yeşil çay tükettim. Zaten 20 gündür kıramıyorum bu kiloyu. Bugün 70.2 :KK57: İnşallah yarına 69 yazabilirim buraya zira 6lı rakamları görmeyeli baya oldu. 21 kilo sonrası son 7 bakalım :KK69: Sizlerin nasıl gidiyor

Ya ben de takıldım kaldım aynı yerlerde.63.4 ten sonra 63.9 çıktım bugün :KK43: spor yapabiliyor musun?

X