65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Bu ara doydugumu hıc anlamıyorum sureklı acıkıyorum nıye anlamadım ya
leslimide yapamıyorum su ara saldım bıraz ya hadı hayırlısı çocuk bı ıyı olsunda düzene koyucam tekrar inşallah

Sabah 11.00 gibi
5 adet form bisküvi,sucuklu yumurta,1 tatlı kaşıgı bal ,peynır ,domates salatalık,1 bardak yeşil çay
2 gibi
1 kase form kahvaltılık gevrek
5 gibi
1 küçük muz,1 mandalına,küçük bi salkım üzüm,2 adet çikolatalı form
7.30
1 tabak makarna , 5-6 tanede çubuk kraker

miğdem çöplüğe dönmüş sanırım

Seni bildirim yapanlardan daha fazla goruyorum. Duzenli bildirim yapanlar alinmasin . Benim pilim yilbasina kadar. Toplamda 13.5 kilo verdim. Marta kadar ara verecegim. Sonra belki gelirim, belki gelmem. Su bildirim isleri beni strese sokuyor.

Git me dur ne olursun!
Şöyle yapsak, illa ki gelenleri alsan yenileri de 1 belki 2 ay sonra alsan bildirim listesine..

Ben, fatma, sarellem düzenli bildirim yapabiliyoruz ocak ayında bizi de al listene
Madem ara vericeksin sen de korumaya geç kendini de al listene, neden gidiyorsun kiiiiii

NOT: Düzenli bildirim yapan ve yazmadığım arkadaşlarım beni affedin

Benim kilom biraz fazla, bende daha kolay oluyor kilo verme.
Ekstra sıkmadan su yeşil çay ve düzgün beslenerek gidebiliyor kilolar.

65 olup korumam lazım marta kadar

Bu siralar hasta olmayan yok gibi ama diyetle de biz biraz mahvediyoruz. Sogan suyunu bitir sonra basla.

Sen zaten yeterince verdin artik korumaya gec. Listen tam kilo almalik liste dikkat et. Uc kilonu da sonra verirsin.

Iki ay tartilmak istemiyorum kralicem cunku hala oksuruyorum. O tamamen bitmeli ki konsantre olayim diyet islerine.

Dun yarim profiterol yedim yaramam ben sizin isinize :)

Zaten mantigini anladiniz , ocak ayi gecti mi daha kolay kilo verirsiniz.

Benim kilom biraz fazla, bende daha kolay oluyor kilo verme.
Ekstra sıkmadan su yeşil çay ve düzgün beslenerek gidebiliyor kilolar.

65 olup korumam lazım marta kadar

Iste hatirinizi sorarim martta.

Canım ne istiyorsa yiyorum meyvelerden hep bi tatlı isteği var çok ilginçtir ama feci ekmek yemek istiyorum. Meyve ile bastırmaya çalışıyorum tarçın kullanıyorum ama naparım bilmiyorum

Doğru diyosun ya hem vucudumuda dınlendırıyım azcık belki azcık şok etkısı yaratır koruma dönemi Bugün daha iyiyim yemek konusunda çok şükür

58 i korusan iki ay kadar daha ne istiyorsun.

Babam çıktı ameliyattan durumu iyi çok şükür bi süre hastanedeyiz. Çok uykusuz ve açım umarım zaman çabuk geçer

Cok iyi ya. Cok gecmis olsun.

Bosver diyeti bastir bir tostu gitsin.

Canım ne istiyorsa yiyorum meyvelerden hep bi tatlı isteği var çok ilginçtir ama feci ekmek yemek istiyorum. Meyve ile bastırmaya çalışıyorum tarçın kullanıyorum ama naparım bilmiyorum

Fatma fatma bu isteklere goz yummuyoruz. Ben yemekten kisiyorum profiterol yiyorum. Her gun yarim tabak. Onun disinda mandalina.

Ekmek ve tatli bir arada yeme. Birden kilo alirsin. Ya ekmek ya tatli. Patates de ekmek gorevi gorur bazen. Firina at mesela.

Tatlı yemedim yemeyide düşünmüyorum 1 dilim çavdar ekmeği yedim bugün meyve olarak da 1 armut 1 de cennet meyvesi yedim armut sabah diğeri öğleden sonra fazla oldu ama yapacak bişey yok yedim

Tatlı yemedim yemeyide düşünmüyorum 1 dilim çavdar ekmeği yedim bugün meyve olarak da 1 armut 1 de cennet meyvesi yedim armut sabah diğeri öğleden sonra fazla oldu ama yapacak bişey yok yedim

Meyvenin de tatli gibi etkisi var biliyorsun. Hic onemli degil bosver , fazla yemiyoruz. Kilo veremesekte almiyoruz en azindan.

Aklımdan geçenleri bi bilsen tatlı onların yanında kanatsız melek sayılır

Ne geciyor mesela. Sogan yahnisi mi. Iyi ki bir gunumuz kaldi.

Yemekten kilo alinmaz , abur cuburdan alinir. Siz zaten fazla yemiyorsunuz. Iki ogune indirdiniz mi tamamdir ama yeter ki doyun ogunlerde.

Bir de ara verin biraz kralicemle. Uc hafta kadar su diyet psikolojisinden kurtulun. Sen 10 kilo vermissin , ara vermenin vakti tam.

Bugunku menum.

Sabahin dordunde yarim profiterol ,kafeinsiz cappuccino
Uc mandalina

Sabah kahvalti: Sogan suyu

Bir kibrit kutusu beyaz peynir

Oglen :Sutlu cay + Kafeinsiz cappuccino

Sogan suyu.

Aksam : Bilmiyorum cok net degil:) Corba da olabilir , yarim tabak antep fistigi da olabilir.

Geceye yakin papatya cayi.

Spor : Yarim saat yuruyus.

Son düzenleme:
Mesela şöyle kaymaklı tahinli fıstıklı bi ekmek kadayıfı bol çikolatalı bi yaş pasta sütlü nuriye offf nasılda çok severim. 2 öğün besleniyorum ben ekmek de yok ama bugün yedim.

Menü
sabah soğan suyu
1 kase yoğurt 3yk yulaf 1 armut ve tarçın yanında yeşilçay.
Öğle soğan suyu
Akşam 17 gibi 1 cennet neyvesi 1dilim çavdar ekmeği yogurt tavuk

Mesela şöyle kaymaklı tahinli fıstıklı bi ekmek kadayıfı bol çikolatalı bi yaş pasta sütlü niriye offf nasılda çok severim. 2 öğün besleniyorum ben ekmek de yok ama bugün yedim.

Kiz sogan suyundan sonra bunlari canin nasil cekiyor.

Ben bos bulundum dun alisveriste profiterol aldim. Canim istediginden yemiyorum yani .

Arada ye , her gun olmasa da degisiklik sart.

Kiz sogan suyundan sonra bunlari canin nasil cekiyor.

Ben bos bulundum dun alisveriste profiterol aldim. Canim istediginden yemiyorum yani .

Arada ye , her gun olmasa da degisiklik sart.
Soğan suyu bende işe yaramayacak sanırım yada ters mi tepti ne normalde hiç istemezdim.

Cidden ya çok feci bi istek hemde rüyama giriyor o derece eşim çiğ köfte aldı kendisiyle büyük oğlana ben yemicem dedim ama nasıl bir savaş verdim anlatamam sonra markette pastalara baktım baktım baktım sonrada çavdar ekmeği alıp çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…