65-80 kilo arasi yarismak isteyenler (Surec iki ay)...

Cidden ya çok feci bi istek hemde rüyama giriyor o derece:KK70::confused: eşim çiğ köfte aldı kendisiyle büyük oğlana ben yemicem dedim ama nasıl bir savaş verdim anlatamam sonra markette pastalara baktım baktım baktım sonrada çavdar ekmeği alıp çıktım:silah:

Benim gibi profiterol alip cikmadin iyi ki. Basima bela aldim mecbur bitecek. :dondurma:

Ben artik ruyamda da gormuyorum. :confused:

Evet tehlikeli sularda yuzuyorsun. Sen ara verme fatma. :KK70:

Benim gibi profiterol alip cikmadin iyi ki. Basima bela aldim mecbur bitecek. :dondurma:

Ben artik ruyamda da gormuyorum. :confused:

Evet tehlikeli sularda yuzuyorsun. Sen ara verme fatma. :KK70:
Bencede bu aralar ara verirsem çok fena olur azıcık daha sıkayım dişimi ayyyy gece gece ne yenir diyom. En güzeli bi bardak su içip yatayım ben hadi sabah görüşürüz:KK70::KK4:

Soğan suyunun etkilerini banada anlatınnn

Benim de istahimi acti profiterole o yuzden dadandim. Dadanmasaydim kilo veriyordum. :KK45:

Bencede bu aralar ara verirsem çok fena olur azıcık daha sıkayım dişimi ayyyy gece gece ne yenir diyom. En güzeli bi bardak su içip yatayım ben hadi sabah görüşürüz:KK70::KK4:

Evet sen ara verirsen is kopacak gibi gorunuyor. :KK70:

İştahımı açtı dermişim:KK70::KK70: yarında geçsin olduysa bi fayda yazalım inşallah

Sogan kurunun en iyi yani bugun bitmesi. :KK70:

Sogan kuru istedigim gibi gitmedi. Sabah musait degildim icemedim oglen ictim. 2.5 gun yapmis oldum. Iki adet soganim kaldi onlari da oglenleri carsamba , persembe iki gun icmeyi dusunuyorum.

Sabah cappucino (kafeinsiz +sekersiz) + yarim profiterol

Oglen Sogan suyu

Uc bardak ayran

Aksam Cappuccino.

Sonra : Papatya cayi.

Ne guzel menu . :KK70:

Soğanı doğra bi güzel zeytinyağıyla da kavur öldür kıyma da at içine pişir güzel kır sonra bi yumurta üstüne afiyet olsun :kk77:
Sogan kuru istedigim gibi gitmedi. Sabah musait degildim icemedim oglen ictim. 2.5 gun yapmis oldum. Iki adet soganim kaldi onlari da oglenleri carsamba , persembe iki gun icmeyi dusunuyorum.

Sabah cappucino (kafeinsiz +sekersiz) + yarim profiterol

Oglen Sogan suyu

Uc bardak ayran

Aksam Cappuccino.

Sonra : Papatya cayi.

Ne guzel menu . :KK70:

güya karataya uygun beslenmeye çalışıyorum ama sabahları ekmek yiyerek:KK53:
ama doğru bildin bugün akşam sebzeli tavuk sote ve yoğurtlu havuç yedim:kk77:

5:2 gun diyeti var duydun mu.

5 gun istedigini ye , iki gun 600 kalori al.

Ben buna gecicem, bes gun uc ogun. iki gun tek ogun gibi. Kendime uyarladim. :KK70:

Günaydın kızlar bence biz kadınlara hasta olduklarında annelik ev hanımlığı gibi sıfatlardan muaf olduğumuz bi sistem uygulanmalı. Geberiyorum hastalıktan benim küçük yine ateşlendi 6 ya kadar ateş nöbeti tuttum. 7 de büyüğün okulu için uyandım bu nedir arkadaş:KK1:. Akşama yemek faslı var bide ne yedircem millete offf. Yatıp uyumak istiyorum ben yaaaa:uykucu:

X