- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.661
çok sağol daha gitcek bi kaç daha var inşallah
benım kızda ayagını kırdı hepimiz dökülmüşüz nazar değdi
Dur kız beraber yapalım yarın bende başlayayım. Soğanj 4 e böl 1.5 bardak içmr suyu ile kaynat taze hazırla aç karnına sabah öğle iç basitmiş. Sonra normal öğün yiyoruz dimi
Ben BDV de hiz yazmıyom sıkıntılı yer oku geç benim mantık
Aha sen bunu baştan niye demedin yahu ne yapsam ki ben acabaDurum degerlendirmesi:
1.Sarellam 0.119863
2. A AklinYolu1 0.037157
3.Muttapa7555 0.033691
4. @kralicem77 0.002915
Sayilara takilmayin arkadaslar herkes cok guzel kilo verdi.
Sarellam neredeyse kilosunun yuzde 12 sini verdi.
Muttapa7555 seninle kapisiyoruz ikincilikte. Cok yakin.
Fatas tarti resmini carsamba gunu bekliyoruz. Buraya koyamazsan bana email atabilirsin.
@_SinsireLLa_ su siralar kilo vermek icin yeterli motivasyonu olmadigindan yarismadan kendi istegiyle cekilmistir.
Tamamdır arkadaşım 1saat arayla hallederim ben onu yararsa yarar yaramazsa sağlık olsun :)Yarisma biraz daha surerse bir deri bir kemik kalacaksin sarellam
Kizina uzuldum kucuktu sizinkiler, anlamazlar ki ne oluyor. Hepinizin cocuklarina cok acil sifalar dilerim.
Tamam sen de yarin basla. Bazilari odem atiyormus, bazilarina hic etkisi olmuyormus ama zarari olmaz. Yalniz ac karnina olacak, yemegi de yarim hatta bir-bir bucuk saat sonra yersen daha iyi olur.
Aha sen bunu baştan niye demedin yahu ne yapsam ki ben acaba
Soğan kürünün adet düzenlemede ve iltihap atmada etkisi olduğunu biliyorum fakat başka ne özelliği var bilmiyorum ne için yapıyorsunuz?
Hadi bakalım ödem atsa yine yeterSogan yapacaksin ya iste. Bakalim hangimize daha cok yarayacak.
Hadi bakalım ödem atsa yine yetergiden yağdan olmasada gazlıyor bizi
Olur mu olurMantikli olan her seyi denerim. Sonucta sogan antibiyotik gorevi goren bir sebze. Zarari olmaz yarari olur diyorum. Uc gunde bunu anlamak icin yeterli bir sure .
Sonunda kilo almayalim da.
Yarisma biraz daha surerse bir deri bir kemik kalacaksin sarellam
Kizina uzuldum kucuktu sizinkiler, anlamazlar ki ne oluyor. Hepinizin cocuklarina cok acil sifalar dilerim.
Olur mu olursoğanları da yeriz öğünlerde yemek niyetine
Keşke biraz daha sürseydi
Sorma ya çok zor oluyo ayaga kalkmak istiyo ama kalkmaması lazım bakalım nasıl geccek 1 ay
Günaydın bende içtim soğan suyunu tadı 3 gün dayanılmayacak gibi değil. Kabuklarıyla 4 e bölüp kaynattım 1 bardak kaldı su ılıtıp içtim. Akşama soğan yahnisi salatası çorbası tatlısı şeklinde menü oluşturdumGunaydin kizlar ,
Ilk soganimi ictim. Tadi cok kotu degildi. Biz artik seninle , sogan yahnisi , sogan kavurma, sogan tatlisi olarak devam ederiz.
Sen zaten baslangici yaptin son uc kilon kaldi. Onu da uc haftada halledersin.
Ben de oyleyim hic hastayken yatamam. Zor ve sabir isteyen bir surec.
Günaydın bende içtim soğan suyunu tadı 3 gün dayanılmayacak gibi değil. Kabuklarıyla 4 e bölüp kaynattım 1 bardak kaldı su ılıtıp içtim. Akşama soğan yahnisi salatası çorbası tatlısı şeklinde menü oluşturdum
Çok feci miğde bulantısı var A AklinYolu1 soğan bulantı yapar mı ki sen ne durumdasın
Ay dayanırız üç gün onda sıkıntı yok canım. 3 gün menü sağlam yaniUc gun fix menu diyorsun.
Mide bulantisi zaten var bende ona baglamiyorum. Midesi hassas olan insanlara onerilmez ama uc gun dayaniriz gibime geliyor.
Ben sicak iken iciyorum.
Ay dayanırız üç gün onda sıkıntı yok canım. 3 gün menü sağlam yani
Gece uyumuyorum ufaklığın ateşini takip etmek için gün içinde zaten uyku yok terminatör gibi dayanmaya çalışıyorum soğan candır
Azıcık kızartma alsam
Kalır aklım börekte
Leblebiyi avuçlasam
Iı yetmez sebze de..
Nasıl yapsam ki diyeti?
Yok göremem m bedeni.
Olmuyorsa pantolonlar
Lacivert, siyah kilo saklar.
Uzatmadan bitireyim.
1 çikolata ile gideyim. :)
A AklinYolu1
Sana yazdım beğendin mi?
Haydi kızlar akrostişe.. :)
Valla uykusuzluk yanında ufaklıktan şifayı bende kaptım boğaz baş ağrısı öksürük aldı başını gidiyor. Yarın yeni bi listeye başlayacağım şu ayça kaya varya doktor onun. Her yolu deniyoruz bakalımBen kahvalti yapmadim fatma mandalina yedim sadece.Canim yemek istemeyince gecistiriyorum. Bir kilo bekliyorum carsambaya kadar bakalim.
Uykusuzluk kotu arada uyu bari.
Simdi gidip bitki cayi alicam. Burada her yer tatil noel oncesi.